icon

Čo s voľným dňom?

19. apr 2023

Kam by ste isli v BA bez objednania ak by ste mali volny cas.. ? Cely den.. som zena na materskej co bude konecne sama.je to zajtra.

dzulli1980
19. apr 2023

Ja keby som mala jeden deň len pre seba, celý ho prespím 😀

bociandy
19. apr 2023

Ja by som sla asi niekam do wellnessu☺️

simona20201309
19. apr 2023

Spala by som. Dospavala by som všetky tie prebdene noci a celý deň by som len ležala v posteli, pozrela by som si nejaký film a vstala by som, až keď by sa mi chcelo.
Od kedy mam deti, sme nonstop niekde. Naposledy som Spala dlhšie ako 6hod ešte počas tehotenstva aj to asi do 5mesiaca. Potom som sa uz nevedela vyspať kvôli bruchu.
Kdekoľvek sa viem dostať počas dňa. Neobtazuju ma moje deti, dokonca si viem pri nich vypiť v kľude teplú kavu. Ale ležať v posteli len tak, bez toho, aby som utekala robiť raňajky, alebo aby po mne skakalo dieta, to som nezažila už strašne dlho. A aj keď pár krát bola muža snaha nechať ma ráno pospať, deti vsetku snahu zmarnili....

evica17
19. apr 2023

co rada robis ? podla toho sa zariad. mozno nejaky aquapark a tam sa vo vode zrelaxovat a ist do sauny ? masaz ? nejaka prechazdka po meste, plus obed v restauracii (ktorý si konecne mozes zjest v klude ? ) , pripadne ist do muzea ak ta take bavi

x_mery_x
19. apr 2023

Ja by som cely den citala :D

hederamonstera
19. apr 2023

Zalezi co rada robis.
Ja by som spala a potom sla na masaz, kuknut sa do Ikey a na dobry obed😂 a potom zasa spala

melonik7
19. apr 2023

Viem, ze si si vyziadala radu co/kam ist v BA...ale ja by som tiez ostala cely den v posteli, doniesla si tam knihu, kavu, rumove pralinky..
Uzi si ho akokolvek 💗

bolarazjedna
19. apr 2023

Ja by som tiež zvolila masáž, wellness, cukráreň a dobrý film v kine.

autor
19. apr 2023

A kde by sa dalo ist na masaz bez objednania? Neviete prosim poradit?

solange7
19. apr 2023

Do galerky, kupit si knihu, motat sa v centre a domov relaxovat.

struhanka
19. apr 2023

Šla by som do SNG, pozrieť Botanickú záhradu, na dobrú kávu, koláč či chlebík do Fertuchy. Prešla sa starými uličkami, zbehla do sekáča, dala si dobrý obed, kúpila si knihy v kníhkupectve. Príjemná by mohla byť aj masáž či návšteva sauny.

maxalla
19. apr 2023

na vlakovu stanicu a do Viedne :D

maxalla
20. apr 2023

Alebo by som sla na kamzik a odtial na cestu mladeze.. vonku je uz pekne. Do usi si dala audioknihu a uzivala si volno.

stevvvka
20. apr 2023

Kúpila by som si celodenný lístok na MHD, vozidla sa hore dole a kde by sa mi zapáčilo, tam by som vystúpila a zdržala sa podľa nálady...

andreatytler
20. apr 2023

Doobeda sa valala v posteli. Poobede Ikea a vecer by som skladala nabytok co som tam nakupila. Potom neskoro do noci pozerala aspon 3 filmy.

zenulkaaa
20. apr 2023

Nakupovat, na kavicku, s kamoskou by som sa stretla..

ivangeline
20. apr 2023

Este by si adi mala napisat,kolko chces minut. :D

kikulienkadd
20. apr 2023

Ahoj,choď do lesa,napr. na Železnú studienku. Prajem Ti krásny deň plný oddychu 🌞

h2
20. apr 2023

Ak by som bola žena na materskej čo bude konečne jeden deň sama, tak by som nešla nikam, užívala by som si, že som sama doma.

brendaa
20. apr 2023

https://www.visitbratislava.com/sk/top-10-v-bra... niečo z toho by som si vedela vybrať🙂

biem22
20. apr 2023

Ja by som rozhodne išla mimo domu, žiadne vyspavanie, hneď od rána riadny výlet - ten spomínaný wellness, parádny obed, menšie nákupy a tak . Prajem ti nech si užiješ ❤️❤️

ninkainka
Autor odpoveď zmazal
queen_mary
20. apr 2023

Ranajky v panenskej kaviarni, manikura/pedikura (pozri nakupne centra, alebo xoxo mavaju last minute terminy) a na obed do gato mato s kamoskou, kde by sme si dali prosecco 😊 pripadne ja rada ked som sama zajdem do pandorfu a po ceste nakupim v spare v kitsee, rusovsky lesopark s obedom v gatto matto v rusovciach, prosecco na kuchajde/strkovci.

wiwi28
20. apr 2023

Ja by som sa šla pozrieť do novej SNG, potom si v starom meste sadla na kávu na nejakú terasu a potom do Avionu shopping. Sadla by som si do kníhkupectva a čítala tam knihy, dlho by som bola v Zare a Reserved. Och, to by bol krásny deň. Ale ak chce trosku sa rozmaznat tak do Hotela Nivy-bazén, vírivka, sauna.

andreatytler
20. apr 2023

@ivangeline Velaaaaa. Uz rok sa musim obmadzovat v Ikei, lebo investujeme niekam inam a trpim ked tam idem a nic nekupim.😂

autor
21. apr 2023

Dakujem za rady, bola som na pedikuru, manikuru na obed, tak som pochodila nejake obchody, potom som sa vratila domov a upratala si skrinu, isla som si zabehat a vecer upiekla kolac pre manzela ze sa cely den staral o syna ;)

andreatytler
21. apr 2023

Pekne. Dobra kombinacia oddychu a cinnorodosti takze clovek nema vycitky svedomia ze cely den premrhal. Kam isiel manzel s detmi?