icon

Tragédia v Bratislave

3. okt 2022

Ahojte, myslíte si že ten vrah zo včera čo prešiel na zastávke tých ľudí dostane v našej krajine adekvátny trest? Čítala som, že je to vyššie postavený funkcionár, bojím sa že zas vyššia moc zasiahne a jemu sa to len tak prepečie…a je mi z toho zle keď vidím že u nás sa za vraždy dostáva 5-10 rokov a za nájdenie marihuany 15…neviem si ani predstaviť že by tam bolo moje dieťa…

babydesire
4. okt 2022

Dostane tak 10, odsedi 5 a odide dochodkovat na bahamy...je to vrah a chladnokrvny, to nebola nehoda ale viacnasobna vedoma vrazda !!!

cacianka
4. okt 2022

@slovakboy presne o tom sme včera hovorili, že ako sa k tomu postavili ,napr Skrúcaný. A aké boli okolností nehody.

petulda333
4. okt 2022

@slovakboy v podstate suhlasim,ale nechapem to. Urobit toto,tak sa tam zosypem. Mozno sok,ktovie,ale velmi sa mi tomu verit nechce

simca06022011
4. okt 2022

@nadazdi Mne rozum neberie, ze syn ho nechal si za ten volant sadnút (tym nijak neobvinujem aj jeho). Ja mam chlapa, kt fakt nema problem si vypit a sadnúť do auta aj ked teda zvyčajne je to tak 500m jazdy...a proste nenechám ho. Vezmem kľúče chytím chlapa a ide peši a toto sme v rodine a na chatach xykrat riešili aj s inymi.

petulda333
4. okt 2022

@simca06022011 lenze aj jeho syn bol opity,vraj teda. Takze nerozmyslal

simca06022011
4. okt 2022

@dilino @petulda333 Ale syn mal len asi pol promil, o dost menej ako otec tak este mohol rozmýšľať trošičku. Ale teda to je uz fuk, kto vie kolkokratvtento chlap uz brázdil ulice opitý. Iste to nebolo prvýkrát. U nas nie je tyzden bez kontrol, ak kazdy mesiac 2x moj chlap nefuka na dedine tak neviem, mali by aj v ba sprísniť tieto kontroly v meste. Výsledky by ludi šokovali a cesty by sa trosku uvoľnili. Alkohol za volantom - zobrať vodičák, ak nad určitý limit tak kludne navzdy..

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
4. okt 2022

@petulda333 veď aj on sa zosypal. Ale svojim psychopatickým spôsobom.

petulda333
4. okt 2022

@slovakboy nemala som ten pocit

zuzuliennka1
4. okt 2022

@petulda333 keby bol triezvy, mohol mu zabranit sadnut za volant, alebo aspon spomalit, bol by pri zmysloch. Kto to miesto pozna, vie, ze tam proste ist 160km/h ako isli oni, je absolutne nemyslitelne, mierna lavotociva zakruta smerom do kopca, auto bolo absoluuune neovladatelne. Cudujem sa len, ze oni sami v tom aute neskoncili omotani okolo niektoreho zo stlpov na zastavke

petulda333
4. okt 2022

@zuzuliennka1 no ved to pisem,ze triezvy nebol a preto nerozmyslal. Ist 160 je nemyslitelne hocikde. Jeho syn je vraj dolamany,aspon tu som to citala pod inou diskusiou. A sofer nic. Spravodlivost

simca06022011
4. okt 2022

@petulda333 kazdy reaguje inak a opity clvoek duplom. Nie kazdy v soku sa zruti a uvedomi si co-to a uz vooobec nie takto opity. Ja napr. ked je zle, uplne zapinam iny pohotovostny rezim a nerucam sa a nepanikarim a nevrieskam, co bolo/mohlo byt/nebolo si az ked situacia sa ukludni uvedomim... on opity a uplne vysinuty, bol agresivny, kto vie ci v tom momente vobec chapal co sa deje okolo.
Synator iste nebol priputany... a kto vie ci trubiroh miesto brzdy neskocil na plyn, riadne rychlo isiel az sa to nezda, ze by to bola "nahoda" alebo ze by tkto jazdil bezne.

petulda333
4. okt 2022

@simca06022011 no ja pisem moj pocit z jeho reakcie. Uprimne sa mi tiez zdalo,ze tam este nieco muselo byt. Isiel rychlo ale boli vidiet iskry,cize kludne tam mohlo este nieco byt a neslo auto zastavit atd. Tym ho neobhajujem,ale tak to namna posobilo od zaciatku

zuzanaete
4. okt 2022

@rude_baby Nebola by som prekvapena, ak by obidvaja pravidelne jazdievali pod parou. Raz ked ma clovek zasadu, ze s alkoholom za volant nie, tak si s ozratym do auta nesadne.

simca06022011
4. okt 2022

@petulda333 no 1,5promile stupa sebadovera a pomale reakcie, uplne si viem rpedstavit ze dupol na plyn a ani nevedel, zabaval sa s podgurazenym synom a nedoslo mu ze ide rychlo. Ten mal 1promile, neveim preco som citala niekde po nehode, ze 0,5nieco... a teraz je vsade 1. Cize tiez mu bolo relativne veselo, ale este sa vedel kontrolovat. Strasne je to.
Najsmutnejsie je ze tieto priestupky alkoholicke sa casto opakuju, cize vezmu vodicak a vratia po case. Mali by to brat navzdy napr. ak je to 2x. Len viete ako kontorly funguju,ooo pan xy, no chodte dalej... nic sme nevideli, ked je to nejaky papalas,alebo kamarat.

matkahelka
4. okt 2022

a co riesite, ze si bol opity tiez? a co? kde vo vyhlaske je uvedene, ze spolujazdec nemoze byt opity? ja bezne z oslav soferujem, moj muz je pripity a neraz nas zastavili policajti- bezna cestna kontrola - este sa zasmiali, ze budu potichu, aby muza nezobudili. Syn predsa nesoferoval, ten mohol mat aj 5 promile, to je fuk.

petulda333
4. okt 2022

@simca06022011 jasne,moze byt. Nech to bolo akokolvek,opity soferovat nemal. A ja by som tiez brala vodicak navzdy

simca06022011
4. okt 2022

@matkahelka vies preco to riesim, lebo normalny syn si ozrateho otca tiez nepusti za volant. Zavola im taxik. Sice nevieme co sa dialo predtym, kto vie mozno mu aj dohovaral... ale on bol opity menej a nemal s otcom sadnut do toho auta. Ty sice muza vezies z oslav, ale nenechas ho sofervat a sadnes si vedla, ze?

zuzanaete
4. okt 2022

@matkahelka Podla zakona syn za to nemoze. Ale z ludskeho hladiska k tomu prispel. Vedel, ze otec je opity a sadol s nim do auta, co pre mna znamena, ze s tou jazdou suhlasil a otca vlastne v skutku podporil.

petulda333
4. okt 2022

@zuzanaete ty chapes,ze aj on bol opity? Cize jeho uvazovanie bolo uplne mimo. Keby bol triezvy ,tak suhlasim

matkahelka
4. okt 2022

@simca06022011
@zuzanaete na kazdeho promile vplyvaju inak. to, ze mlady mal len pol promile, neznamena, ze bol viac pri zmysloch. je celkom mozne, ze bol viac "na mol" ako otec. mozno otec nakladal do auta syna a syn ani nevedel, kto ho vezie. fakt je scestne riesit spolujazdca.

norikaro
4. okt 2022

ako ja si osobne myslim a teda verim tomu, ze ho postihne expemplarny trest. aj za to jeho chovanie pred kamerami. chapem, isto nevedel, co sa deje, al vykrikovat po takom niecom na policajtov, ci vedia kto je on, tak len za to by som mu dala aj o desat rokov navyse

rude_baby
4. okt 2022

@simca06022011 uvádzali najprv hodnoty namerane v mg/l (nás drager ukazuje tak) a potom to uviedli v promile.

slovakboy
4. okt 2022

@petulda333 opitosť nie je poľahčujúca okolnosť ale naopak.

prasiatko30
4. okt 2022

ako nechcem brat nikomu iluzie ale ten mlady syn mal po 30 - v jednej sprave spominali 36rokov - boli to dvaja stari chlapi co mali mat dost rozumu a nie sa nacapat jak svine a potom ist 130 po bratislave - ak nie viac

simca06022011
4. okt 2022

@matkahelka bol do dospely chlap aj ten jeho syn... urcite s 1promile nebol na mol... a nebolo to jeho prve stretnutie s alkoholom. A aj keby, je to naozaj jedno teda, presne ako tvrdis, nechecm byt hnusna a bezcitna, ale syn si za svoj stav moze sam. Dufam, ze otecko si to tiez dobre odpyka.

simca06022011
4. okt 2022

@norikaro urcite bol zvyknuty takto reagovat, kto vie kolko krat ho v BA zastavili pod parou (ale pre ine priestupky) a pustili, lebo pouzil carovne "viete, kto som ja?? "

zuzanaete
4. okt 2022

@matkahelka Pred prvym poharikom ma mat kazdy vyriesenu otazku, ako sa dostanem domov. Ak uz sa niekde pije a som autom, tak nepijem. Rovnako este za triezva riesim so soferom, co ma ma viest, ci bude pit. Som presvedcena, ze obidvaja bezne jazdili opiti.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
petulda333
4. okt 2022

@slovakboy ale ja pisem o synovi,ze nevedel normalne rozmyslat a zabranit otcovi v jazde