Odrela som auto. Čo teraz robiť?
Kočky, dnes som mala zatazkavajucu skusku..šla som autom sama. Jazdila som v spicke, parkovanie Ok, len už vyložene doma posledny meter som odrela parapet na plote, kde máme tehlove tašky, jedna spadla a na aute škrábance. Je to staré auto pre zaciatocnika, na naucenie sa, s tým sa počíta. Manžel mi to dáva zozrat, ale dve dalšie auta este máme. Som z toho zla, každý hovori, že to sa stáva, u nás sa zle parkuje, Ked ide ku mne na pokec kamaratka, tak parkuje 300 metrov dalej, že u nás je blbý priestor, posledny meter a už to bolo. A že už jazdit nebudem. Ach, vážne som jelito? Utesujem sa, že nikoho som nezabila, nikto kvoli mne neleží v nemocnici, vlastne sa nestalo dokopy nic. Sú to oba plechy,spotrebny tovar, ktory nám má sluzit. Je mi smutno. Ale inak ako len praxou a zas praxou to nepojde.
V deň prvej STK, čiže na 4-ročnom aute, som ho oskrela pri vchadzani do garáže, úplne celú pravú stranu. Nikto mi to nevycital.
@anonym_autor za tie plechy raz niekto zaplatil
@anonym_autor hovoríš že auto stare, parapet či čo to sa opraví, nikto neutrpel, nič strašne sa nestalo. ja šoférujem od 18 rokov, parkovanie nikdy nebolo problém, ale dvakrát sa mi tiež stalo… neboj sa, aj tvojmu manželovi sa stalo..
😅 ja som za prvý rok šoférovania, pri cúvaní vzala múrik - nevšimla som si ho, skoro som vtedy odtrhla blatník, pri parkovaní som o vyšší obrubník praskla predný nárazník a to nemáme nejak lacné auto. Muž sa vždy len teatrálne nadýchol a zasmial. Hej no, a vie o tom snáď každý jeho kolega 🤣.
Stane sa každému občas 🤷🏼♀️, tvoj muž je úplný idiot.
@anonym_autor ruku hore kto ešte nikdy neťukol, neškrabol auto, nezrazil zver. Myslím, že veľa rúk hore nebude.
Veru tvoj muz je idiot,mal ti povedat nevadi,su to len blbe plechy,hlavne,ze tebe sa nic nestalo.
Ja som muzovi povedala,bud budes susedovi opravovat plot alebo mi zväcsich branu.Urobil ju 5m dlhu,ale motor brany nedotiahol branu do konca.K tomu deti a uz som trafila rovno branu do kufra.Svetlo rozbite,naraznik rozbity.Po roku sme to menili,svetlo fungovalo,tak sme to neriesili.Len sa mu blizi stk tak preto sme menili.A muz ten bol uplne v pohode.
Mne sa po 10 rokoch parkovania na jednom a tom istom mieste vo dvore podarilo odkriet cely bok auta.Doteraz tomu nejako nerozumiem🤣a to mam najazdene x tisíc km.Neries, je to spotrebný tovar s muz nech sa nehnevá.Pofla mna mu vadí,ze zasa niečo platiť,su to výdavky navyše,no svet sa nezruti.
Ja som na úplne novom aute odrala spodný zadný spojler, kde sú senzory. Kúpila som veľkú benzínovú kosačku a dávala som ju z kufra von, lebo som bola “hrdá” že to zvládnem aj bez muža. Spodné nože mi celý blatník ošúchali. Nepovedal mi nič, iba, že ho mám nabudúce zavolať a neťahať sa s tým sama.
Isla som do prace,par metrov od domu som dostala smyk a uz ma viezlo po zasnezenej ceste,neupravenej.Do toho auto,obe skoncili na totalku.Ja som ho trafila zadkom jeho predok.Poistka to cele preplatila.A aj pan aj muz ma ukludnovali,hlavne je,ze sa nic nikomu nestalo.
Ale aj muz zabudol,ze bezklucove startovanie a sup auto do sopy.Plechy cele znicene.3 auta behom chvile.Moje islo do srotu,a muzove oprava 1000eur z vrakoviska,lebo len svetlo stalo 1000eur na to auto.Vsetko su to len plechy.
Manžela máš idiota, to vieš? :D
Mimochodom, aj majster tesár utne. Nie to začiatočník.
Tvoj manzel je blb. Mne oskrel firemne auto pan v autosalone, co mi ho predaval … s komentarom, qspon zapadne na ulici 🤷♀️ v danej krajine mal pravdu
Pozri, ked som oprela auto tiez ma muz nepochvalil, ale proste ked su to len plechy tak to je ok. Ak by sa niekomu fakt nieco stalo, chcel by aby to boli len plechy. Takze nech nepreháňa.
Ja som potiahla auto v nasej vlastnej garazi. Hlavne ze to muz dal na kraj do garaze stolicku a na to tu velku nadobu na guláš 😂 cize dvojita ciara. Vie ale ze uz ked sme auto kupovali, tak sme davali poistku, pretoze sama viem ze nie som top sofer
Ja som odrela auto v podzemnej garáži o stlpik. Plakala som neskutočne, manž. ma utešoval že o nič nejde, že to len poškrabaný plech. Ďakujem mu za ten prístup
Ide skôr o to či ty to strašne ľutuješ a trápi ťa to, chápem muža pretože ja ako žena som alergická na dobuchané autá, to, že je staré neznamená, že môže z toho byť obuchany hnoj, áno stane sa aj horšie, ja by som to dala spraviť a problém vyriešený, osobne jazdím na nizkoprofilovych gumách a zníženom aute roky a tiež nechápem ako dokáže dakdo kompletné ožuť disky 🙈, ale stať sa môže...
Chlapa s takýmto prístupom by som zjebala ako malého pri prvej veci co pokazí..
Ja som manželovi, vtedy ešte len frajerovi, oškrela jeho milované auto doma na dvore, keď ho bolo treba preparkovať skoro ráno a ja som ho nechcela budiť (vodičák som mala krátko). To, v ktorom nikto ani len jesť nemohol, aby nebolo špinavé, nie to šoférovať a oškrieť. Úplne v strese a so slzami som ho budila, že som mu čuchla auto.
Pozrel na mňa, povedal, že sú to len plechy, nech idem ďalej spať a potom ma zoberie na cvičisko, ak chcem. Hlavne nech neprestávam šoférovať, chce to len prax.
Muža nepočúvaj. Sú to len plechy a dôležité je, že sa nikomu nič nestalo. Časom na to prídeš,. získaš lepší odhad a nebudeš mať problém.
@anonym_autor aj kamoska odrela auto pri cuvani do garaze, ja som buchla auto co sme mali 2mes 🤦♀️ ako pises...su to plechy, nikomu sa nic nestalo, auto je stare presne kvoli tomu, keby sa nieco stalo. Doma mate dalsie auta, neviem, co manzel vystraja 🤷♀️
Normalne zas raz vdaka za zivot bez idiota po svojom boku. Ja som za posledny rok odrela auto 2 krat a aj tak som ho predala za viac, nez kupila... Nech ho z toho neporazi... odporuc mu magnezium, baldrian alebo nieco na ukludnenie. Dufam, ze on nikdy samozrejme ziadnu chybu neurobil
Teraz pokračuje, že je to strašné, do toho auta už sadat nebudem, nech som sudna a idem od toho. To ale ja nechcem
on nikdy neoskrel auto hej? vobec nikdy .... ja som po tyzdni vlastnenia vodicaku nabrala celu smetnu bednu na parkovisku 😂
Teraz pokračuje, že je to strašné, do toho auta už sadat nebudem, nech som sudna a idem od toho. To ale ja nechcem
@anonym_autor Prepáč, tvoj manžel je mimo iba v tomto alebo aj v iných veciach?Tomu sa povie opora do života ako sviňa. Pre kus plechu. Starého, na to urceného.Nepoviem keby si jazdila ozrata, sfetovaná na novom porsche a ohrozila ľudí...ale toto?A ešte viac je pre mňa nepochopiteľná žena, ktorá tu zadrie, že chape tvojho muža. Vec ma väčšiu hodnotu ako človek, sme to dopracovali.
Tak jsem slyšel, Karle, že jsi tomu Pražákovi načechral betonovej pilíř!"
Ty prej si zničil tomu pražákovi bránu, Kájo. Je to pravda?
Bránu? Stodolu! I s krovama!”.
😀
Ten tvoj muž preháňa.
Ja som manželovi buchla auto keď sme ešte spolu len chodili asi 2 týždne. Nepochválil ma ale povedal ze su to len plechy (mal 20 a za ťažko zarobené peniaze si kúpil auto) . Dnes je to presne 2 roky ako ma zostrelil starý dedo v križovatke- auto odpísali na totálku, hlavne ze sa mne nič nestalo. Raz sme šli z mesta a muž cuval zrazu rana ako hrom-zobral stĺpik. no co, zasmiali sme sa auto sa opravilo a bolo. Je automechanik tak nejako extra to nepreživa
Prosim ta co za bentley to mas,ze tak vyvadza?Ja som odrela posledny rok dve auta a zijeme.a co ako?muz rozbil firemne a to je profi vodic 24rokov,holt namraza zakruta neupravena cesta v to rano tam skocilo 7aut a a ani policajti sa tam nedostali.Tvoj muz je blb.
Ked sme sa prestahovali prvy mesiac pri cuvani do garaze som 2 dni po sebe zobrala roh a fasadu.vyhybala som kyblo bicyklom vsetkemu moznemu co tam este strasilo..auto je odrane dodnes aj na tom rohu kusok fasady chyba.. muz sa usmial a nepovedal nic akurat sem tam ked ideme domov a cuvam do garaze tak mi zo srandy pripomenie ze pozor nezober zas ten roh.uz je to 10 rokov.. ani nahodou ma to od soferovania neodradilo.. a ani teba by nemalo..
@anonym_autor jebe mu fakt.. Čistý chuj
Vďaka Bohu za normálneho muža po mojom boku. Dvakrát som mala nehodu, dvakrát som zrušila auto úplne na šrot. Jediné, čo môjho muža zaujímalo a trápilo boli moje zranenia a môj zdravotný stav. Ostatné ho netrapilo
@anonym_autor ides na to dobre. Musis jazdit, jazdit, jazdit, ziskavat prax a najma zacinat na starom lacnom aute. Nedaj sa odradit. Nebyt vodicka ti neskor bude luto. Neboj, partner onedlho vychladne.

No manžel je blbec keď už ti to tak musím povedať.. takéto veci sa stanú aj skúsenejšiemu šoférovi