Zastavená intrauterinná inseminácia
Ahojte som strašne sklamana 😦 tento týždeň som mala mať plánovanú iui A 10dc folikul 13 mm 10 mm 8mm 12dc folikul 13mm A drobné folikuli 😦 doktor že mám to zastavene A že iui nebude A cakat na menzes A zase stimulácia z clostylbegypt. ...2x1.Neviem prečo ale ja si myslím že ten clostylbegypt mi to tam len rozhadzal inak vždy som mala krasne folikuli minuly mesiac bez stimulacie 11dc 12mm folik 😕. Povedal že sa máme snažiť. Ešte otázka máte niekto skúsenosti z ľahkou alergiou na spermie? Ďakujem za odpovede.
@katka8 ahoj, mne pri takom počte normálne urobili iui, aj tak sa nezadarilo...jasné že tam je možnosť že by si mohla čakať trojičky, alebo aj dvojičky, alebo jedno alebo aj nič.... takže je to na vás 🙂 jedna kočka mala 5 folikulov, neurobili im iui a tiež zakázali styk, jedine s ochranou, oni to riskli a teraz čakaju jedno 🙂 je to risk, ale niekedy aj zisk 🙂
Ahojte, podľa Vás 19mm folikul je ok? Dnes mi dali pregnyl, zajtra na iui a vi štvrtok idem na pohreb babky... snáď sa podarí zajtra...
Ahojte .Verím ,že ste tu už vsetke mamičkami ❤️Ja som bola ale sim dvojnásobná ❤️🍀 Mám skoro 4 ročnú dcérku .A vy ako?

dievčatá ahojte, dnes po sone mi nasli tri 18-17-17 mm foliky, som 11 den cyklu po prvom uzivani clostylu. a nakazali styk s ochranou. Že snažiť sa mame az o mesiac, bez clostylu...jaj, čo si o tom myslite?