Tragédia v Bratislave
Ahojte, myslíte si že ten vrah zo včera čo prešiel na zastávke tých ľudí dostane v našej krajine adekvátny trest? Čítala som, že je to vyššie postavený funkcionár, bojím sa že zas vyššia moc zasiahne a jemu sa to len tak prepečie…a je mi z toho zle keď vidím že u nás sa za vraždy dostáva 5-10 rokov a za nájdenie marihuany 15…neviem si ani predstaviť že by tam bolo moje dieťa…
@brembo tiež sa zamýšľam nad tým, že koľko z dotyčných "kolegov", čo na toho D. ukazujú prstom a prihrievajú si polievočku do kampane, chcú preňho čo najvyšší trest si neraz vypili a nemajú v sebe štipku hanby, že si sadnú za volant podgurážení. Však oni môžu, všelijako "chránení" pri kontrole, pokiaľ ich vôbec na základe typu auta či známej (náš človek) špztky za priestupky sankciujú. Rýchlosť, požitie alkoholu či omamných látok, kontrola auta atď...
Potom sa cítia tak, že si dovolia na ceste všetko. Keby len na ceste.
@anita1978 Rakusania maju hlavne vysoke pokuty za rychlost. Neporovnatelne vyssie ako na SK. A suhlasim s tym, ze toto neni len Dedeckov problem, ale vela vodicov chodi velmi rychlo a arogantne a takisto Dedecek nebol vynimka co sa tyka alkoholu za volantom. Skratka ini mali stastie a v jeho pripade sa stala tragedia....
@anita1978 pretoze sa na tej historke zabavame a nepriamo ho tym povzbudzujeme vlastne nabuduce byt znova “odvazny”. V podstate mu k tomu tlieskame.
Keby niekto po takej historke povedal: to ako tymto sa chces chvalit, hej?
Tak by mu zvadol hrebienok.
Problem je, ze ho dalsi pocuvajuci za to sfuknu, ze sa hra na moralistu a nechape srandu.
A aby toho nebolo malo:
"Napríklad keď vidia, že tento magor pravidelne nestojí na stopkách alebo má priestupky za agresívnu jazdu, tak vidia, že niečo nie je v poriadku, majú oprávnenie konať, len to u nás veľmi nevyužívajú. Zaplatia pokutu a dovidenia. Policajti však už na mieste vidia podľa karty vodiča a záznamov o priestupkoch, čo je to za charakter a za vodiča. Či je to agresívny typ, alebo či ide o priestupky, ktoré sa pritrafia hocikomu," povedal analytik.
"Dnes nikto neskúma povahu vodičov. Minister vnútra a prokurátor teraz tvrdia, že auto je zbraň, a preto si zaslúži taký vysoký trest, tak potom, keď vieme poľovníkov posielať na preverenie zdravotnej spôsobilosti, tak potom to vyžadujme aj od vodičov, pokiaľ je podľa spáchaných priestupkov zjavné, že tento človek sa správa agresívne. Pokiaľ spácha za sebou viac závažných priestupkov, tak automaticky to signalizuje, že zrejme tento človek nie je celkom kompletný a nejaký problém má," dodal Bazovský na záver.
https://koktejl.azet.sk/clanok/02LG5p9/o-obvine... 🙄🙄🙄🙄 vyborne 😡😡😡🤢🤮💩💩💩💩
To nemozu mysliet vazne :( https://www.aktuality.sk/clanok/caDmlq0/tragedi...
@heidi4 Slovakistan….
@malinoismum je mi zle z toho, ale ze strasne :(
@heidi4 dalo sa čakať niečo iné? Človek, ktorý niečo skutočne do hĺbky ľutuje, sa chová inak, prijíme predsa kajúcne možný trest, a za tie mladé životy????? Veď čomu sa venoval a ak to nebolo iba pre prachy, ktoré mu boli vyplácané atď, choval by sa inak. Nie tak arogantne, agresívne.
Takým typom sa prepečie zrejme všetko. Fuj, hnuuuus, je mi zle. Mal v base nad čím pokorne rozmýšľať, čakať na verdikt súdu........ Peniaze, peníze, prachy hýbu "S"lovenskou "spravodlivosťou".........
" V Dědečkovom prípade ju navrhli zrejme preto, že v minulosti mal 16 dopravných priestupkov."
😲
@heidi4 my sme si s mamou tak povedali, teda ja som mame hovorila, že konečne sa to ukáže a prelomí, a aj človek, ktorý má známosti v politike, ostane v cele do vynesenia rozsudku, že v superrýchlom konaní a ľuďom skrz tento tragický prípad ukážu, že pozrite, nechali ste to na súdy a ten človek ostáva vo väzbe. A mama mi na to hovorí, ale nedaj sa vysmiať. Na Slovensku? Many, many, many.... 😭
@mam1na :( je to hrozne, fakt. Myslim najma na rodicov obeti, dalsia rana pod pas pre nich. Tie deti si tu smrt nevybrali, ten kkt volbu sadnut za volant ozraty ano, tak snad nech teraz nesie nasledky, nie??!! Nie ako by sa nic nestalo a ide(me) dalej :-/ ze vlastne ked mi tu niekto zabije dieta, je to v poriadku, zametieme pod koberec...
Bože ženy.. toto sa nezametie pod koberec len tak.. veď mu hrozí až doživotie, si myslite že čo teraz pôjde na slobode? Do krčmy a autom domov pomilovat manželku? Zatancuje si odzemok a poletí na Kanare? Teraz mu len dali šancu, zabiť sa doma.. či bude žiť v base alebo sa zabije, jeho život už aj tak vyhasol..
@nadazdi aj ja som zvedava. Niekde som uz pisala, ze moznost je aj ta, ze mozno sice media budu pisat, ze sa zabil a popri tom on si pekne zacne novy zivot niekde v Belize ci Karibiku. Tak snad to nebude tak (viac zlocincov tak uslo pred spravodlivostou)... :-/ Arogantni samolubi egoisti su totiz moc fajnovi na to, aby si vzali zivot, ma pre nich velmi vysoku hodnotu (ale vzate zivoty inych ludi pre nich nemaju ziadnu). Netreba uplne vsetkemu potom verit, co nam budu servirovat... :-/
@heidi4 nezabudaj, ze si dokalicil aj vlastneho syna. verim, ze TOTO ho uprimbe realne fakt mrzi.... A potom to, ze ho chytili..... A potom voci nemu a jeho majetku si poistovna uplatni regres. Cize teraz sup sup poprepisovat majetky a rozdelit BSM s manzelkou ci narychlo sa formalne rozviest. A ano, tiez cakam kedy skonci.
@kaktusik007 lenze jeho syn aspon prezil, co tam po inych, cudzich detoch, ze jo. ;( Tak to myslim, ze on seba bude teraz zachranovat a co sa len da, nemam ten pocit, ze je pripraveny niest nasledky za svoje ciny, take arogantne hovado, kdeze. Hra len dobre divadielko teraz. Fakt verim tomu, ze on skonci niekde na Bahamach (akoze oficialne mrtvy) vdaka svojim xy znamostiam hore, zial.
Baby prepacte ze sa pytam, cim dlhsie sa to riesi, tym viac sa to zamotavam a nejake info mi aj uchadzaju, ale ja sa chcem len spytat, ten jeho syn je v akom stave? Vo vaznom? Je pri vedomi? Jeho neskusali vypocuvat? Vysetrovat? Ze co sa vlastne stalo? Neviete? Ze zije viem, len ze jak je na tom .
Joj zienky ja to tu citam a rozum sa mi zastavuje ako je mozne ze ho pustili, on nieje ani psychicky ze by sa zosypal,,, ako mne zrazilo sesternicu na prechode hmla ona zial zomrela, chlap si aj daco zial odsedel a nesiel ani proti predpisom,, ale ten pan dodnes chodi mojej sesternici na hrob, a psychicky bol zle, teraz viem ze uz nesoferuje lebo nechce.ona mala vtedy 16r, proste zhoda nahod, ale tetno dedo ani nic nelutuje,,,ja by sa ani necudovala kebyze si ho daky rodic odsleduje a pocka...
Kde je spravodlivosť? Zákony a nikto nič nerobí pustia si ho kľudne na slobodu, bez výčitky že zas sa môže zopakovať niečo keď spravil toľko priestupkov. Iný človek ide hneď do väzenia keď len ukradne niečo a pri zabití 5 ľudí si môže slobodne chodiť vonku. Koľko peňazí dal sudcovi aby bol vonku? Kanálmi môže chodiť iba. Tam doživotie mali mu dať
To rozhodnutie sudcu je ako napľutie rodinám obetí do tváre, slovenské súdnictvo je čistá žumpa. Ešte nech prepustia aj toho ožrana, čo zrazil na chodníku tú mamičku s deťmi , to malé dievčatko chúďatko je stále v nemocnici, pri zrážke im zabil psíka.
https://www.cas.sk/clanok/2724483/otec-deti-kto...

kým sa vec dostane k sudu,záujem o tuto aferu pomynie,horuce hlavy schladnu,nastupi dobrý obhajca a hned to bude len neumyselné zabitie. čvarga poslancov si uvedomí,že i oni jazdia nacápaný,ministri si uvedomia,že tiež jazdia občas nacápaný a hned bude ticho o sprísnení trestov,alebo novele zákona.
Reálne kolko ludí bolo odsudených za trestný čin verejného ohrozenia vo vrchnej hranici trestu? Pokial viem,nik.