icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
15. apr 2011

@janielik87 Prekvapenie pred statnicami waaaaauuuuuu 😀 no uvidime,ale drzim placekyyyyyy

jafnka
15. apr 2011

dobré ráno snažilky alebo už asi radšej pekný deň. od dnes som si začala merať BT. síce sa teraz nesnažíme, ale tak aspoň budem vedieť kedy presne mávam ovu, čo potom využijeme hneď ako sa bude dať 🙂

veronika002
15. apr 2011

@sarias Ahoj sestrička, tak som si spravila test z ranného moču.... No a čiaročka tam je.... slabá, ale pritom silnejšia od tej stredajšej :o)))))

saska697
15. apr 2011

@veronika002 Gratulujeeeem🙂)) a nech krasne silnie zo dna na den🙂) 🙂 🙂

chirabell
15. apr 2011

@saska697 😀 😀 😀 si ma pobavila s tou vrchou snazilockou hehe...no...ta tvoja noc mozu byt len dve veci, bude na teba lezie daka viroza alebo cosik, alebo si tehu...k prvym priznakom patri aj pocit horucosti alebo ako by si mala teplotu a dokonca niektore aj zlahka prechladnu, lebo imunita dostava zabrat, je zvysena sedimentacia vraj (aspon tak mi povedala obvodacka, ked mi brala krv, ze bielkoviny ani porovnavat nebude, lebo tie su v tehu zvysene) a telo to moze v prvom momente takt vyhodnotit....ja som ti uz viac krat pisala, skus si na cca 12-13dpo spravit tehu test s vyssou citlivostou, teda tu 10 ak vyjde pozitivny, alebo aspon duch, pockaj den dva a urob s trochu nizsou citlivostou teda 20...a potom uz bude jasne 🙂

veronika002
15. apr 2011

@saska697 ďakujem, dúfam, že ano... zajtra chcem umyť okná, ale len tak povrchne a aby som sa moc neprepínala a idem robiť koláče na nedeľnajšiu oslavu.. :o)))

saska697
15. apr 2011

@chirabell No uz min tyzden som bola na tom na prd od nedele bolo mi teplo zima potom do toho nadcha,ktora stale trva:(( Takze to bude asi ta vyroza:(. takze to moze byt v niektorych pripadoch pravda? Lebo kamoska bola chora,potom jej meskala mrcha a nakoniec je snej uz mamicka🙂

veronika002
15. apr 2011

@chirabell čize 10 sú citlivejšie?? ja som si myslela že 20 je citlivejšie... a prečo teda lekári píšu, že berú do úvahy len 20? asi pre väčšiu istotu??? ja som si teda robila 20 a vyšiel mi aj dnes.... slabšia čiaročka ale silnejšia ako v stredu ale je tam... :o)))

saska697
15. apr 2011

@veronika002 Uricte ano uz by bolo aj nacase,lebo minimalne do decembra chceme foto miminka🙂)). Tak sa ale pekne setri ako odporuca chrabell.

saska697
15. apr 2011

@veronika002 vraj tie s citlivostou 10 nie su az tak objektivne vraj mozu byt falosne pozitivne....

jafnka
15. apr 2011

@veronika002 tak nech je čoraz silnejšia, gratulujem 🙂

sarias
15. apr 2011

@veronika002 jeeeej kraaaasa gratulujm ti tehulka tak si sa dockala predsa a tak skorooo tesim sa!!! Tak daj kolajnicky sem nech ich vidime 😉

solinkarka
15. apr 2011

@veronika002 gratulujeeeem, hod fotecku nech sa aj my pokochame 😵

meduzka35
15. apr 2011

@veronika002 pripájam sa, gratulujééém 🙂 🙂 🙂 uži si to budúca mamička 😉 a nech ide všetko, tak ako má.

chirabell
15. apr 2011

@veronika002 cislo 10,20,25 hovori o tom, aku najnizsiu hladinu hcg vie test zachytit, cize cim mensie cislo, tam citlivejsi, lebo reaguje na nizsiu hladinu hcg v moci. Neviem preco lekari beru do uvahy len 20 a viac, mozno preto, ze 10 ti zachyti aj biotehu, ktore sice nevedie k uspesnemu donoseniu miminka, no bunky ktore tvoria hcg v tele su a tak to moze byt falosna nadej, lebo vyjde pozitivne a po par dnoch pride omeskana mrcha. Ale zas, povedzme si uprimne, vyhrate nemame ani pri vyssej citlivosti, lebo kedykolvek sa moze nieco zvrtnut, no to uz sa potomnenazyva biotehotenstvom ale tehotenstvom a samovolnym potratom a tak....takze ak ti na 20 vysla slaba ciarocka, na 10 by si mala urcite silnu...sprav kludne o 2 dni rano v nedelu na 20 a budes mat isto silnejsiu ako dnes a pekny darcek pre mm 🙂 a teraz hlavne opatrne na seba

veronika002
15. apr 2011

@saska697
@jafnka
@sarias
@solinkarka
@meduzka35
Baby, strašne vám ďakujem,... Už aj kolegynka mi gratulovala.... Robila som si ten 20, myslela som si, že je citlivejší... tak spravím zajtra 10, tak tam si myslím, že bude silná čiaročka...

saska697
15. apr 2011

@veronika002 Nemas za co rado sa stalo.:o) A uz mozes muzickovi dat krasny darcek,ktory len tak hocikto nedostane🙂))

veronika002
15. apr 2011

@saska697 teším sa na výraz jeho tváre :o)))

drobik1
15. apr 2011

@veronika002 tak super a gratulujem mooooc... 🙂 🙂 🙂 tesim sa s tebou 😀

chaluha
15. apr 2011

@jutu07 ahoj tak ako citam,vsetko je na dobrej ceste..super tesim sa 🙂 drzim palce..ja som znova na rizikovom dieta na sladke a slane a kazde dva tyzdne kontrola..a jak sa citis??zaludok na vode este je?

saska697
15. apr 2011

@veronika002 Urcite bude neopisatelny🙂) mne stacilo ked mi raz dlho meskala mrcha ako moj drahy reagoval🙂)

veronika002
15. apr 2011

@drobik1 ďakujem moja :o)) veľmi sa vytešujem.... :o))) pekný pocit... :o))

drobik1
15. apr 2011

@veronika002 no to verim..mna zase pobolievaju prsia a rano ked som zdvihla maleho tak ma zacala pobolievat maternica..tak asi mrcha pride.. 😠 no viem aka si stastna ja uz som to prezila a dufam ze to este raz prezijem 😉 bola by som rada keby to vyslo tak ako tebe necakane a rychlo.. 🙂

veronika002
15. apr 2011

teraz som si zavolala k lekárovi a zisťovala, kedy by som asi mohla prísť, a povedal mi, že som v piatom týždni a začínam šiesty budúci utorok.... tak aby som prišla vtedy,... to je ako možné??? :o))) viem, že sa to počíta od poslednej menšturácie, ale to sú len 4 týždne.... :o) no ale super, ak je to tak, tak nech čím skôr budeme za kritickým semestrom :o))

jutu07
15. apr 2011

@chaluha děkuju, já mám taky kontrolu po 2týdnech. No mě je právě dobře jen jsem unavená,ale žaludek nic jen bych jedla 😀 no tak držím palce ať je u tebe vše ok. 😀

saska697
15. apr 2011

@veronika002 Fiha zeby ti to tak rychlo ubehlo?🙂)

veronika002
15. apr 2011

@saska697 neviem, uvidím v utorok :o)) potom začnem tomu už úplne veriť....

saska697
15. apr 2011

@veronika002 Tak nech uz je utorok🙂)) . To bude ale dlhy vikend🙂hmm

saska697
15. apr 2011

Snzilocky moze sa daky zapal prejavovat ,len tak ze vam treba moc moc cikat a pritom sa len trosicku vycikate? A ziaden iny priznak?

veronika002
15. apr 2011

@saska697 len do nedele to bude dlhé... ale len do rána.. lebo ako sa poznám, budem mať v žalúdku včeličky a budem hore už od šiestej a čakať nato, kým sa mm zobudí, a budem mu môcť odovzdať darčeky...