icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lilik15
5. apr 2011

@saska697 jaaj no to je mozno ked ti prebieha ovulka..no my sa snazime 9mesiacov..za mesiac bude rok co sme prisli o mimi..ale mala som problemy takze aj tomu prikjladam ze sa nam este nepodarilo..snad sa nam coskoro podari..budem vam drzat prsteky

saska697
5. apr 2011

Dakujeme aj ja Vam drzim palceky🙂) nech je nas tu co najviac gulatuckych🙂). A s mimi to mi je velmi luto:(((. A papas aj dake vitaminy?

lilik15
5. apr 2011

@saska697 vyzsie som ti uz napisala ze sme prisli o mimi..potom sme mali 3mesiace ako doktori kazali pauzu no a portom zly pristup mojej byvalej gandy..novy mi potom nasiel cystu velkosti 9x8cm..a teraz beiem duphaston no ale uz posledny mesiac a teraz uz to hadam vide..

alenka_ela
5. apr 2011

@lilik15 no tak to skusime spolu vydrzat bez testu? to by bolo, keby sme nedostali, rovnako dlha snaha a v rovnaky den ma prist mrska 🙂) kedy si mala poslednu MS? ja 15.3.

lilik15
5. apr 2011

@alenka_ela no to by bolo ale ja viem isto ze pride...drzim palceky aby tebne neprisla 🙂 ja som mala 14,3, poslednu mrchu

alenka_ela
5. apr 2011

@lilik15 neboj, ani tebe nepride! no a odkial si? pracujes ci?

lilik15
5. apr 2011

@alenka_ela ale pride..som zo ziliny a pracujem aj teraz som v praci anechce sa mi a ty?

malabublinka
5. apr 2011

ahojte baby. aj ja som od tohto roku "snazilka". zatial vsak neuspesne :o(

alenka_ela
5. apr 2011

@lilik15 no ja som z Nitry a som momentalne studentka na plny uvezok 🙂 tento rok mam bakaraske skusky, tak preto, no ale inak mame polnohospodarstvo, tak mam volno len v od decembra do marca 🙂 ale tento rok sa viacej ucim ako pracujem 🙂) no a este 2 roky skoly a potom to rozbehnem 🙂 ty kde pracujes? mne sa zase nechce ucit ☹

alenka_ela
5. apr 2011

@solinkarka ahojcek, no co dnes si si robila testik? som moc zvedava ako ti ten duch zosilnie 🙂)

solinkarka
5. apr 2011

@alenka_ela nooo zmenili sa trosku okolnosti 😠

alenka_ela
5. apr 2011

@solinkarka naozaj? teda, tebe to nejako rapluje, nechapem, preco ti tie testy robia stale nadeje....a co dostala si mrchu?

solinkarka
5. apr 2011

@alenka_ela vcera poobede som mala trochu hnedeho tak som myslela ze uz ide mrcha ale nic do teraz iba rano tiez trosku hnedeho pri utreti...

saska697
5. apr 2011

@lilik15 Takze len duphaston uzivas?

alenka_ela
5. apr 2011

@solinkarka no tak mozno je vsetko ok, nerobila si si test? mas nejake pocity?

lilik15
5. apr 2011

@alenka_ela aha takze stuidujes juuj ti nezavidim tie skusky..by sa mi nechcelo ..ale zas ked vystudujes najdes si dobry flek 😀 ja pracujem v ICP a PP..

@saska697 ano na upravu cyklu lebo som ho mala po tom vsetkom strasne dlhy

alenka_ela
5. apr 2011

@lilik15 he he napis mi celym slovom, este nemam dokoncenu skolu, tak celkom nie vsetkemu rozumiem 😀

saska697
5. apr 2011

@lilik15 A priatel bol na vysetreni ked sa Vam nezadarilo este?

solinkarka
5. apr 2011

@alenka_ela robila nejaky rapiclear a bol negativny....ja chcem mamatest 😀

lilik15
5. apr 2011

@alenka_ela nechcem to tu pisat verejne mam blbe sefstvo vies..
@saska697 nie a ja uz som vydata 😀 a tvoj bol?

alenka_ela
5. apr 2011

@lilik15 okej 🙂))

saska697
5. apr 2011

Juuuj prepac som nevedela🙂. Este nie,lebo je dlho v praci a o 21 uz ziaden dr. neordinuje🙂.Ale rozmyslam,ze mu kupim domaci test a aspon trosku budeme vediet na com sme🙂))

saska697
5. apr 2011

@lilik15 Juuuj prepac som nevedela. Este nie,lebo je dlho v praci a o 21 uz ziaden dr. neordinuje.Ale rozmyslam,ze mu kupim domaci test a aspon trosku budeme vediet na com sme))

lilik15
5. apr 2011

@saska697 a to existuje taky test??? 😲 to som nevedela 😒

saska697
5. apr 2011

@lilik15 pravdaze aj pre zeny. na tejto stranke :http://www.otehotnenie.sk/eshop/testy-muzskej-a-zenske...

lilik15
5. apr 2011

@saska697 hm to som fakt nevedela ale dobre vediet..len si myslim ze u mojho manzela je to dost zbytocne robit..lebo ked bol plodny pred rokom ked som otehu tak si myslim ze je stale

saska697
5. apr 2011

To ano ale istota je istota🙂)). Som zacala brat Sarapis....

inkaher
5. apr 2011

caute baby mozem sa k vam pridat? alenka aj ja som z NR. tiez studujem ale v cechach nastastie uz koncim

marosusu
5. apr 2011

@sarias vdakaa za kolajnicky dufam ze pomozu,.,.mrchu necakam 13,4,.,.taak dufam ze ani nepride,,..teploty sa zatial drziaa.,ixix..,.,dufam ze to tak i ostane,.,.:D,.,.

marosusu
5. apr 2011

@alenka_ela
@lilik15
cafte baby aj ja som mala poslednu mrchu 15,3 a necakam ju 13,4 taak drzim vam prsty vela vela :D