icon

Swiss Re: Aký je aktuálny model home office?

Včera o 08:45

Ahojte, aky Home office model je aktualne v tejto firme?

anonym_6af2b4
Včera o 09:36

@anonym_autor asi je lepsie sa toto opytat na pohovore (mozno kazde oddelenie bude mat inac...

vikusjk
Včera o 09:51

@anonym_autor ahoj, oficialne mame minimalne 50% v office. A sleduje sa to, kazdy mesiac mame dashboard aktualizovany za predosly mesiac. Ak som "oranzova" t.j. nesplnila som dochadzku, davam si koment, ci som mala napr. dovolenku (v auguste som mala viac dovolenky, ako prac. dni, cize nemozem byt zelena ani keby som tam kazdy prac. den), alebo pri chorobe atd, su tam rozne moznosti dovodu nepritomnosti. Inak stale plati aj own the way you work, cize ultra flexibilny pracovny cas.

autor
Včera o 10:27
@vikusjk

@anonym_autor ahoj, oficialne mame minimalne 50% v office. A sleduje sa to, kazdy mesiac mame dashboard aktualizovany za predosly mesiac. Ak som "oranzova" t.j. nesplnila som dochadzku, davam si koment, ci som mala napr. dovolenku (v auguste som mala viac dovolenky, ako prac. dni, cize nemozem byt zelena ani keby som tam kazdy prac. den), alebo pri chorobe atd, su tam rozne moznosti dovodu nepritomnosti. Inak stale plati aj own the way you work, cize ultra flexibilny pracovny cas.

@vikusjk dakujem za odpoved, cize 100%remote sa uz neda?

anonym_e69c24
Včera o 10:47
@anonym_autor

@anonym_autor to sa podľa mňa nedá už v žiadnom korporáte v BA

vikusjk
Včera o 11:08
@anonym_autor

@anonym_autor akoze min. 50% je vseobecne pravidlo. Ak by si mal zaujem o vyslovene remote contract, tak je najlepsie sa spojit priamo s HR.