icon

Tragédia v Bratislave

3. okt 2022

Ahojte, myslíte si že ten vrah zo včera čo prešiel na zastávke tých ľudí dostane v našej krajine adekvátny trest? Čítala som, že je to vyššie postavený funkcionár, bojím sa že zas vyššia moc zasiahne a jemu sa to len tak prepečie…a je mi z toho zle keď vidím že u nás sa za vraždy dostáva 5-10 rokov a za nájdenie marihuany 15…neviem si ani predstaviť že by tam bolo moje dieťa…

brembo
3. okt 2022

@zuzinabila tých 150 poslancov alkohol riešit nebude,ked minimálne polovica z nich jazdila pod parou.

brembo
3. okt 2022

@sirka9 jedine v Taliansku v rámci EU sa je to považované ako pokus o vraždu alebo vraždu,nakolko zmenou zákona možu auto považovat za zbran.

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
anita1978
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
3. okt 2022

@matkahelka dozivotie asi nedostane, ale 3.5 roka za 5 nasobnu vrazdu? Tak to tazko. A to tie cisla este niesu finalne. Teraz pise Vacok, ze za to je 15-20 rokov. Plus tam bude neskutocne vysoke odskodne ako tym ktori budu mat nasledky, tak pozostalym.

matkahelka
3. okt 2022

@kittykat22 vies co, som realista. Stacil mi pripad napr. co ten moderator zrazil rocneho chlapceka. kolko dostal? 3 roky a po 2 ho pustili? alebo nedavno, ta modelka, co zrazila tu vietnamku. ta dostala len podmienku a odskodne ziadne. on nie je bezny radovy vodic, v takej fukncii ma za sebou ludi. staci, ze vyhlasi osobny bankrot a odskodne pojde do prdele. na SR to zial takto funguje. moj muz je strasne citlivy, ak zomru deti a aj teraz sa strasne rozculil a povedal, ze ak by sa nasej dcere toto stalo, je mu jedno, ze by skoncil v base, ale tomu chlapovi by dolamal ruky a nohy kovovou tycou a hodil ho kdesi do lesa, aby trpel tak, ako trpia ti rodicia teraz.

kittykat22
3. okt 2022

@matkahelka ale Judita dostala 12 rokov za zabitie Tomasa. Je to pripad od pripadu. Vrazda 5 ludi nie je len tak.

nadazdi
3. okt 2022

Mna hlavne šokuje, že si do auta sadol s vlastným synom, taký nadrbany..

matkahelka
3. okt 2022

@kittykat22 vrazda? bolo to zabitie. skus si vygooglit aky je v tychto pojmoch rozdiel.

liz_lemon
3. okt 2022

@kittykat22 ale toto nie je vrazda

dilino
3. okt 2022

Taký hajzel si nezaslúži ani žiť. Ožratý hajzel na obraz boží pozabíja nevinných ľudí. A ešte je drzý arogantný. Už len to že nemôže byť normálny lebo normálny človek ked šoféruje nepije. A ešte sprostý primitív. Iste povedia že dostane dajme tomu 20 rokov. Hej aj keby sedel vyjde z basy a čo tým pozostalým už ich milovane deti nikto nevráti . Zobral život nevinným ľudom ktorý malý všetko pred sebou celý život. Zničil veľké množstvo životov s ktorých budú doživotní invalidi. Nepochopím nikdy to sa nedá pochopiť a hlavne ničím ospravedlniť. Som zvedavá na vyšetrovanie že koľko to bude. Pre papalášov tu neplatia zákony. Vid príklad syn Prešovskej primátorky zabil nevinného kolegu ostala po ňom mlada žena a malé dieťa. A syn primátorky po roku už je ako že psychický chorý hlavne že sa vravelo že pôjde do basy na 20 rokov. Tu pokiaľ to je papaláš spravodlivosť. nebude. Normálny človek by to neurobil lebo normálny človek si nesadne za volant ožratý. Strašné pre tých rodičov nevyslovený žiaľ smútok. A ešte arogantný zasahujúcim policajtom nadával. Ved to je choré. Len aby ta spravodlivosť prišla. Pozostalým nikdy ich deti už nič nevráti. ONI už budú mať v srdciach navždy prázdno. Ja ani nevime či taký to človek vôbec môže žiť s takým svedomím. A syn asi tiež nebude celkom v poriadku ked z ožratým otcom sadol do auta .Nikdy by som si s opitým človekom nesadla do auta. Strašné.

dilino
3. okt 2022

@asined88 stašné.Je mi to ľúto.

janai1
3. okt 2022

@dilino však syn bol tiež opitý

rude_baby
3. okt 2022

@nadazdi mňa prekvapuje, ze ani len toho jeho blbeho syna netrklo, ze sadat za volant opitý nie je dobrý nápad..

dilino
3. okt 2022

@ineeez vážne.😢ved to sa musí cela rodina psychický zrútiť. Smrť zdravého dieťaťa najväčšia životná tragédia. Zdraví chlapec ktorý teraz začínal žiť svoj mladý vysokoškolský život mal sa tešiť do života a rodičia s ním a teraz toto. Nevyslovená tragédia.

dilino
3. okt 2022

@janai1 no ved áno to som sa dozvedela neskôr ja myslela že len jeho otec bol ožratý takže aký otec taký syn.

zuzanka.zuzu
3. okt 2022

a čo že aj spolujazdec/syn bol ožratý? tomu nejako nechápem, aj v správach to odznelo, aj na tlačovke... však on kludne mohol byť aj polomŕtvy, on predsa nešoféroval 🙈 a hento hovado čo šoférovalo hodiť do kameňolomu nech si odpracuje peňažný trest, žiadna basa s fitkom, telkou a teplou stravou 😈

cacianka
3. okt 2022

Tento čin môže byť kvalifikovaný ako trestný čin všeobecného ohrozenia, sadzba cca 20rokov, nie ako teraz zabitie za max 12.
Syn je vraj s dolamanou chrbticou, ktovie

malinoismum
3. okt 2022

@cacianka Tiež si myslím, že to bude na vseobecne ohrozenie a samozrejme aj exemplárny trest…. 🤷🏻‍♀️
Ale sme na Slovensku - ešte môžeme byt veľmi “prekvapení”… 🙃

zuzuliennka1
3. okt 2022

@rude_baby ten jeho sprosty syn bol ozraty tiez. Hovada sproste obaja, ruky nohy dolamat! Z tej zastavky som tiez denne dochadzala do skoly, mraz mi presiel po chrbte, ked som videla video 😭😭😭😭😭

cacianka
3. okt 2022

@malinoismum pokruteny paragraf

euka210
3. okt 2022

Tak tiez dufam, ze sa to neututle a bude dost silny spolocensky tlak, aby dostal najvyssi mozny trest a zakaz soferovat dozivotne.

petulda333
3. okt 2022

@zuzuliennka1 a jeho syn zato ako moze? On nesoferoval,mohol kludne staty na mol.

petulda333
3. okt 2022

* mohol byt

petulda333
3. okt 2022

A co ma stve,ze tomu magorovi sa nestalo nic. Mozno ani skrabanec nema. A vacsinou co boli v okoli nehody,tak prave opity vodic vyviazol bez ujmy. Ach.

alzbeta311
3. okt 2022

@petulda333 to je zakon schvalnosti, ze opitemu sa nikdy nic nestane. Nikdy. Vždy trpia nevinní. Opity vyviazne s par skrabancami maximalne. Dúfam že ho aspoň svedomie zožerie, lebo ja by som nedokazala žiť s predstavou ze som vzala život piatim ľuďom a ja si beham po svete akoby nič. Moja psychika by to nedala , asi by som sa odpalila aj ja.

petulda333
3. okt 2022

@alzbeta311 pozrela som video na fb,ako arogantne reagoval. Mrziet ho to nebude,jedine,ze ublizil aj synovi. Na oko vsak zahra lutost

slovakboy
3. okt 2022

Môjmu známemu zabil syna cestný pirát, ktorý už mal pred tým 50 pokút a aj tak dostal za vraždu len podmienku. Na sudy nechodil rodičom sa vysmieval. Hokejista Ščurka zabil rozhodcu rozštvrtil ho a zakopal v lese. Dokázali mu to a dali mu trest 6 rokov. Moj známy v zúfalstve vykradol byt a dostal 7 rokov. Pritom sa priznal a nerobil problémy. A potom sa divíme, že niekomu rupnú nervy, alebo že fašizmus je na vzostupe.

petulda333
3. okt 2022

@slovakboy moja spoluziacka pred 16r zabila nasho spoluziaka. Dostala auto (stare,nepochadza z bohatej rodiny) isli to oslavit,chlapci sa opili a ona vypila len trochu. Sli sa povozit,policajti sli za nimi a ona nezastavila ale pridala. Na moste havarovala,jej nic. Jeden chlapec prisiel o ucho a sluch,dalsi mal zlomeniny a nas spoluziak zomrel. Mali sme 18r vtedy. Jej vzali vodicak na 5r a zaplatila pokutu 50 000 korun. Zije si dalej stastne a pokojne

slovakboy
3. okt 2022

@petulda333 hrozné. Aj mne sa stalo že som šiel rýchlo do zákruty a vyvrátil som sa na strechu. Viezol som troch ľudi na služobke. Našťastie sa nikomu nič nestalo. Moja obhajoba by znela: šiel som 90 tkou všetky zákruty cesta široká nebol problém. Až v poslednej som si nevšimol značku pozor zákruta a ona mala 180 stupňov. Obmedzenie rýchlosti tam nebolo. Ak by som vtedy niekoho zabil mal by som pre seba vysvetlenie a určite by som sa takto obhajoval. Ale súčasne by som sa cítil vinny. Policajti mi dali pokutu za neprispôsobenie jazdy povahe cesty. Ja vždy vinu skôr beriem na seba. Policajti mali pravdu. Ja by som mal ohľadom tých značiek tiež pravdu. Lenže za mŕtveho by som bol vinny ja a nie chýbajúca značka. To je rozdiel v uvažovaní psychopata a neurotika. Psychopat povie že 2+2=5 a všetci su blbci len on ma pravdu. Neurotik povie, že 2+2=4 ale silno o tom pochybuje. Zdravý človek prevezme zodpovednosť za svoje činy a chyby a súčasne si verí ak vie že nepochybil. Ľudia ktorí nevedia prevziať zodpovednosť za svoje činy nakoniec končia biedne. Reakcia toho vodiča bola hrozne pohoršujúca ale mohla to byt len reakcia opitej psychopatickej osobnosti na hrozný šok z činu ktorý urobila. Za normálnej situácie a triezvy by sa tak nesprával. Za arogantne spravanie by som ho nesúdil, psychopatických osobnosti je hlavne v politike a riadiacich funkciách cela kopa. Veď aj on bol šéf. Ale za dôsledok čo sa stal musí prevziať zodpovednosť. V tom sa mi páčil Skrúcaný. Urobil čo urobil ale nesnažil sa zbaviť zodpovednosti ako napríklad Labuda alebo Dara Rolincová.