Zmena postupu pri druhom KET po neúspechu
Ahojte, chcem sa spytat, zmenili vam nejako postup pri dalsich KET ak prvy nebol uspesny?
Prave cakam na MS, mam este 2 embrya a zaujima ma ci nieco zmenia alebo bude proces rovnaky?
Prvy som bola v prirodzenom cykle. 1x kontrola pred, pichnuta injekcia na prasknutie folikulu a progesteron 3x denne az do krvi.
Vysetrenia(hemato,endokrinologia, reprodukcna, genetika paru, priechodnost, hystero) som mala vsetky porobene uz predtym stimulaciou
Áno, u mňa DR zmenila lieky. Avšak zatiaľ neúspešne. Idem akurát na 3.KET v tomto cykle, opäť mam trosku inú liečbu. Uvidíme...
Ja pauzujem...veľa...ja to potrebujem vždy nejako psychicky a niekedy aj fyzicky spracovať...u mňa je to vždy tak, že embryo sa uchyti, pozitivne testy, hcg v krvi a potom potrat. Mam za sebou 6 biochemických tehotenstiev/ spontannych potratov (od októbra 2020). Niektoré boli po prirodzenom otehotneni a niektoré po umelom oplodnení.
Ak ti ale KET nevyšiel a ty sa cítiš hneď na to, ísť do ďalšieho KET, smelo do toho. Držím palce!
@lynda888 to ma mrzi a drzim ti palce nech to konecne v tomto cykle vyjde 🩷
My sa tiez snazime od 2020 (jun) ale ja som nemala ani len jeden pozitivny test 🙁
Teraz prave ked pocitam tak by vklad vysiel na Velku noc tak budem mat pauzu skor z donutenia, tak to vyzera. Ty si ktory den cyklu a kedy mas KET?
Ahoj,prvé dva som mala rovnaké a nič, ďalšie dva pridali fraxiparine a mam 20mesacneho syna a teraz čakám na potvrdenie srdiečka 🙂
@veonita dakujem za info a blahozelam🩷
Ja som dnes 17DC a KET mám v utorok. Beriem utrogestan, clexane, medrol.

Ahoj, mne zmenili iba davku progesteronu. Pri prvom som ho mala 1-0-1a tento KET co som bola teraz tak mi dali iba 0-0-1, ale nebolo mi vysvetlene kvoli comu to zmenili. A teda aj znacku progesteronu mam inu, inak sa nic nemenilo.. tiez som isla v native