icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
13. apr 2011

@saska697 no tak jej ževraj vychádza na 13.december a ja som si počítala podľa poslednej mrchy a 23.december, ale či je to pravda, neviem.....

saska697
13. apr 2011

@veronika002 Uvidis dr. povie,aale aj ti sa sem tam milia🙂)

solinkarka
13. apr 2011

Ahojte...tak mrcha je uz fuc,od dnes zaciname snazilkovat 😉

saska697
13. apr 2011

@solinkarka Supeeeeer,ale teraz pekne zakoncit snzilkovanie bez mrchy a peknymi kolajnickami🙂)

saska697
13. apr 2011

@veronika002 Teraz som pisala na jednu str kde Vam odp. gynekolog ze vraj test je vhodne robit len ak menzes meska 4-5dni inak nie.... Co ty na to?

inkaher
13. apr 2011

@alenka_ela aj ja

inkaher
13. apr 2011

@chirabell poslednu mrchu som mala 8.3. podla toho som vcera na ultrazvuku bola presne 5+0tt. ale v skutocnosti som mala ovulaciu nie 21.3 (ako by som pri 28 dnovom cykle mala mat) ale az 30. - 31.3 (podla ovu testov) takze som bola vcera v 3+5tt a od oplodnenia (ovu) vcera preslo 12-13dni. Takze podla mna este nie je cas na paniku. Testy su stale pozitivnejsie a ciarka tmavsia, to by sice bolo aj pri mimomaternicovom ale nono ma stresovat. Buduci tyzden idem v stredu na ultrazvuk a uz mu zakyvam.

chirabell
13. apr 2011

@inkaher tak hej, od ovu len 12-13 dni to je ako by si len teraz mala dostat mrchu, tak to je vazne este velmi malilinkate na to aby bolo nieco vidiet, tak hlavne v klude, nech sa pekne udrzi 🙂 drzim palceky

veronika002
13. apr 2011

@saska697 no veď uvidíme... všetko mi bude jasné až neskôr... dnes som z toho taká rozrušená.... už sa pripravujem, ako to oznámim mužovi,... a potom celej rodine.. moja mamina má firmu nad mojím pracoviskom, takže to bude ťažké, lebo sa tu aj 2x a deň zastaví... ako to mám vydržať???? viem, že sa to nemá hovoriť ale mama a oco a brat a s manželovej strany, to vedieť môžu, či??? len teraz počkať do soboty a oznámiť to prvému mužovi... zbláznim sa takto s tými pocitmi v sebe....

inkaher
13. apr 2011

no ano mrcha by mi mala prist dneska, zajtra takze mi este v posdtate este ani nemeska... hodnoty hcg by mali byt podla jednej tabulky okolo 60 - 14 DPO, 96 - 15DPO, 164 - 16DPO. Takze ta hodnota mi asi tak sedi, dokonca som uz tu na konikovi citala aj o babach, ktorym nebolo nic vidiet aj tyzden po meskani mrchy tak len dufam ze buduci tyzden uz bude nieco vidiet.

saska697
13. apr 2011

@veronika002 Neviem zalezi na tom ako veris na povery. Viem je to v sebe tazke udrzat ako kazde tajomstvo ktore cloveka tesi, naplna a vie ze ho caka nieco nove🙂). No ja by som to povedala zatial len manzelovi byt tebou a ostatnej rodine az po vysetreni u dr. alebo ked dostanes knizocku🙂)No zalezi na tebe🙂). Ako velmi si netrepezliva🙂)

veronika002
13. apr 2011

@saska697 vvvvvvvvvvvveeeeellllllmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiii................ :o))

saska697
13. apr 2011

@veronika002 Tak sa treba niecim zamestnat a nemysliet na to tak. Inak neviem preco ale v robote na to vsetko dako viac myslim🙂) Pridem domov spravim veceru,atd a vobec na nic stoho nemyslim🙂). Ale v robote ano:xi a pritom niesom na tom tak ze by som sa nudila,ze nemam co robit🙂 No proste v robote mam toho plnu hlavu,ovu mimi mrcha a vsetko okolo toho🙂

veronika002
13. apr 2011

@saska697 neviem, asi máme oslobodené myšlienky od toho čo netreba robiť.... Vieš, lebo večera a žehlenie a pranie prípadne telka dá zabrať voľné myšlienky.... ale keď niečo robíš v práci a nemusíš myslieť na ďalších IP vecí, tak myslíš len a len na jedno...

saska697
13. apr 2011

@veronika002 Zrejme to tak bude🙂) a doma ani na net nechodim,tak mozno aj preto🙂 jeeejda nech uz je aspon 30.4.

lusinda1989
13. apr 2011

jeeej moja kamoska vcera porodila babiku a to doslova bola malicka ....necele tri kila mala... joooj tesim sa az ju uvidim :D

saska697
13. apr 2011

@lusinda1989 Jeeej🙂)). Keby sme sa takto mohli vsetky co sme tu vytesovat🙂)

sarias
13. apr 2011

@veronika002 tak ked som bola prvy krat tehu tak ma napinalo od rana, druhe tehu je bez napinania len rano mam zaludok ako na vode 😀 som na teba zvedava na ten piatok ci sa ti potvrdi tehu a potom sup k lekarovi 🙂

sarias
13. apr 2011

@veronika002 kedy si mala poslednu MS?

veronika002
13. apr 2011

@sarias 15.03.11 mi začala....

sarias
13. apr 2011

takze to by si mala akurat teraz dostat mrsku ked mas 30 dnove cykly ale uz nedostaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeees 😀

babatienko27
13. apr 2011

@cammeronka ahoj no tak sme na tom podobne aj my sa zatial len tak chvilku snazime no uvidim 28.4 ci pride ms abo nee

veronika002
13. apr 2011

@sarias dúfam, že nepríde dlhých 9 mesiacov, ešte sa bojím..... 😖

cammeronka
13. apr 2011

@babatienko27 ja mam termin ms 1.5..takže ešte dalekoo...ved uvidime, ci sa nam tento mesiac podari "zamiesit" 🙂 ty uz po ovu?

petss
13. apr 2011

@alenka_ela no tohohle se taky dost děsím :(( ale věřím tomu, že nám to vyjde. Nechci otěhotnět před svatbou taky z toho důvodu, že toho na mě je už teď celkem hodně a ještě pak do toho ten stres a tak.. nemuselo by to dopadnout dobře.. ani pro případné miminko by to nebylo dobré, takže radši počkat :(

marosusu
13. apr 2011

@sarias dakovalaaaa,.,.,.,.,.dufam ze sviatky budu pre nas stastne,.,.,..,:D

marosusu
13. apr 2011

@chirabell dakujem velmi pekne za krasne slova povzbudenia,.,.,.ked problem je v tom ze muzik doma nemam cas mysliet na take veci a ked som sama doma vtedy veeela volneeho casu clovek sa pozoruje atd,.,.taaak len sa pustit do toho,.,.,.:D

marosusu
13. apr 2011

@veronika002 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,.,,.drziiim prstiiiky,,,.,.som strasne rada,,..ved vies preco,.,.nehovorim nahlas aby som nezarieklaaaa.,,.., 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵

jutu07
13. apr 2011

@inkaher ahoj neboj držím palečky ať všechno dobře dopadne věřím v to 😉 Taky píšou, že většinou při mimoděložním je čárka slabší není tak velké hcg. U mě to bylo tak, že jsem šla k doktorovi až 21DPO a to viděl jen váček se žloutkem(nebo jak se to nazývá) a pak jsem byla znovu za týden 28DPO a už bylo i srdíčko, takže neboj bude tam kde má být jen vydrž. Jestli si správně pamatuju, tak jdeš až za 8dní? To je sice dlouhá doba pro nejistotu,ale to uteče hlavní věc je myslet pozitivně!!! 😀

veronika002
13. apr 2011

@marosusu ďakujeme 🙂

Skôr poprosím držať mi palce, aby som to vydržala do soboty a nepovedala mužovi.... 🙂