2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@saska697 v pondeeloook.,.,.,sak to clovek nevydzi dovtedy.,,.:DDDDD,,.,.no skus si najst to s tym vytokom,..,ale myslim ze uz som citala ze je to tehu,.,.:DDDD,.,.,.moja teplotka zatial klesla o jedno takze neviem,.,.uvidim ake teplotky budu dalej a ked tak skusim v nedelu testik,.,.,.a inak aky DC mas dnes???,..,drzim prstiky,.,.,:DDD
Ale vydrzis🙂) si tusim,ze viac nedockava ako ja🙂) Tak to budem drzat palcekyyyy🙂 Inak s tym pepino testom som prekvapena,lebo som vedela,ze robia len s citlivostou 25 tak som ho len schmatla ani nekukla na citlivost a isla som a vcera ked som ho davala do skrine tak neviem preco som nan kukla a ze 20🙂)xi Dnes som od poslednej mm 47DC a inak mavam 38-39cykly a ak ani dnes nepride tak to bude 8den meskania.....
dobre ranko.jak ja vam zavidim ze uz jste se zacaly snazit.my az ke konci roku mozna.ja bych rada uz ted ale manzel porad ma nejake ale.a nechci ho podvest tim ze prestanu brat Ha.manzel ted nastupuje do nove prace me ceka vysetreni jater.kolikrat se bavim s manzelem ze je jedno kdy se zacneme snazit jstejne to budu nosit 9 mesicu a nevyprdnu to hned....
ja by som chcela februarovcatko ako mala byt moja viki ale je januarovcatko ...a je super byt tehu v zime aspon vam neni teplo s velkym bruchom 😉
@marosusu Xi podaj by si mala pravdu.🙂) vcera som mala krasnu rozcvicku k nasim 2x som slapala na 7posch. a ked som vysla hore tak som nenormalne citila podbrusko:(( som myslela,ze uz ide mrch a nic a este ked sa uplne zohnem a nahodou mi tlacia rifle na podbrusko tak je to taky divny pocit:(..... A kedy neocakvas mrchu?
@saska697 taak mrcha vobec ale vobec nema prist za 5 az 6 dni.,.,.,. kuk na graf http://www.fertilityfriend.com/home/susu .,.. uz nech ale viem na com som,.,.neznasam to cakanie bleee :D
@marosusu Len kde taku najst🙂))xi ee nemeriam si BT lebo potom by som mala asi fakt este vacsie nervy🙂 a ak nebude viac ako 37?:( Ani nie zle mi nie je len vcera mi bolo trosku divne sem tam tlaky v podbrusku ako na mrchu ale ked sa vycikam tak je to lepsie,prsia mam citlive na dotyk a najviac ked nemam podprdu a horor ak sa nahodou zohnem a su aj o dost vacsie ako boli a to sa drahemu straaasne paci🙂)xi a zyvam kade chodim a vcera to vacsie mnozstvo toho vytoku bieleho a ten divny pocit ked mi rifle tlacia na podbrusko ine som si zatial nevsimla. a pred vcerom som vyjedala granko s krabice a na to som si dala salam bez nicoho🙂xi
@elebe A co ak to bude tiez biotehu?:(( juuuj niekto si ich berie?:((( My mame u nasich kocura ale takeho loptosa ze az je asi krizeny s hafanom,lebo normalne si nosi v papulke svoje hracky a koniec ak ma v papulke sacok a ked ides o kolo neho alebo mu ho chces zobrat tak vrciii🙂))

@saska697 som zvedavá 🙂 ale ja sa výsledok dozviem až v utorok... nevadí, hlavne aby sa vám ukázali //