icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
13. apr 2011

@saska697 hádam mi to s tým darčekom vyjde.... :o))

veronika002
13. apr 2011

@chirabell ahoj, vedela by si mi teda poradiť s tými rastlinkami?? alebo aspoň stránku kde by som to našla, lebo mi dnes vyšiel duch 2/ v termíne....

saska697
13. apr 2011

@veronika002 musiii🙂)) ved co by si dala aky lepsi darcek ako toto? Tento ma nevycislitelnu hodnotu🙂). UUf ja si este pekne pockam co bude este 24dni do mrchy...

sarias
13. apr 2011

@veronika002 sestricka ale co to pocujem...ty si tehu???? Fakt??? nevydrzala si to a urobila si si testik ??? NO pokial sa ti objavila ciarka do 5 minut tak si tehotnaaaaa, GRATULUJEM, tak vidis konecne a a ni si to necakala 😀

veronika002
13. apr 2011

@sarias sestrička, tak asi budeme dve maminy... dnes mi v termíne vyšla aj druhá /.. zatiaľ len duch, ale je tam... aj kolegyňa skontrolovala.... :o)) uvidíme čo sa bude diať ďalej.... vôbec som to nesledovala, a pozri, vybralo si kedy chce prísť.... tak sa zatiaľ len tak potichúčku vytešujme.....

lusinda1989
13. apr 2011

@saska697 ahoj ano testovala som sa a bohuzial tsm bola iba jedna ciarocka ale mrcha zatial akosi nedorazila....

saska697
13. apr 2011

@lusinda1989 Takze ti asi este nestuplo hcg a kolkaty den si po ovu?

lusinda1989
13. apr 2011

@saska697 asi 12 neviem presne naden... ale mrchu som mala dostat v pondelok... len mam taky divny pocit v bruchu a inak nic... len neviem ci je to mrcha ci nieco lepsie....

veronika002
13. apr 2011

@sarias ďakujeeeeeeeeeeem :o)) zatiaľ len tak potichúčku.... no uvidíme čo sa bude diať ďalej.. zajtra idem na očné, tak to tam poviem, aby zhodnotili liečbu..... ale to najhoršie ma len čaká... musím počkať do nedele alebo do soboty, keď to dám Peťkovi ako darček k narodeninám :o))) ani mamine nejdem nič hovoriť.... to budú ale muky.... len sa trošku bojím s tým všetkým čo sa okolo nás deje...

sarias
13. apr 2011

@inkaher hmm ahoj ja tie hodnoty nepoznam lebo mi vzdy na kontrole potvrdil doktor tehu na ultrazvuku. Zalezi v ktorom tyzdni si, ak mas ciarocku na teste tak si tehotna. Len ak by si bola v 5tt. - 6tt. podla MS tak by ti na ultrazvuku uz malo byt vidno plodovy vak, ja som bola na potvrdeni druheho tehu 5tt a 3 dnoch. Tak neviem ci sa mimi moze vivijat aj inak v danom tyzdni ale velmi drzim palceky nech ste obaja zdravi, pokial to je ale mimo maternicove tehu radsej chod rychlo do nemocky, s tym nie su zarty a moze ti to natrvalo poskodit plodnost ak prides neskoro...ja by som nevahala a bola radsej pod lekarskou kontrolou. Alebo chod k lekarovi tento tyzden znovu, pobvedz ze mas bolesti nech ti opat urobi ultrazvuk, po par dnoch by sa malo mimi ukazat urcite a on to musi vidiet...neboj sa, len bud rozumna.

saska697
13. apr 2011

@lusinda1989 Tak skus testnut az cez vikend to mozno uz budes taky 15-16 den po ovu🙂) a to snad uz nieco ukaze🙂))aspon dusika na testiku🙂)) len sa neznervoznuj,ze si este nic nevidela,ok?

veronika002
13. apr 2011

@saska697 neboj sa..... to zvládneš... skôr či neskôr sa ti to podarí... ja som si nemerala BT a ani nevedela kedy som mala ovulku.... asi je to tým, že som si to len užívala.... ťažko povedať a nejdem sa hrať na macherku, ešte nemám nič vyhraté...

sarias
13. apr 2011

@veronika002 coho sa bojis? kvapky si velmi dobre premysli ci ich budes brat prev 3 mesiace tehu, porad sa s doktorom, je to velmi dolezite. A potom daj kolajnicky aj do albumu aby si inspirovala aj dalsie snazilky a pozdvihla ich naladu a povzbudila v snazeni 😉

lusinda1989
13. apr 2011

@saska697 ja sa neznervoznujem ja neviem ja to uz radsej nijak neocakavma bo par krat som ostala sklamana a tak tera to uz beriem lepsie... ak do vikendu mrcha nedorazi robim si test.... asi v sobotu...

sarias
13. apr 2011

@veronika002 skvele, naozaj sa tesim velmi s tebou a gratulujem ti z celeho srdiecka som stastna takze dalsia maminka v roku 2011 ktora zostala tehu 😀 len tak dalej....

veronika002
13. apr 2011

@sarias no len asi budem maminka 2012.. čii?? keď sa to podarilo tento mesiac??

chirabell
13. apr 2011

@veronika002 pozriem sa ti na tie bylinky do knihy, len potrebujem teraz cosi dorobit, ak poobede, ale svieti mi to tu, tak urcite nezabudnem 🙂 na rychlo mozes pozriet tu https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/bylinky-v-tehotenstve/ ale tam neviem zdroj odkial to baby maju iba kde ho uviedli, tak je lepsie si to preverit.

sarias
13. apr 2011

@veronika002 myslela som to tak ze v roku 2011 si ostala tehu ako my ostatne co sme tu 😀

chirabell
13. apr 2011

@saska697 neotravujes 🙂 keby som nechcela, tak nenapisem...ved donutit ma nemozes, takze pohodicka 🙂

veronika002
13. apr 2011

@sarias no ale teraz som skúšala na jednej stránke a tam vyšlo decembrové, tak uvidím.. no to bude sranda, keď by to tak bolo... budem mať s bratrancom v rovnaký rok narodené bábätko... .o))

saska697
13. apr 2011

@veronika002 No ja si tiez nemeriam aj sexik sme mali prvy krat teraz nahodne 3dni pred ovu 🙂) Tak som strasne zvedavaaa🙂) a teraz neviem co maju znamenat tie tlaky v podbrusku vcera mi zacali:((

saska697
13. apr 2011

@lusinda1989 Suuuper takto ma byt pozitivne myslenie🙂). Ja neviem co sa deje bo od vcera mam tlaky v podbrusku v strede ako keby mrcha chcela prist:((

sarias
13. apr 2011

@veronika002 je to mozne, to vsetko sa uvidi ake budes mat tehotenstvo a kedy porodis 😀 niektore rodia aj mesiac skor, alebo 2 tyzdne skor ine zase 2 tyzdne po termine...takze moze to byt decembrove ale aj januarove 😉

saska697
13. apr 2011

@chirabell Dakujem dakujem🙂)

chirabell
13. apr 2011

@veronika002 nebudem este gratulovat, aby som to nezakrikla, na gratulacie je casu dost, ale je to pekna sprava citat 🙂 tak o dva dni si urob dalsi test, hcg sa zdvojnasobuje cca v takoto tempe a hlavne z prveho ranneho mocu...ak nemozes, ze mas mm doma, tak len potajme odcikaj do nadobky, niekde si ju odloz a testovat mozes aj neskor, len nech je to ten ranny moc, lebo tam je koncentracia najvyssia, v priebehu dna klesa a navyse sa ani neodporuca ak testuje cez den aspon 2 hodiny pred tym nejak viac pit, aby si si nezriedila moc.
No a davaj na seba pozor, aby sa pekne zahniezdilo, lebo vieme, ze az do porodu nic nie je vyhrate, ze 🙂 ale zas treba verit, ze vsetko bude ok, len opatrne

chirabell
13. apr 2011

@saska697 este ma napadlo, ked t povedala lekarka, ze to spinenie je stred cyklu, tak by ti mrcha mala prichadza po 16 dnoch, co by bolo este v norme...na to, ze ti chodi po 28 dnoch od ovulacie (co je podla mna sialene) ti nic nepovedala?
a neberies nejake lieky, co mozu tu fazu tak predlzovat nechtiac?

sarias
13. apr 2011

@chirabell velmi pekne si to napisala veronike002...pretoze az do porodu nie je nic vyhrate, je to este veeeela casu ale je to krasny cas pokial ide vsetko ako ma a tehulkovanie si potom zena maximalne vie uzit...porod dokaze pretrpit a potom to krasne klbko lasky drzat v naruci 🙂

lusinda1989
13. apr 2011

@saska697 aj mna pobolieva brucho.... ale vlastne mna boli cley clovek z tej choroby....

saska697
13. apr 2011

Nie 28 ale 24 🙂) dni mam do mrchy 28.4.mam dostat mrchu. No povedal mi len to ,ze kedy sa mame pokusat snazit a do augusta ak sa nezadari mam prist.
a jedine co beriem je kyselina listova sem tam si dam magnezium ked ma hlava boli a tento mesiac som skusila sarapis koli menstruaci,otehotneniu,pleti aked sa nepodari mimi ci aspon cyklus neupravi iank nic ine

chirabell
13. apr 2011

@saska697 si pisala, ze si 10dpo...sprav si v piatok alebo v sobotu test z ranneho moca...to uz by mohlo byt nieco vidiet...neries kedy ti ma prist mrcha, len to, kedy mas ovulku...ak sa ti potvrdi tehu, tak volaj doktorovi, ci netreba nasadit daky liek na podporu udrzania plodu, lebo ze ti menzes chodi az tak neskoro, aby sa to este predcasne neskoncilo a nevyplavilo s krvou prec...

a tych 28 dni som nemyslela, ze od dnes, ale od ovu...ale pozeram, ze som sa sekla 😀 lebo si pisala, ze ovu mas na 16dc a mrcha az na 38-39 dc prichadza, tak ked to pocitam tak mi to vychadza 22 , aj tak je to vela