icon

Žiadne príznaky po embryotransfére a pozitívny test

kikaakika
15. apr 2014

Chcela by som vediet, ci sa tu najdu zienky, co nemali absolutne ziadne priznaky, ani len pocity v podbrusku ako pred MS ( pretoze aj to je velakrat znamenie uhniezdovania ) a predsa si nasli pozitivny test a boli tehotne. Dakujem.

Strana
z2
reklamka
23. jún 2016

@lusilik - ano ja. 🙂 a boli to dokonca dvojicky. 🙂 ja som nemala vobec ziadne priznaky, ziadne pocity. 🙂

sono2
23. jún 2016

@lusilik Ahoj ja. Ani teraz prsia nebolia to som už 13tt. Ale mala tom od et také šteklenie okolo pupka a dole hrozne prekrvena, ak vieš, čo myslím. Ale v kuse deň noc. Začalo to na 2 deň po et. Samozrejme test bol pozitívny už na štvrtý deň, na 8 koľajnice na 10dc vysoké hcg 504. Pocity na MS až tak jemne 5 dní pred MS. Ja mám lutealku až 16 dní takze po et mi ostávalo ešte 11 dní čakať do MS.

lusilik
23. jún 2016

@sono2 ahoj, zlatá si, že si mi napísala neuveriteľné, že to môže byť bez príznakov. Ja si vzdy predstavujem, že to jednoducho nejde prehliadnuť, keď sa žena sústredí... Ja som po KET 3 deň a nič necítim a lutealnu fázu už neviem, estrimaxom sa zmenila a teraz bez estrimaxu som prišla deň po ovulke a utrogestan som brala iba 4 dni a ten 4 bol vklad. No neviem, nechcem sa na to sústrediť, ale je to už 3 pokus, prvý ET biochemické a Ket nevyšiel a teraz čakám. A nejako nemám odvahu testovať, stále som testovala pred tým, ale som typ čo hned by najradšej vysádzal lieky, mám na nich alergiu aj na utroš aj na iné čo beriem .

lusilik
23. jún 2016

@reklamka zlaté ste, že mi píšete super, že to možné je 😀

lusilik
23. jún 2016

@saska6867 verím, držím palce silno a ďakujem za odpoveď...

sono2
24. jún 2016

@lusilik tak... Píšem ti, čo som citila. Úplne bez pocitov to nebolo, ale bolenie brucha som nemala. Práve tým prekrvenim a neustálou chuťou, čo robila zmena hormónov, som citila, že to muselo vyjsť. Ja som práve mala v cykloch tých čo som nebola tehu, úplne pocity. Pichanie atď atď. Ale po krvi som skonštatovala, keď po pár dňoch tá chuť prešla asi po 6 tich, začali také pocity na MS presne ako pms, že je nemožné, aby žena sama vedela, teda pred termínom ms, pretože tie pocity pred MS boli autentické s normálnym cyklom, kde MS má prísť. A možno ťa pocity neklamú a ket nevyšiel. Mne prezradila priebeh aj bazalna teplota. Nakoľko svoje telo pozorujem tri roky takže u mňa to bolo jednoznačne, len som sa nechcela príliš tešiť.

ivka3901
24. jún 2016

@lusilik ahoj aj já som dnes 3den po KET 🙂🙂🙂

btus
24. jún 2016

ja keby nevyšiel tehotenský test a nepočula som biť srdiečko a časom mi nezačalo rásť brucho, tak ano neviem, že som tehotná. 🙂

dadka0110
24. jún 2016

@ivka3901 budem drxat palce aby vam (nam) to vyslo 🙂 🙂 🙂

ivka3901
24. jún 2016

@dadka0110 dakujem u nás je to 7 vklad a aj posledný ☹

dadka0110
24. jún 2016

@ivka3901 fuuuhaaa tak o to viac drzim palce aby to vyslo 🙂

sono2
24. jún 2016

@btus a čo si čakala😀😀 lebo my máme teóriu že ak je zle, že bude dievča😀😀

btus
24. jún 2016

@sono2 dievča
🙂

lusilik
24. jún 2016

je vás riadne veľa 😀,

sisa393
6. mar 2018

Ahojte 3.3 mi napichli vajka , 5.3 som mala vklad dvoch 8 bunkovych , toto je moje druhé IVF , len by som chcela vedieť kedy nastáva uhniezdenie a aké ste mali pocity tie baby čo boli na tom podobne ako ja ,prsia boľavé ráno brucho ako keby práve prišla mrcha bolesť ... Dakujem za každú info 🙂

jenn40
6. mar 2018

@sisa393 ja som bola na KET 27.2. a nemam vobec ziadne priznaky. Dnes som testovala 7.den a nic iba jedna /. Tak neviem vkladali mi 1 blastocystu.

sisa393
6. mar 2018

@jenn40 neskladaj hlavu , sestre vyšiel duch až na 14 deň po ET , ale žiaľ neudržala tiež mala mrazacikov ,tak snáď sa to aj tebe ukáže neskôr 🙂 .. ja som na tom tak ,že keby vysadím progesteron tak si myslím že v momente by som dostala mrchu ... preto sa pýtam či nahodou niekto nejaké skúsenosti ,pri mojom prvom ivf mi nič nebolo ,teraz od ET každú chvíľku chodím na malú tak neviem .. a tebe držím silno palce ;) ...7 deň nemusí znamenať vôbec nič a veľa žien ani nevedelo že sú tehu lebo príznaky žiadne

vero9053
7. mar 2018

Ahojte baby 😊 ja som 8.den po KET a od 5.dna mam pozitivny test. Sama neviem, ci sa to podari a ci to, ze ma dva dni neskutocne boli brucho ako pred ms, mam brat ako tehotenske priznaky, alebo koniec 😞 som z toho neskutocne zmätena..

vero9053
7. mar 2018

@jenn40 ahoj 😊 mala som rovnaky den KETu. .do akeho car chodis?

jenn40
8. mar 2018

Ja dnes uz 9.den a nic test negat. Priznaky ziadne. Pri prvom ET som mala pozit tt uz od 5.dna.chodim do martina.Vero drzim palce urcite to koniec nie je 😊

vero9053
9. mar 2018

@jenn40 ja chodim do Ba. Takze uz jedneho nezbednika doma mas? 😊 ja som z toho vsetkeho na nervy ale utesuje ma ten pozivny test. Dnes uz je tam riadna kolajnica. Len keby tie bolesti neboli tak by to bolo super. Drzim ti palceky aby to vyslo. A nezufaj. Nic to este nemusi znamenat.

dzinna
5. dec 2020

Ahojte dievčatá volám sa Nika a mám 30 rokov s partnerom sa snažíme už 11 rokov o dieťatko ale stále nič bola som na ivf ale nevyšlo to a teras som bola zas včera na druhe ivf a dúfam že to vyjde verim v Boha že to tentokrat vyjde ale citim že ket pojdem na krv že bude negatívny aj ket citim bolesti hlavy a pichanie podbrušku a tlak viem že stoho nič nebude.

daniella486
Autor odpoveď zmazal
marienka987
26. aug 2021

Ahojte baby ja som mala 1 vklad tak tam som ani nevedela ze som tehu a tehotensky test bol negativny potom 2krat tam sa uchitilo len som potratila 3 krat tak isto sa uchitilo a ties potratila som a teras som uz 4 krat a strasne sa bojim mame chlapceka s toho prveho vkladu ma 2 roky chceli sme surodenca pre neho abi nebol sam ja sa strasne bojim ked som prisla po vklade mala som bolesti do 7 dni a teras vsetko je prec a test negativny 17.8 som mala vklad 10 den je dnes

Strana
z2