icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
27. apr 2011

@lusinda1989 Ahoj no ak si to pani priroda nerozmysli tak v sobotu urcite🙂 A co ty ako stale bez mrchy a co testiky?

monyseq
27. apr 2011

@saska697 Neboj opravdu už nepříjde... Nebo máš nějaké příznaky, že by přišla? Hrozně ti to přeju po takové době, ale mám pocit, že teď se vám to povedlo 😉

lusinda1989
27. apr 2011

@saska697 ahoj hej ja stale bez mrchy a testy si zo mna robia srandu ... no co ti poviem ale v pondelok idem definitivne k doktorke....

saska697
27. apr 2011

@lusinda1989 Fuuuha no drzim place nech su to len neposlusne testy a nech ti dr zisti ze si tehu🙂)

lusinda1989
27. apr 2011

@saska697 no len aby to nebolo nieco vazne... ale vcera som mala taku zvlastnu bolest v bruchu ako ked ti niekto taha kozu na bruchu ale zvnutra... niekolkokrat sa mi to stalo... bolo to veeelmi divne :D

saska697
27. apr 2011

@monyseq No papam jedno cez druhe a mam taky ten divny pocit v podbrusku ale je to skor take ako ked ti treba uz velmi cikat a sem tam to mavam pred mrchou takto a som dost spava a chvilu mii je zima a potom teplo:((( a este aj take potenie nic nerobim a potim sa:(tak som uz stoho vsetkeho mimo:(.... Dakujem si velmi zlata🙂) Keby si tak bola vestica a vyslo by to🙂)) juuj

saska697
27. apr 2011

@lusinda1989 Zeby sa mimco natahovalo?🙂))) Ja mavam sem tam take pychnutie v bruchu sem tam pri pupku ale uz to vidim ze mi skor sibka:((

lusinda1989
27. apr 2011

@saska697 a mozno ti nesibka... priala by som ti to... aj keby som ti trosku zavidela ale priala by som ti to :D

saska697
27. apr 2011

@lusinda1989 Ste tak strasne zlate snazilocky🙂) Normalne Vas zacinam mat rada STE PROSTE SUPEEER a aj nasa vrchna uz buduca maminka🙂)

ambrozie
27. apr 2011

Ahoj ve spolek 😉 Já nevím na čem jsem, v půlce března jsem vysadila HA, byla poslední MS, od půlky dubna se snažíme a zatím bez // (testovala jsem to ne z ranní moči) a bez MS 😒 řekla jsem si, že s dalším testem počkám do května, ale vydržet to 😠

zucana
27. apr 2011

to jak som sem ja prisla tak vsetky tu nachadzate // a ja tu ostanem sama 😀 ale kto neskoro chodi.... 😅
vsetkym gratulujem ....ja mam pocit ze dojde mrcha 😢

erin4
27. apr 2011

@ambrozie Nejtěžší to vydržet, mě přemlouval přítel,ať počkám 3 dny po MS, no jasně, že jsem testovala den MS 😅 Pak jsem ho zbytečně vyplašila

saska697
27. apr 2011

@zucana Tak stym pocitom ta trosku potesim nie si sama aj ja som na tom tak:((

zucana
27. apr 2011

@erin4 preco vyplasila?
moj muz mi tiez vravi ze nemam testovat...no im sa to povie 😅

saska697
27. apr 2011

@zucana Ja mojho draheho tym vobec nezatazujem povedal ked ti nepride menzes a bude pozitivny test tak mam dat vediet🙂xi az vtedy uveri🙂)no chlapi🙂)xi 😀

ambrozie
27. apr 2011

@erin4 právě, nevydržela jsem, ale říkám si, že je fakt ještě brzo. Blbý je, že jak přestala brát HA tak vlastně nevim kdy mám dostat MS 😒 no a když je na každém testu napsáno testovat po očekávané MS, tak fakt nevim kdy 🙄

zucana
27. apr 2011

@saska697 mna mm jak videl jest tento vikend tak hned na mna ze co to tco to...ale vcera jak som si robila test tak som mu povedala ze je negativny a on taky smutny ci je to uz 100 percentne...

erin4
27. apr 2011

@zucana No , našla jsem tam slaboučkou čárku, pak jsem se 2 hodiny mučila tím, že počkám na další den, kdy to zkusím znovu, pak jsem to samozřejmě 😅 nevydržela, tak jsem mu to (protože byla sobota) na procházce řekla. No a jak jsem tu už psala, tak tam ty // vydržely jen 4 dny ☹

zucana
27. apr 2011

@erin4 a uz si si nerobila test?

erin4
27. apr 2011

@ambrozie S tím jsem měla taky problém,vlastně pořád píšu, že jsem testovala první den MS,ale byl to tak trochu odhad, já mám MS mezi 25-30, nejčastěji 29, tak jsem testovala tuším 28. den, ale přítel mě právě přemlouval a´t počkám třeba na 31. to bych stejně nevydržela 😅

erin4
27. apr 2011

@zucana No ona ta čárka zůstavala pořád dost slabá, i když třeba teď tu na to koukám (mám je schované-to jsem blázen, že?)že 3. den byla pěkná, tak jsem si 5. den nechala od MP koupit digitální test a tam bylo( -) a pakdalší den jsem začala špinit a za další dva dny se rozjela MS? nebo prostě krvácení nebo co to bylo, to skončilo až dneska,ale předpokládám,že když to bylo 6 dní,že to je MS

ambrozie
27. apr 2011

@erin4 za jak dlouho budeš testovat znovu? Já si říkám, že počkám tak 14dní (pokud to vydržim), to už by ta vopice o sobě měla dát vědět, kdyby tam byla, ne? 🙂

erin4
27. apr 2011

@zucana Těmi 4 dny myslím,že jsem pak testovala (já nedočkavec 😉 denně) a vždycky tam byly slabé //. No snad mi třeba doktorka poví, co to bylo

ambrozie
27. apr 2011

@erin4 Jaký si použila test? Slyšela jsem, že Mamatest 10 občas před MS ukáže slabého ducha 😒

zucana
27. apr 2011

@erin4 a co si dostala mrchu alebo co? ved tak potom si tehu nie?

saska697
27. apr 2011

@zucana Tak to mas fajn muzicka moj nechce robit unahlene zaceri a dopredu sa tesit... ach jaaj ale ma aj tak pravdu🙂)

zucana
27. apr 2011

@erin4 aha chapem 😉

zucana
27. apr 2011

@saska697 no ja mam teraz uplne pocit mrchy ]-
a vies my chceme druhe a aj kvoli robote...lebo mam hrozny prac.cas A keby som ostala tehu idem na rozokove a som doma s malou. no ale vies kao to je, vacsinou ked moc chces tak to nevyjde….skusame 3ti mesiac.zatial na 3.ti krat to vzdy vyslo…teda 2krat…o prve som prisla v 12tt.

erin4
27. apr 2011

@ambrozie Jo jo, byl to mamatest obyč, pak mamtest comfort, ten plastový a pak zas 2x obyč a na všech byla světlá,ale teda v limitu do 2 minut. No clearblue už byl negativní. No třeba to tak bylo,ale mě opravdu bolela i prsa a dost jsem měla žaludek i na vodě,tak jsem si myslela, že to ukazuje správně, navíc vícekrát po sobě

saska697
27. apr 2011

@zucana Teraz to je presne 3?🙂 Ved do tretice vsetko dobre,hmm Moc moc drzim palceky🙂 Nech uz su tu dalsie tehulky🙂). My sa snazime uz skoro 2rok:(( a nic....