icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
15. apr 2011

@jutu07 jasné že napíšem v pondelok :o)))))

chaluha
15. apr 2011

@jutu07 uf tak sa asi daco zmenilo..tak to budes muset vydrzat ,alebo sem tam risknut 🙂 to je fuk,hlavne aby ste boli obaja ok..oki idem ulozit maleho certa ,zatial papa 🙂

jutu07
15. apr 2011

@chaluha jo teď jsem zas četla v diskusi listopad, že tam dal doktor holce neomezené vycházky, tak já nevím asi je to doktorem a nebo možná jak nebudu v rizikovém, tak mi to změní. No nedá se. tak papa a ať čertík brzy usne 😀

saska697
15. apr 2011

@veronika002 🙂 snazim snazim dobehnut no uvidime co priroda zariadila ci zariadi🙂))

solinkarka
15. apr 2011

@saska697 ahoj mojko 🙂

saska697
15. apr 2011

@solinkarka Ahooooj🙂)) ako?🙂

solinkarka
15. apr 2011

@saska697 ale no co ti poviem, dnes som 10dc takze pomalicky cakame na ovu 🙂

chaluha
15. apr 2011

@jutu07 no vidis ..podla mna to zavisi od dr 😉 ja som bola celych 9mes na rizikovom a teraz som tiez stym rozdielom ze som na materskej a vychadzky a rezim zalezi len a len oodomna.. 🙂 ved uvidis neskor ..zmaknes neboj ..idem lebo cert uz jazdi zasa na motorke 😀 😠

saska697
15. apr 2011

@solinkarka Cize asi od pondelka zacinate snzailkovat?🙂)

solinkarka
15. apr 2011

@saska697 noooo uz dnes bo mm uz ma pauzu dva tyzdne 😀

saska697
15. apr 2011

@solinkarka Jaaaj ty chlapi xixi🙂)

solinkarka
15. apr 2011

@saska697 uz vcera sa urazil ze nic nebolo ale ja som bola strasne unavena 😀 tak som mu slubila ze dnes nieco poriesime 😀

saska697
15. apr 2011

@solinkarka Aj tvoj sa na to nafucuje,ked nic nie je? Aj moj a vcera sa este nafucal .Lebo este byvame v podnajme a pri vareni som sa rozpravala s jeho kamaratom co teraz na par dni byva snami. A uz bol ohen na streche. A to sa ma len pytal ci moze to a hento pouzit,lebo aj on si varil. Takze mame tichu domacnost ani sa za cely den neozval:((

solinkarka
15. apr 2011

@saska697 ja by som ziadneho kamarata k nam nepustila a este aby s nami byval tak to nie 😀 nemas sa co rozpravat ale venovat sa svojmu 😀

saska697
15. apr 2011

@solinkarka Ale to bolo tak rozpravanie, robila som drahemu palacinky a popritom sa ma pytal ze ci si moze pozicat niake veci k vareniu... No a uz mam doma bublifuka. Asi sa zacnem aj ja viac ofucovat,lebo spolubivajuci co ma frajerku tak moj drahy snou vykecava. A moj drahy robi pre jedneho podnikatela kde aj tento spolubivajuci a moj drahy patri po neho a co on povie to ide urobit. Aj minule ta jeho potrebovala prezut auto a moj drahy pravdaze a uz aj isiel.... A kamarata si tam dovliekol on a nie ja..... vrrr Dostane asi na zadek. Vcera som sa na neho tak nastval,ze som mu povedal,ze mam odist? Bol ticho tak som mu povedal,ze zajtra idem..... Tak dnes pojdem pekne ak stihnem do mesta pokukat s mamou a hotovo🙂)

solinkarka
15. apr 2011

@saska697 😀 😀 si mi pripomenula stredu 😀 tak si predstav ze v stredu som mala zumbu o siestej vecer a o pol sme boli este v tescu....prisli sme domov o desat sest a baby ma ukecali nech idem na tu zumbu ze to stiham...moj drahy ze nech sa idem rychlo prezliest ze on ma zaveze, ja ze dobre....tak ja uz cakam pri aute a on si este zmysli ze nie su vysypane smeti, mna ze slak trafi 😀 tak som sa nasrala ze idem pesi 😀 isla som par metrov , samozrejme ze som zabudla zavriet branku, pes za mnou a utekal kacde tade, 10min sme este psa nahanali 😠 😀 reku ze kaslem uz to nestiham a tak drahy ze sadaj, no isiel ako delo len aby som stihla, skoro sme naburali do autobusu 😀 co ísiel ako diabol rychlo tak som sa s nim este kvoli tomu povadila, peniaze som niekde stratila po ceste 😀 ...no hruza, vsetko preto aby som stihla zumbu 😀 tiez ked som prisla dom sme mali tichu domacnost ale na dalsi den to uz bolo ok a iba sme sa na tom smiali 😀

saska697
15. apr 2011

@solinkarka Tak to bolo este take vceku ok🙂 ked ste sa na tom potom smiali. Len moj drahy je dost ziarlivi:((( No mame to tazke dve rovnake znamenia🙂)xi no som zvedava co dnes bude ked ovsem pridem domov...

saska697
15. apr 2011

Uz tu asik nik nie je.... Tak Vam vsetkym,zelam krasny vikendik plny slniecka a nie len na oblohe ale aj v dusickach naplnenych stastim,radostou🙂))

saska697
15. apr 2011

babatienko27@ Ahoj ako co nove?🙂

veronika002
15. apr 2011

@saska697 my sme tu také stálice :o)))

saska697
15. apr 2011

@veronika002 Asi ano Veronika🙂) Velmi sa mi tu paci je to skvela stranka a som rada,ze som ta spoznala a aj ostatne babule co su tu🙂)). Len jedina vec tu chyba, ze by tu boli aj daky dr. online a mohli aspon troska poradit🙂)

bajka1
15. apr 2011

Ahojte baby,
vidim, ze tu pisete rozne rady a spominate tu stale nejaky caj 🙂. Mozem sa spytat, ci ten caj je na podporu plodnosti, alebo tak? Zacali sme sa snazit a bolo by dobre, to nejak podporit 😀.
Myslite ten Kontryhelovy caj, ci je to nieco ine? 😀
Dakujem za odpoved....

veronika002
15. apr 2011

@saska697 no to máš pravdu, vieš, ale aj tak by to nebolo objektívne... iba čo si subjektívne myslia.... a to nám tu vysvetlí aj naša Vrchná chirabell :o))))
Aj ja som rada, že táto stránka existuje... :o)) je tu asi milión tém, a tak sa rozhodujem, že idem obkukať ďalšie, ale tu mi je tak super...

raza
15. apr 2011

@veronika002 jéééj, ten dekrét, to je fakt krásne 🙂 🙂 🙂
a gratulujem!!!

veronika002
15. apr 2011

@raza ďakujem.. :o))

veronika002
15. apr 2011

Baby, pomôžte ,mi stráviť obed..... som sa napapala a teraz ledva funím, ani nie veľa ale schuti a brucho a dych nestíhajú....

saska697
15. apr 2011

@veronika002 V tom mas pravdu vie nam odpovedat na vsetko🙂). Aj mne je tu velmi dobre ved sa mi ani domov nechce ist:(( uz sa tesim normalne na pondelok ked si budem moct precitat dake dobre spravicky od Vas vsetkych co ste tu v tejto nasej temicke🙂). Ale uz ta budem pomalicky opustat a pojdem aj ked sa mi nechce.Ale v pondelok tu budem zas ak nevadi🙂)xi

saska697
15. apr 2011

@veronika002 To je hlavne,ze ti chuti:o) Kamaratke ked chutilo tak cakala chlapca ale ine priznaky nemala a ani nevedela,ze caka mimi a ked cakal dievcatko hned jej bolo zle a jest jej vobec nechutilo....

veronika002
15. apr 2011

@saska697 ty sa máš, ja som tu do 17:15 hod a to by som si najradšej ľahla spať... :o)))

lusinda1989
15. apr 2011

@saska697 ahoj no zatial bez mrchy a ani sa na nu necitim... zajtra testujem a hned pisem co a ako... 🙂