2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Dakujeme aj ja Vam drzim palceky🙂) nech je nas tu co najviac gulatuckych🙂). A s mimi to mi je velmi luto:(((. A papas aj dake vitaminy?
@lilik15 no tak to skusime spolu vydrzat bez testu? to by bolo, keby sme nedostali, rovnako dlha snaha a v rovnaky den ma prist mrska 🙂) kedy si mala poslednu MS? ja 15.3.
@alenka_ela no to by bolo ale ja viem isto ze pride...drzim palceky aby tebne neprisla 🙂 ja som mala 14,3, poslednu mrchu
@lilik15 neboj, ani tebe nepride! no a odkial si? pracujes ci?
@alenka_ela ale pride..som zo ziliny a pracujem aj teraz som v praci anechce sa mi a ty?
ahojte baby. aj ja som od tohto roku "snazilka". zatial vsak neuspesne :o(
@lilik15 no ja som z Nitry a som momentalne studentka na plny uvezok 🙂 tento rok mam bakaraske skusky, tak preto, no ale inak mame polnohospodarstvo, tak mam volno len v od decembra do marca 🙂 ale tento rok sa viacej ucim ako pracujem 🙂) no a este 2 roky skoly a potom to rozbehnem 🙂 ty kde pracujes? mne sa zase nechce ucit ☹
@solinkarka ahojcek, no co dnes si si robila testik? som moc zvedava ako ti ten duch zosilnie 🙂)
@alenka_ela nooo zmenili sa trosku okolnosti 😠
@solinkarka naozaj? teda, tebe to nejako rapluje, nechapem, preco ti tie testy robia stale nadeje....a co dostala si mrchu?
@alenka_ela vcera poobede som mala trochu hnedeho tak som myslela ze uz ide mrcha ale nic do teraz iba rano tiez trosku hnedeho pri utreti...
@solinkarka no tak mozno je vsetko ok, nerobila si si test? mas nejake pocity?
@alenka_ela aha takze stuidujes juuj ti nezavidim tie skusky..by sa mi nechcelo ..ale zas ked vystudujes najdes si dobry flek 😀 ja pracujem v ICP a PP..
@saska697 ano na upravu cyklu lebo som ho mala po tom vsetkom strasne dlhy
@lilik15 he he napis mi celym slovom, este nemam dokoncenu skolu, tak celkom nie vsetkemu rozumiem 😀
@alenka_ela robila nejaky rapiclear a bol negativny....ja chcem mamatest 😀
@alenka_ela nechcem to tu pisat verejne mam blbe sefstvo vies..
@saska697 nie a ja uz som vydata 😀 a tvoj bol?
@lilik15 okej 🙂))
Juuuj prepac som nevedela🙂. Este nie,lebo je dlho v praci a o 21 uz ziaden dr. neordinuje🙂.Ale rozmyslam,ze mu kupim domaci test a aspon trosku budeme vediet na com sme🙂))
@lilik15 pravdaze aj pre zeny. na tejto stranke :http://www.otehotnenie.sk/eshop/testy-muzskej-a-zenske...
To ano ale istota je istota🙂)). Som zacala brat Sarapis....
caute baby mozem sa k vam pridat? alenka aj ja som z NR. tiez studujem ale v cechach nastastie uz koncim
@alenka_ela
@lilik15
cafte baby aj ja som mala poslednu mrchu 15,3 a necakam ju 13,4 taak drzim vam prsty vela vela :D

@saska697 jaaj no to je mozno ked ti prebieha ovulka..no my sa snazime 9mesiacov..za mesiac bude rok co sme prisli o mimi..ale mala som problemy takze aj tomu prikjladam ze sa nam este nepodarilo..snad sa nam coskoro podari..budem vam drzat prsteky