2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 ahoj hej ja stale bez mrchy a testy si zo mna robia srandu ... no co ti poviem ale v pondelok idem definitivne k doktorke....
@lusinda1989 Fuuuha no drzim place nech su to len neposlusne testy a nech ti dr zisti ze si tehu🙂)
@saska697 no len aby to nebolo nieco vazne... ale vcera som mala taku zvlastnu bolest v bruchu ako ked ti niekto taha kozu na bruchu ale zvnutra... niekolkokrat sa mi to stalo... bolo to veeelmi divne :D
@monyseq No papam jedno cez druhe a mam taky ten divny pocit v podbrusku ale je to skor take ako ked ti treba uz velmi cikat a sem tam to mavam pred mrchou takto a som dost spava a chvilu mii je zima a potom teplo:((( a este aj take potenie nic nerobim a potim sa:(tak som uz stoho vsetkeho mimo:(.... Dakujem si velmi zlata🙂) Keby si tak bola vestica a vyslo by to🙂)) juuj
@lusinda1989 Zeby sa mimco natahovalo?🙂))) Ja mavam sem tam take pychnutie v bruchu sem tam pri pupku ale uz to vidim ze mi skor sibka:((
@saska697 a mozno ti nesibka... priala by som ti to... aj keby som ti trosku zavidela ale priala by som ti to :D
@lusinda1989 Ste tak strasne zlate snazilocky🙂) Normalne Vas zacinam mat rada STE PROSTE SUPEEER a aj nasa vrchna uz buduca maminka🙂)
Ahoj ve spolek 😉 Já nevím na čem jsem, v půlce března jsem vysadila HA, byla poslední MS, od půlky dubna se snažíme a zatím bez // (testovala jsem to ne z ranní moči) a bez MS 😒 řekla jsem si, že s dalším testem počkám do května, ale vydržet to 😠
to jak som sem ja prisla tak vsetky tu nachadzate // a ja tu ostanem sama 😀 ale kto neskoro chodi.... 😅
vsetkym gratulujem ....ja mam pocit ze dojde mrcha 😢
@zucana No ona ta čárka zůstavala pořád dost slabá, i když třeba teď tu na to koukám (mám je schované-to jsem blázen, že?)že 3. den byla pěkná, tak jsem si 5. den nechala od MP koupit digitální test a tam bylo( -) a pakdalší den jsem začala špinit a za další dva dny se rozjela MS? nebo prostě krvácení nebo co to bylo, to skončilo až dneska,ale předpokládám,že když to bylo 6 dní,že to je MS
@saska697 no ja mam teraz uplne pocit mrchy ]-
a vies my chceme druhe a aj kvoli robote...lebo mam hrozny prac.cas A keby som ostala tehu idem na rozokove a som doma s malou. no ale vies kao to je, vacsinou ked moc chces tak to nevyjde….skusame 3ti mesiac.zatial na 3.ti krat to vzdy vyslo…teda 2krat…o prve som prisla v 12tt.
@ambrozie Jo jo, byl to mamatest obyč, pak mamtest comfort, ten plastový a pak zas 2x obyč a na všech byla světlá,ale teda v limitu do 2 minut. No clearblue už byl negativní. No třeba to tak bylo,ale mě opravdu bolela i prsa a dost jsem měla žaludek i na vodě,tak jsem si myslela, že to ukazuje správně, navíc vícekrát po sobě

@lusinda1989 Ahoj no ak si to pani priroda nerozmysli tak v sobotu urcite🙂 A co ty ako stale bez mrchy a co testiky?