Čo s voľným dňom?
Kam by ste isli v BA bez objednania ak by ste mali volny cas.. ? Cely den.. som zena na materskej co bude konecne sama.je to zajtra.
Ja by som sla asi niekam do wellnessu☺️
Spala by som. Dospavala by som všetky tie prebdene noci a celý deň by som len ležala v posteli, pozrela by som si nejaký film a vstala by som, až keď by sa mi chcelo.
Od kedy mam deti, sme nonstop niekde. Naposledy som Spala dlhšie ako 6hod ešte počas tehotenstva aj to asi do 5mesiaca. Potom som sa uz nevedela vyspať kvôli bruchu.
Kdekoľvek sa viem dostať počas dňa. Neobtazuju ma moje deti, dokonca si viem pri nich vypiť v kľude teplú kavu. Ale ležať v posteli len tak, bez toho, aby som utekala robiť raňajky, alebo aby po mne skakalo dieta, to som nezažila už strašne dlho. A aj keď pár krát bola muža snaha nechať ma ráno pospať, deti vsetku snahu zmarnili....
co rada robis ? podla toho sa zariad. mozno nejaky aquapark a tam sa vo vode zrelaxovat a ist do sauny ? masaz ? nejaka prechazdka po meste, plus obed v restauracii (ktorý si konecne mozes zjest v klude ? ) , pripadne ist do muzea ak ta take bavi
Ja by som cely den citala :D
Zalezi co rada robis.
Ja by som spala a potom sla na masaz, kuknut sa do Ikey a na dobry obed😂 a potom zasa spala
Viem, ze si si vyziadala radu co/kam ist v BA...ale ja by som tiez ostala cely den v posteli, doniesla si tam knihu, kavu, rumove pralinky..
Uzi si ho akokolvek 💗
Ja by som tiež zvolila masáž, wellness, cukráreň a dobrý film v kine.
A kde by sa dalo ist na masaz bez objednania? Neviete prosim poradit?
Do galerky, kupit si knihu, motat sa v centre a domov relaxovat.
Šla by som do SNG, pozrieť Botanickú záhradu, na dobrú kávu, koláč či chlebík do Fertuchy. Prešla sa starými uličkami, zbehla do sekáča, dala si dobrý obed, kúpila si knihy v kníhkupectve. Príjemná by mohla byť aj masáž či návšteva sauny.
na vlakovu stanicu a do Viedne :D
Alebo by som sla na kamzik a odtial na cestu mladeze.. vonku je uz pekne. Do usi si dala audioknihu a uzivala si volno.
Kúpila by som si celodenný lístok na MHD, vozidla sa hore dole a kde by sa mi zapáčilo, tam by som vystúpila a zdržala sa podľa nálady...
Doobeda sa valala v posteli. Poobede Ikea a vecer by som skladala nabytok co som tam nakupila. Potom neskoro do noci pozerala aspon 3 filmy.
Nakupovat, na kavicku, s kamoskou by som sa stretla..
Este by si adi mala napisat,kolko chces minut. :D
Ahoj,choď do lesa,napr. na Železnú studienku. Prajem Ti krásny deň plný oddychu 🌞
Ak by som bola žena na materskej čo bude konečne jeden deň sama, tak by som nešla nikam, užívala by som si, že som sama doma.
https://www.visitbratislava.com/sk/top-10-v-bra... niečo z toho by som si vedela vybrať🙂
Ja by som rozhodne išla mimo domu, žiadne vyspavanie, hneď od rána riadny výlet - ten spomínaný wellness, parádny obed, menšie nákupy a tak . Prajem ti nech si užiješ ❤️❤️
Ranajky v panenskej kaviarni, manikura/pedikura (pozri nakupne centra, alebo xoxo mavaju last minute terminy) a na obed do gato mato s kamoskou, kde by sme si dali prosecco 😊 pripadne ja rada ked som sama zajdem do pandorfu a po ceste nakupim v spare v kitsee, rusovsky lesopark s obedom v gatto matto v rusovciach, prosecco na kuchajde/strkovci.
Ja by som sa šla pozrieť do novej SNG, potom si v starom meste sadla na kávu na nejakú terasu a potom do Avionu shopping. Sadla by som si do kníhkupectva a čítala tam knihy, dlho by som bola v Zare a Reserved. Och, to by bol krásny deň. Ale ak chce trosku sa rozmaznat tak do Hotela Nivy-bazén, vírivka, sauna.
@ivangeline Velaaaaa. Uz rok sa musim obmadzovat v Ikei, lebo investujeme niekam inam a trpim ked tam idem a nic nekupim.😂
Dakujem za rady, bola som na pedikuru, manikuru na obed, tak som pochodila nejake obchody, potom som sa vratila domov a upratala si skrinu, isla som si zabehat a vecer upiekla kolac pre manzela ze sa cely den staral o syna ;)
Pekne. Dobra kombinacia oddychu a cinnorodosti takze clovek nema vycitky svedomia ze cely den premrhal. Kam isiel manzel s detmi?

Ja keby som mala jeden deň len pre seba, celý ho prespím 😀