2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@chirabell tak si ju odmeriam xzajtra rano a uvidime...
@lusinda1989 kašli na to,keď si pôjdeš kúpiť ďalší,tak si vypýtaj v lekárni ten najcitlivejší a uvidíš čo ti ukážu.... 😉 ja som žila v Írsku takých 5rokov a furt tam bolo blbé počasie 😠 a čo som ti opisovala tie príznaky,tak to sa dejewso mnou teraz,tak uvidíme čo z toho bude....nič nečakám ☹ lebo moje grafy BT sú desné.... ☹
@lusinda1989 ahoj citam ze cakas ci si tehu, ako si dopadla? Drzim palceky!!!
@inkaher haloooo no co je stebou? ako sa mas? bola si este od vtedy u dokiho?
@veronika002 ahoj, tak ako dopadla oslava mm narodenin? a co darcek? urcite potesil, ale popis ako sa tvaril 😀
@veronika002 Ahoj v pistok vzdy robime len do 13🙂)
@lusinda1989 Ahojky no co ako ?🙂)
Tak a mne pride na 100percent buduci tyzden mrcha ak nie este tento:(((. Takze dalsi mesiac bez vysledku:(((
ahojte baby ja som vas citala este ked sa tu otvorila tema sem tam (lebo pri mojej teda nebol cas) a teraz posledne 2 strany a sem tam bych rada prispela ak mozem...my sa tiez snazime....sice len treti mesiac ale robim si aj ovulacne testy a poviem vam ze som z toho mimo lebo nerozumiem moc tym vysledkom 😅
@chirabell no ja si ho robim uz od 10dna MS a prve 3 dni som ho robila rano 😅 a bola ta druha ciarka ale slabsia a potom som zacala robit poobede a nic. a teraz pred 3 dnami den cyklu 15 sa opat objavila ciarka ale zasa nebola taka silna ako ta kontrolna...tak u z neviem co si mam o tom mysliet...dnes mam posledny 10ty test...inak mam cyklus 28 dnovy ale den pred mrchou mam spinenie a potom den nic a potom ta mrcha pride 😅
@lusinda1989 ďakujem
@veronika002 Ahooooj🙂) ako dopadol vikendik?🙂) Co muzicek ako reagoval na darcek?🙂
Ahojte kočky.... No ako sa Vám sľúbila, píšem o mm narodkách... Samozrejme ja slaboška som to nevydržala a dostal darček predčasne.... V piatok keď som prišla domov, spinkal a tak som ho nechala pobúvať.. mal ťažký týždeň.... Potom konečne zazvonil jeho telefón a tak sa prebral,... No hneď som sa k nemu pritúlila a nepustila som ho, aby opäť zaspal... Spýtala som sa ho, číi chce jeden darček predčasne, lebo už to nedokážem pred ním skrývať.... Samozrejme, môj muž mi povedal, že nie že mám vydržať do nedele.... Samorejme škodoradostník.. Konečne sa mi podarilo, aby som ho prehovorila, že mu musím dať ten darček.....
Zavrel oči a ja som si zbehla po môj krásny dekrét (ktorý stále okukávam):o)) a vložila mu to do rúk... Chvíľu mu to trvalo, kým pochopil, čo znamená tá bledšia čiarka.... A potom prišiel krásny úsmev a bozk.... "Ty si tehotná?" spýtal sa.... Ja som len pokrútila hlavou, že áno a hneď som mu začala hovoriť, že čo a ako.... A aj to že idem k lekárovi v utorok a ten mi to potvrdí... No potom mu to pomaly dochádzalo a tak sa teraz obaja doma vytešujeme z nášho darčeku..... V sobotu keď odchádzal do práce tak mi dal pusku na líčko, lebo som spinkala a potom ma odokryl a dal pusinku na bruško a povedal "Ahoj miminko" :o)) Proste moje krásne obdobie.....
@veronika002 Jezinku, to je krasne 🙂 🙂 Juuuj aj ja chcem 🙂
@veronika002 😵
@zucana no tak poprve, ovulacne testy treba robit neskor, nie rano idealne poobede, ale v navode sa pise medzi 10 a 20tou hodinou. Rano mozu vyjst nepresne, lebo kazda zena ma urcitu hladinu toho hormonu v sebe a len pred ovulaciu zacne stupat, preto ak je ciarka slabsia, je to ako by bol test negativny. Dalej sa neodporuca aspon 2 hodiny vela pit pred testom, aby si si nezriedila zbytocne moc. No a treba ich robit v rovnakom case na porovnanie, cize ak jeden den urobis o 14tej, tak aj dalsi treba o 14tej. Pozitivny ovulacny test je vtedy, ak je ta ciarka rovnako silna alebo silnejsia od tej kontrolnej a do cca 2 dni by mala prebehnut ovulacia od pozitivneho testu. Cize ked ti vyjde pozitivny, je dobre snazit sa v ten den, na druhy a potom aj ten dalsi...alebo ak sa nestiha, aspon v ten den a obden aspon 2x este, to je rozpetie dni, kedy by sa mali chytit plodne dni pocas ovulacie.
No a ten cyklus...28 dnovy mas po to spinenie, ale bo ten den co sa ti uz riadne spusti menzes? lebo cyklus konci az riadny spustenim, vtedy zacina vlastne novy.
@veronika002 Juuuj tak to bol mega nadherny vikendik🙂)). Xi ja by som tiez urcite nevydrzala🙂) lebo ja nevydrzim ani s obycajnym darcekom a nie to este s takymto exkluzivnym🙂)))
@veronika002 tak to je parada, daj potom vediet ako zajtra u lekara, drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku, pamatam sa, ze prvej navstevy som sa velmi bala, ci je vsetko ako ma byt a teraz sa neviem dockat tej dalsej...my sme opatrnim tak taka ozajstna radost u nas prisla az po potvrdeni lekarom, hoci malililinkata radost bola uz aj predtym 🙂
@saska697 ahoj saska tak ja som stale bez mrchy ale ked som si robila ten test v sobotu tak bol negativnyu... tak ja uz neviem....
@veronika002 kraaasne tak uz gratulujem aj oteckovi :D
@chirabell Aj my máme takú menšiu radosť... Stále čakáme do zajtra.... Už sa ma mm pýtal, že kedy zajtra idem.... Lebo už by rád vedel, že čo a ako... Ja sa tiež zajtrajška neviem dočkať... Samozrejme, aj ja sa bojím, ....
No v nedeľu som si preistotu sptravila znova test a bola tam silnejšia palička, tak som sa zase vytešovala aj s mm.... No a dnes ráno mi volal ako mi je a ja že celkom ok že papám, tak sa pýtal, či už za dvoch viacej...
a gratulujem cestvym mamickam 😵 aj ja si pamatam ake to bolo krasne
@veronika002 jej, krásny darček dostal 🙂 držím palčeky aby bolo všetko ok a na vianoce aby ste ten krásny darček už držali v rukách
@jafnka veru máš pravdu....

@elebe nikde som ju tam nenasla... :( tak ja uz neviem co sa to deje...
je to mozne ze stale prsalo ale teraz za posledne roky sa tu pocasie dost zmenilo teda spon tu v uk... uz neprsi skoro vobec v porovnani s tym co bolo pred 4-5rokmi....