Dodržiavate bezpečné rozostupy pri šoférovaní?
Keďže denne jazdím ,aj keď chvála bohu nie tie extrémy čo boli ,ale tak jazdím z prace a do prace
Chcem sa vás všetkých opýtať,dodrzujete rozostupy a viete koľko to je ?
Každý deň ma prekvapí niekto ,čo mi je na nárazníku nalepený a už som si povedala,že teda fakt prudko zabrzdim (ano viem nemá sa to ,ale viete. zrazu mačka mi vbehla pod auto ) nie ,auta mi nie je ľúto ,opravi sa za pár dni ,aj mužov kolega teraz nabúral lebo jednoducho nedobrzdil ,pokuty sú za to tiež celkom fajn
Vodiči tak nad 60-70 všímam ,že ti hlavne v obci sú naozaj veeelmi blízko a tie reakcie sú už pomalšie
Takže ,ako jazdite ostatní
Jasné, že nedodržujú a najlepší gól je,ked niekto zastaví uprostred križovatky v kolóne 😅😅😅
To tiež by si mohli vodiči naštudovať vyhlášku
Jasné, že nedodržujú a najlepší gól je,ked niekto zastaví uprostred križovatky v kolóne 😅😅😅
To tiež by si mohli vodiči naštudovať vyhlášku
@anonym_c9de45 tak ale toto fakt niekedy neodhadneš
@anonym_c9de45 tak ale toto fakt niekedy neodhadneš
@minenkaa niekedy jasné ale to nieje niekedy😅
@anonym_216034 podľa mňa píšeš o naozaj nebezpeční správaní a nie zabrzdiť keď niekto nedodržiava rozostup
@minenkaa ak sa niekto na mňa lepí, a v ozaj kritickej situácii to auto neubrzdí to nie je nebezpečné?
Sama, som bola svedkom situácie keď baba s mobilom vybehla na cestu ten prvý prudko zabrzdil a zastal presne pri jej nohach, a ten za ním nie, nárazom posunul prvé auto o toľko že baba zostala pod prvým autom.
@minenkaa ak sa niekto na mňa lepí, a v ozaj kritickej situácii to auto neubrzdí to nie je nebezpečné?
Sama, som bola svedkom situácie keď baba s mobilom vybehla na cestu ten prvý prudko zabrzdil a zastal presne pri jej nohach, a ten za ním nie, nárazom posunul prvé auto o toľko že baba zostala pod prvým autom.
@anonym_216034 veď ja ale píšem o tom nebezpečenstve nedodržiavania rozostupov
@anonym_3b5c44 prečo to robis
@minenkaa nie je to umysel, skor jazdim energicky....nie agresivne
@anonym_3b5c44 ako môžeš napr v obci jazdiť energicky,veď tam môžeš ist max 50 to nemáš tak max trojku zaradenú s tým sa da krásne auto ovládať
@minenkaa ja nejazdim rychlo, v obci idem slusne, v bratislave vznikaju kolony len preto ze vodici jazdia ako na traktore a na obchvate idu 70. A v obci 35 a takych je velmi vela.
@minenkaa asi až moc a vždy sa mi tam niekto vlepí predomňa. Takže zas si zväčším medzeru a v najbližšom pripájacom pruhu zas sa tam niekto šikovne strčí. Už som si zvykla, ale sere ma to, niekedy ani nepočkajú kým skončí plná čiara, resp. nejdú na koniec pripájacieho pruhu ako ostatní, ale musia sa hneď nasáčkovať. Takto koľko krát aj dvaja traja, plus na konci pripájania zips systém, takže púšťam ešte jedného, tak ako by sa to po správnosti malo.
Ja by som bola rada, ak by sa vodiči venovali jazde. Ja som mala dostatočný rozostup aj vpredu aj vzadu čo som videla... ale musela som náhle zabrdziť kvôli autu predo mnou a týpek vzadu sa venoval mobilu. Aj napriek rozostupu skončil v mojom kufri.
A ti čo dodržiavate ,dodržiavate ich ako majú byt alebo vlastne daju sa tie predpísané rozostupy dodržiavať v tej premávke čo je,to množstvo aút
Ja som sa pokúšala a ono to vôbec nejde a na diaľnici absolutne nie ,dokonca som zazila ,že ma vytrubujú keď idem v ľavom pruhu a zo stredného sa chcú vobchat do lava lebo vsak čo by brzdili a dodržali rozostup
Ja by som bola rada, ak by sa vodiči venovali jazde. Ja som mala dostatočný rozostup aj vpredu aj vzadu čo som videla... ale musela som náhle zabrdziť kvôli autu predo mnou a týpek vzadu sa venoval mobilu. Aj napriek rozostupu skončil v mojom kufri.
@billy_jean tak ale tot už je neskutočne svinstvo volant a mobil
A ti čo dodržiavate ,dodržiavate ich ako majú byt alebo vlastne daju sa tie predpísané rozostupy dodržiavať v tej premávke čo je,to množstvo aút
Ja som sa pokúšala a ono to vôbec nejde a na diaľnici absolutne nie ,dokonca som zazila ,že ma vytrubujú keď idem v ľavom pruhu a zo stredného sa chcú vobchat do lava lebo vsak čo by brzdili a dodržali rozostup
@minenkaa tak keď ideš pomalšie máš sa zaradiť do pravého a nie blokovať ľavý alnides pomalšie. Napr mňa vie vytočiť aj to keď niekto ide 120 pred ním kamión a už neviem koľko sto metrov sa dá do ľavého pruhu že chce obehnúť a spomalí dobre že nie na 100 a obieha celú večnosť. A keď už obehne nie žeby sa zaradil späť do pravého ale ostáva vlavom lebo niekde v diaľke o 500 a viac metrov vidí druhý kamión a keď si ho dovolíš "obehnut" z prava lebo on to tak vyhodnotil ešte vidíš ako sa rozčuľuje. Pritom ani za toho otca neopustí ľavý pruh
@minenkaa tak keď ideš pomalšie máš sa zaradiť do pravého a nie blokovať ľavý alnides pomalšie. Napr mňa vie vytočiť aj to keď niekto ide 120 pred ním kamión a už neviem koľko sto metrov sa dá do ľavého pruhu že chce obehnúť a spomalí dobre že nie na 100 a obieha celú večnosť. A keď už obehne nie žeby sa zaradil späť do pravého ale ostáva vlavom lebo niekde v diaľke o 500 a viac metrov vidí druhý kamión a keď si ho dovolíš "obehnut" z prava lebo on to tak vyhodnotil ešte vidíš ako sa rozčuľuje. Pritom ani za toho otca neopustí ľavý pruh
@sense ja nepíšem o pomalej jazde v ľavom pruhu ,píšem o predbiehaní v rýchlosti dajme tomu 180-220 a chce ist do ľavého pruhu obytná dodávka lebo pred ňou ide ďalší dodávka, ktorú potrebuje predbehnutí
Ja viem ako mám jazdiť na dialnici a veľa napr chodím medzi kamiónmi
aky rozostup sa ma dodrziavat v BA v zapche?? Lebo tam jazdim ja najviac, na dialnici sa netlacim
@sense ja nepíšem o pomalej jazde v ľavom pruhu ,píšem o predbiehaní v rýchlosti dajme tomu 180-220 a chce ist do ľavého pruhu obytná dodávka lebo pred ňou ide ďalší dodávka, ktorú potrebuje predbehnutí
Ja viem ako mám jazdiť na dialnici a veľa napr chodím medzi kamiónmi
@minenkaa tak ho nepustim a hotocvo. Pochybujem že tych dodavok Co ide 200km/h je tolko. Obzvlast pri dnesnych cenach paliva v nemecku
Ale teda chapem že ta stve zrejme pokuta
@minenkaa tak ho nepustim a hotocvo. Pochybujem že tych dodavok Co ide 200km/h je tolko. Obzvlast pri dnesnych cenach paliva v nemecku
Ale teda chapem že ta stve zrejme pokuta
@sense vsak som ho nepustila a preto trúbili
Pokuta bola uplne ina situácia a ak dodrzis rozostup,tak majú miesto aj traja sa tam vobchat
Nemyslím,že sa obmedzila v Nemecku premávka koli cenám pohonných hmôt
Pokuta ma neštve bola už pred rokom,stvu ma ti čo sú mi na zadku nalepením
aky rozostup sa ma dodrziavat v BA v zapche?? Lebo tam jazdim ja najviac, na dialnici sa netlacim
@anonym_d2abf0 vsak podľa rýchlosti
@anonym_d2abf0 vsak podľa rýchlosti
@minenkaa podla rychosti ked stojis?
@sense vsak som ho nepustila a preto trúbili
Pokuta bola uplne ina situácia a ak dodrzis rozostup,tak majú miesto aj traja sa tam vobchat
Nemyslím,že sa obmedzila v Nemecku premávka koli cenám pohonných hmôt
Pokuta ma neštve bola už pred rokom,stvu ma ti čo sú mi na zadku nalepením
@minenkaa praveze mam pocit aspon na isekoch ktore jazdim ja ludia jazdia uz pomalsie, zvycajne cez tych 150 jazdia len zahranicni.
A ked n'a mna niekto trubi nech trubi. Pokial idem podla predpisov, neblokujem nikomu cestu atd. Nech ho aj roztrhne.
Pozri dnes idem Z fitka a dedo predo mnou z nicoho nic v strede kruhaca na brzdu, je mi jasne keby do neho narazim je to moja chyba, lebo som "nepredvidala" ale že senilny dedo zbadal nakladne auto a skocil n'a brzdu bezdovodne, by nikto neriesit. Pritom vodic nakladneho auta poslusne stal a do kruhaca sa netlacil
Rovnako ako ked, kolegs distal pokutu za odstup hoci logicky urobili chybu auto ktore sa zaradilo n'a tesno pred neho. Ale podla policajtov bol Vinny on Lebo nepribrzdil aby mal odstup.
Takze mna nacestach neudi uje uz nic.
A na dnesnych autach (samozrejme zalezi od Vybaveni aura) , zacne autom same brzdit ak nedodrzujes odstup, ten si vies aj nastavit kolko alebo vypnut ak ti to lezie nanervy, hlavne ak je väčšia premavka

@minenkaa chce som iba poukázať na to že ak niekto naschvál zabrzdi a zachyti to kamera v meste či v inom aute tak mu rozprávky o mačke asi neprejdu
@anonym_216034 podľa mňa píšeš o naozaj nebezpeční správaní a nie zabrzdiť keď niekto nedodržiava rozostup