Nechávate autosedačku v aute?
Ahojte, mám takú dilemu, nakoľko autosedačka pre dieťa je dosť drahá záležitosť chcem sa spýtať ako to riešite. Autosedačku nechávate v aute, alebo vždy z auta vyberáte a beriete domov??
dve auta, tri deti, 6 (slovom sest) sedaciek. Nevyberame, ved by ma porazilo. No nech ukradnu, kupi sa nova. Radsej tu sedacku ako keby mi mali ukradnut tatosa za 50.000 euracov. Ale ze by niekto kradol sedacky, to som tu este nepocula. Tak akoze okradnut dieta, to uz je riadna drzost.
Dokopy mame 4 velke sedacky plus podsedak, vsetky ostavaju v autach... Ani by ma nenapadlo ich vyberat...
Vajicko sme nosievali domov lebo sme tam nosili dcerku ale teraz mame vacsiu sedacku a ta je stale v aute. /ved kto by ju nosil. / Mame tmave folie takze do auta nie je vobec vidno.ale aj keby ukradli tak by sa musela kupit nova zas 🙂
no neviem si predstaviť, že by som vyberala tri autosedačky 😀
uz si predstavujem zlodeja ako teperi detske autosedacky, kt. su dost tazke, velke a hlavne napadne 🙂
ja mam 5 deti a kazde ma svoju sedacku ..:D a len 2 ruky .. takze pekne ostavaju v aute
@barbi1250 ja som vzdy nechavala a aj nechavam, vyberam len vtedy, ak potrebujem previest este aj viacej dospelych v aute, mam dve sedacky, jednu velku a vajicko, o chvilu budu dve velke 🙂 🙂 🙂 🙂
sedacky ostavaju v aute, staci mi ked ich prehadzujem z auta do auta, neviem si predstavit, ze by som ich este vytahovala stale... btw: nase sedacky neboli az tak drahe ze by mi to stalo za natahovanie a stratu casu pri kazdom nastupovani do auta 🙂
mne a mm stacili 2 mesiace, ked sme prehadzovali z jeho auta do mojeho a naopak. Potom sme radsej kupili este jednu sedacku. Byvame v rodinnom dome, ale ani ked ideme napr. do Ba a ostavame tam na noc ma nenapadlo ju vytiahnut.
vajco kedy ako, isofixovu sedacku starsej dcery v ziadnom pripade, byvame na stvrtom bez vytahu, kto by to vlacil????
@barbi1250 vajicko sme bravali so sebou, ale nosit tu vacsiu autosedacku ani nahodou a hlavne to priputavanie potom a nervozne dieta, eee...je v aute...

@barbi1250 nechavam v aute ... iba vajce sme nosili do bytu, kedze sme v nom niesli aj syna