Pentagón - kúpa bytu

23. nov 2023

Mám 70 000 eur a uvažujem o kupe bytu v pentagone..viem že pre veľa ľudí nepochopiteľné ale mám 48 rokov som bezdetná slobodná a roky v prenájme. Poznáte niekoho reálne kto tam býva? Kamosi rodina známi atď.

zmrzlinka2021
23. nov 2023

Priamo tam nie, ale veľmi blízko áno. Vraj sa narkomani už posunuli do inej časti ruzinova

majlo1234
23. nov 2023

Ja mam kamosku, ktora byva skoro oproti, ja ako “cudzi” by som tam teda byvat rozhodne nechcela, ani oproti a priamo v uz vobec nie. Ona je na to zvyknuta, cele detstvo vyrastala v podstate v tom okoli. Neviem, ako su na tom s cenami ine okrajove casti, karlovka, dubravka, pripadne v inej lokalite boskupic/vrakune. Radsej b som si kupila mensi ako tam

lucik194
23. nov 2023

daj otazku do BA skupiny, ako je to s cislom 38 teraz

muchotrafka298
23. nov 2023

Ja Ti poradim, aby si sa tam isla pozriet. Cez den, nie po zotmeni a urob si na to nazor sama. Tam je obrovsk problem predat byt, aj v “slusnejsich” vchodoch. Okolie je desive a to keby si videla v lete tam pred barakmi tie basavely.

zuzanka.zuzu
23. nov 2023

NIKDY!!! veď v novostavbe v BA vieš kúpiť 1i za 100-110t, 70t máš a 30-40 si požičaj na hypo a máš 1.novostavbu a 2.hodnotnu vec na rozdiel od tejto nepredajnej pitchoviny 🙈

luccija
23. nov 2023

Určite nekupovať.Jedneho poznám čo tam býval už dávno nevedel byt predať.Ved choď na obhliadku a uvidíš

milanemila
23. nov 2023

@zmrzlinka2021 pentagon nie je v ruzinove a teda v ruzinove nestretavam narkomanov.

bublinka1426
23. nov 2023

urcite nie. za tu cenu kupis garzonku napr v DNV a to je isto lepsia stvrt ako pentagon. alebo pridas 20 000 a mas za to garzonku v Petrzalke.
takze ZA MNA NIE.
kamoska tam blizko byva, na trave som vzdy videla dake striekacky...

schokolade1988
23. nov 2023

NIE, NIE, NIE!!!! pôvodne som z vrakune (nie pentagon), ale v živote by som ta nešla, ani keby mam ten byt zadarmo...narkomani, dilery, bojíš sa aj večer vyst z domu, aby ta niekde niekto náhodou nepichol.. Striekačky atď atď.. Obid to oblúkom, radšej nejakú garsónku, alebo ísť mimo BA ak si nemôžeš dovoliť drahší byt. Dohodni si obhliadku, a uvidíš sama. Pre svoje dobro, tam nič nekupuj..

petamich
23. nov 2023

nie nepoznam nikoho kto by tam byval, ziadny sudny clovek co ma na vyber tam byvat nepojde 🤷‍♀️ a teda ja osobne ani zadarmo, stacilo mi v lete parkrat ist cez den na bicykli okolo

liz_lemon
23. nov 2023

@zmrzlinka2021 nechapem, preco sa vyjadrujes k mestu, v ktorom ani nebyvas, a zjavne sa ani nevyznas

hradnapani
23. nov 2023

@majlo1234 v karlovke a dubravke za takuto sumu nekupi vobec nic, su to drahe lokality. Ale inak tiez neodporucam pentagon, pokial na tu lokalitu nie je vyslovene naviazana, zvykne si tam tazko.

joannita
23. nov 2023

@majlo1234 karlovka a dubravka urcite nie. Tam takyto byt stoji tak 130 000. To su uz celkom drahe lokality.

anavixy
23. nov 2023

Nie som z BA, poznam len osobu, ktora tam byvala a tu teda fakt nechces mat za susedu a tie historky co rozpravala... Niee, 48r, bezdetna slobodna podla mna stale nie je dovod na byvanie v Pentagone, hadam prave naopak (bez muza este horsie..).

erikavesela
23. nov 2023

Nie...nekupuj!!!!!!....v ziadnom pripade, radsej chod smer pezinok, senec, malacky...kludne aj trnava, ale pebtagon nie...pokial si dobre spominam tie problemove boli vchody 40,42...okolie je stale na tom velmi podobne ako bolo...

mladena
24. nov 2023

Skús sa tam pozrieť ale mám známeho ktorý v pentagone býva a hovorí že naozaj sa to veľmi zmenilo, jeho žena chodí aj s deckom vonku a nikdy by si k nim nikto nič nedovolil aj keď všelijaké ksichty sa nachádzajú naokolo tak jednoducho tam bývajúcich neobťažujú, vedia že si to nesmú dovoliť a napodiv to rešpektujú (asi aby ich z tej oblasti celkom nevyhnali) a skús pozrieť aj na youtube nejaké videá, pretože niektoré vchody (možno ten tvoj) boli fakt namáhavou prácou správcu kompletne zrekonštruované a zabezpečené. Osobne by som tam ale nešla lebo to sa mi práve nepáči že musíš ísť cez viacero mreží a tak.

babulkomale
24. nov 2023

Raz som bola na navsteve u kamosky na Rybnicnej a uz to mi stacilo 🤮 mreze, hnusny vytah, svaby v jadre, hoci byt vymalovany, cisty. Dost rychlo odisla odtial.
Byvat ako v base nepatri k mojim predstavam o zivote.
Neviem aku mega pracu by som musela mat v BA aby som tam byvala. Asi jedine ze by som bola prezidentkou, nic menej by ma nepresvedcilo.

lucia147852
24. nov 2023

Ani keby mi zadarmo davali. Keď som ešte pracovala v ba u jedného operátora, naši technici sa tam báli chodiť, čo boli veľkí chlapi. Nie sama žena.

pe_mi
24. nov 2023

To je hrozne, také nepredajné byty mať.

muchotrafka298
24. nov 2023

Snazia sa, aby to tam nebolo take hororove, ale jednoducho to su fakty, ze su tam neprisposobivi obcania, vonku cez leto sedavaju, bordel tam robia. Ja nechodim peso okolo ani za bieleho dna. Ano, su slusni ludia, co tam byvaju, ale za ziadne peniaze by mi vlastna bezpecnost nestala. Tie byty su nepredatelne.Obcas sa najde niekto, kto to tam nepozna a kupi si tam byt a potom mu ostanu len oci pre plac.

rebrambora
24. nov 2023

Byt za 63-tisic a pri rychlom jednani este nizsia...
Nebije ti to vobec do oci?

mistymay33
24. nov 2023

Uz aj tie najhorsie vchody 40 a 42 su uplne zrekonstruovane, uz to tam nevyzera tak hrozne, ako si to vsetci pamataju. Aj fetaci ktori bezne stali pred domom, tak tam nie su. Velmi sa to zmenilo k lepsiemu, ale napriek tomu tam nejaky neprisposobivy zostali byvat. Dole pred pentagonom je mestska policia, takze uz to tam nie je take hororove. Ale napriek tomu vsetkemu by som si tam byt nikdy nekupila. Je to nepredajny byt. Niekedy ani hypoteky nechceli davat na tieto byty, neviem ako je to teraz. Celkovo okolie Pentagonu nie je sympaticke miesto.

alkamalka
24. nov 2023

Určite nie!

h2
24. nov 2023

NIE, NIE, NIE!

NIE!

canany
24. nov 2023

Ja sa tadial bojim aj cez den ist autom. To nie je len o narkomanoch, ale aj asocialy a pocernejsi neprisposobivi spoluobcania. Za mna niidy, aj ked sa snazia niejtore vchody, ale stale nevies koho stretnes vonku na chodniku

zuzuliennka1
24. nov 2023

v pentagone boli problemove myslim len dva vchody, nie cela bytovka, ale samozrejme ze doplacali vsetci a roky sa o pentagone siria info, ake sa siria. (byvala som nedaleko (stavbarska 6) pred 20 rokmi.
a pokial mam dobre info, za ten cas sa to radikalne zmenilo a to, co tam byvalo, tam uz nie je.
chod si to pozriet osobne a na zaklade toho sa rozhodnu

marsmykkok
24. nov 2023

Je to také hop alebo trop. Môžeš mať byt za super cenu v Bratislave, ktorý ak to pôjde takýmto štýlom ako teraz raz riadne porastie na hodnote, lebo postupne sa to tam lepší s neprispôsobivými, je ich menej, políciu máš pod oknom. Len horšie by bolo, keby sa to raz pokazí a vráti do starých koľají. Ako plus vnímam tvoju bezdetnosť, teda nebudeš nútená tam deti kočíkovať, nebudú tade chodiť samé tvoje deti do školy. Ty potrebuješ hlavne byt na oddych, prespatie, okolie ťa až tak trápiť nemusí, prejsť alebo do mesta môžeš ísť do inej časti BA.

lienka.7
24. nov 2023

@autorka ono sa ti pomaly mení k lepšiemu. Treba sa ísť pozrieť naživo co a ako tam je.
Teraz tusim chodia do Ružinova všetci fetaci, aspoň Chren to písal na jeho FB.
Ono teraz ten byt kvoli tomu kúpiš lacnejšie, ale neboj, postupne sa odtiaľ vypracu všetci a nebude byt za 63k, ale 100k a vyššie, ako všetky ostatné.
A co sa tyka rôznych reportáži .. ono treba myslieť na to, ze ti redaktori si na tom robia PR a senzácie.

gska800
24. nov 2023

Zeny vela telku pozerate 🙈😂byvala som tam 10 rokov,ani jeden jediny raz ma nikto neprepadol,neznasilnil😉ano to okolie bolo hrozne ale to je hoc kde inde tiez,striekacky najdes na ulici kdekolvek. Susedov sme mali super. 99%ludi su tam slusny pracujuci ludia,rodiny s detmi. A pokial ide o priblemovych susedov…tak na takych natrafis aj v “normalnom” panelaku😉 k nepredajnosti bytu-predali sme ho behom mesiaca,bez problemov. Takze ak o tom uvazujes,chod sa pozriet a usudis sama. V priestorch byvalej krcmy je teraz stanica mestskej policie,narkomani sa presunuli do ruzinova do zahradkarskej kolonie.

autor
24. nov 2023

@gska800 Tiež si myslím že až tak hrozné to to tam není ako v telke..Kovesova v reflexe mala veľa reportáži tam.