icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

gloria9
26. apr 2011

@saska697 no s tym castým cikaním neviem ako to je ale mne to zacalo az v 6 tyzdni aj doktorka mi to vysvetlovala pretoze som sa pytala ze preco nechodim na zachod ci je to vsetko ok tak sa pousmiala a hovorí: až vtedy začnem chodiť na WC, keď sa maternica zacne plnit plodovou vodou a zarodok vtedy už embryo začne rasť vtedy zbadam aj naliate prsia to je kvoli hormonom a to časte cikanie ešte len vtedy začne takže som sa trosku strapnila tou otazkou pretoze stale som si myslela ze to je uz hned aj na začiatku a nie je to tak skor by som povedala ze prvý príznak fakt ten menzes alebo napriklad palenie v podbrusku tlaky bolesti pupka mna fakt bolel a silne vytoky najprv biely kremovy potom priesvitny a v očakavaní menzesu každú chvílu myslis ze ho mas dostat a nedostanes a potom si povies aha že by.....🙂a staneš sa tehulkou no ja Ti velmi držím palčeky strasne ale priprav sa na tie nevolnosti je to strasne daco rano nemas ani chut vstat z postele

saska697
26. apr 2011

@gloria9 No presne take vytoky som mala teraz ho mam priesvitny no uz som skoro myslela,ze ide dalsia ovu🙂). No neviem preco moj drahy zacal byt moooc sexiku chtivy aj ked je unaveny a to inokedy ked je unaveny tak poviem ze sa mu nechce a tak, no teraz by aj 3x za den chcel🙂))xi no uvidime co si pripravy ake prekvapko pani priroda🙂)

gloria9
26. apr 2011

@saska697 nuz ten výtok nie je zle znamenie tak Ti držím palčeky a ty si vydatá?a kde pracujes?ak mozem vediet kedže tiež sedís za pc🙂

lusinda1989
26. apr 2011

kocky hlasim sa stale bez mrchy a test budem dalsi robit az v piatok ale podla mna vobec ziadna nadej o mimi.... :(

veronika002
26. apr 2011

Ahojte baby, tak ako sa máte??? ako ste sviatkovali??? ja dosť blbo, tie moje oči.... hlavne teda jedno, dosť ma to hnevá...... ani poriaden nevidím.... som si ho dokašľala v sobotu... boli sme na oslaave, a aj keď som sa snažila držať sa v tieni s okuliarmi, oko mám celé krvavé.... odvtedy sa ho pokúšam dávať dokopy a ničč...
Inak mrcha nikde... :o)) tak hádam už nepríde najbližších 9 m. :o)))

monyseq
26. apr 2011

@saska697 ahoj, tak jak si se měla? My začínáme nové kolo doufám, že už úspěšné 🙂 a co ty nechystáš se testovat?

marosusu
26. apr 2011

@veronika002 aa skusala si ten digi testik,.,.,.jooj to oko mam mrzi,,.,.drzim prsteky,.,.a kedy to ides na gyndu,.,.?

dandiela
26. apr 2011

@chirabell No mě vyšel před 3dny duch a včera ten digitál a dneska jsem si dělala další a je tam krásná druhá čárka. Ms mi měla přijít dneska... Akorát nemám vůbec žádný příznaky, cítím se stejně jako před MS. Je mi dobře, žádný pachy a ani jídla nesním moc. Akorát jsem hrozně učůraná,ale nevím jestli to s tím má něco společnýho. Přecijen 4 měsíce jsem přesně čekala až se ukážou na testu // , no a když se ukázaly tak mám spíš strach aby to všechno vyšlo, než radost. Už jsem se objednala k doktorce, mám přijít 12.5. ....

raza
26. apr 2011

@dandiela tak to tak potichučky gratulujem 🙂 🙂 🙂

dandiela
26. apr 2011

@raza potichoučku děkuju 😉

veronika002
26. apr 2011

@marosusu nie neskúšala som ten digi... už to mám aj tak jedno, za týždeň idem na gyndu, takže tam sa uvidí....

sarias
26. apr 2011

@veronika002 sestricka ahoooj tak ako sa mi mas? Dufam ze mrska neprisla 🙂

sarias
26. apr 2011

@dandiela gratulujeeeeem, no vidis dockala si sa 🙂

veronika002
26. apr 2011

@sarias ahoj sestrička... nie neprišla... už vyšše týždňa mešká... tak uvidíme, čo povie lekár 02.05. .... uvidíme... horšie je na tom očko, čo sa mi posledné zapálilo... som bola v sobotu na kontrole a bol super... a potom som bola v sobotu na rodinnej akcii a boli sme vonku a aj keď som bola stále v tieni a okuliaroch, tak mi to nepomoohlo a oko mám celé krvavé...bojím sa ísť aj na očné... vo štvrtok idem na kontrolu,tak som zvedavá čo povedia.... asi ma nakopú do..... ale keby som vedela, tak tam radšej ani nejdem a dostanem sa z toho... aspoň, že už ma prešla bolesť pri žmurkaní..... to je celkom dobrý znak... ešte aby to začervenanie zmizlo...

strihalka
26. apr 2011

ahoj, tak tydne cekani, ale stjne si myslim, ze ź toho nic nebude☹

sarias
26. apr 2011

@veronika002 chudatko moje , skoda ze mas to ocko inak by si sa mohla tesit z tehu urcite si tehotna a tesims a ked mii oznamis ake velke je to tvoje mimi 🙂 a ozaj s muzickom sa milujete? 😝 😀

zucana
26. apr 2011

Ahojte baby.tak ja som sa nejak nevedela zastavit v jedeni cez vikend a myslela som si,ze bych mohla byt tehu ale dnes som si urobila najcitlivejsi test a nic….L ovu bola 18.4. tak to by uz bolo vidiet nie…ked mam ten 10 citlivost…nejak som to nevydrzala a dnes rano si spravila a ani naznak nicoho L

dandiela
26. apr 2011

@zucana Ahoj, myslím že ještě je brzy na to házet flintu do žita. Já si první těhu test dělala 11DPO a byl to ten nejcitlivější a byl čistě bílí... až po hodině mi to nedalo a šla se podívat znovu a byl tam jen takový stín. Takže jsem to brala jako negativní a až 13DPO vyšel pozitivní digitální a dnes i na papírovém testu. A tady je spousty holek co se jim to dřív jak 15DPO neukázalo... hladina hormonu je u každého jiná a tudíž to někomu může být znát dřív a někomu později... počkej do konce týdne a testík opakuj...

zucana
26. apr 2011

@dandiela oki dik v piatok by mala dojst mrcha tak uvidime 😅

marosusu
26. apr 2011

@veronika002 noo ja myslim ze to bude,.,.:D,.,.,.,.mali sme rovnaky termin mrchy a ja uz mam aj po aj ovulku zajtra ocakaavam.,,.,.taak drzim prstiky.,,. 😉 😉 😉

solinkarka
26. apr 2011

@zucana jasne ze nemusi byt este pozitivny..ved si len 9DPO 😀

misinn
26. apr 2011

ahojte, davno som tu nebola ako sa vam dari? 🙂
@solinkarka ako ti to ide?

solinkarka
26. apr 2011

@misinn ale ide, nejde ani neviem...som po ovu tak cakame co bude alebo nebude a ty?

misinn
26. apr 2011

@solinkarka tak ti drzim palce aby vam to tentokrat vyslo 😵
my stale rovnako davame si pozor, mame cas este takeho pol roka so snazenim 🙂 alebo mozno trosku menej 🙂

chirabell
26. apr 2011

@dandiela ucuranost je dobry znak a inak nejake priznaky nemusis citit az do cca 6-7tt, to uz vacsinou nieco zena ma...ale dovtedy je to este ok aj bez...lebo hormony nie tak vysoke aby robili neplechu v tele...niekto reaguje skor, niekto neskor...

veronika002
26. apr 2011

@sarias teraz sa ani nie... mal tie problémy a bojí sa, že či sa mi ten zápal očí nerobí z neho... lebo sme sa milovali a následne sa mi zapálilo oko, tak sme si teraz povedali, že radšej nebudeme skúšať nech sa dám trošku dokopy a možno začne aj on tie kvapky brať, aby sme sa prečistili obaja a bude to fajn.... tak uvidíme kedy to bude, lebo už je dosť nadržaný, ale aspoň do kontroly u lekára musíme počkať.... čiže do pondelka... ale uvidíme.... totižto aby si tomu rozumela, pri tom zápale prostaty mu robili aj vyšetrenie moču a vyšlo mu, že má streptokoky na dva krížiky a ešte niečo, t ak aj keď zjedol 3 bal antibiotík, echceme aby sa niečo prenášalo na mňa... ak to môže byť nákazlivé.. aj keď to už asi mám.... ale aby mi to pri oslabenosti ešte viac nerobilo problémy...

veronika002
26. apr 2011

@marosusu tak aj ja tebe... teraz máš mm doma, hmm??? to bude rošambo :o))) ale hlavne sa miluj preto, lebo chceš a nie preto lebo máš mať ovulku... proste sa odviaž.. dá sa to... ja som ani nevedela kedy mám ovulku a vidíš.... :o))

marosusu
26. apr 2011

@veronika002 noo aj tak to robime,..kedy chceme,,.a mi chceme furt,.,doma je uz tyzden pomaly a este tyzden ostane,.,..takze sme nemali ze iba dva dni ale cele dva tyyzdne.,..a este sviatky,.,.,.a vonku fajne teploo,.,.tak urcite je to ine,.,.,.,.aa drz sa,.,..kedy to ides k lekarke???

veronika002
26. apr 2011

@marosusu 02.05., tak uvidíme čo a ako.... :o)))

marosusu
26. apr 2011

@veronika002 taak uz len par dni,.,.hlavne mysliet v pohode,..,.,. 😉 😉 😉