icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

milagros
14. júl 2011

@alenka_ela no kopec nas tu este ostava...aj ja len nechodim sem stale ale omrkavam to tu ze co nove....a inak to nerobia laparoskopicky tu priechodnost vajecnikov?

milagros
14. júl 2011

@jafnka caukoo no ja by som si asi najprv precitala letacik k lieku co beries a podla toho by som snazilkovala

milagros
14. júl 2011

@barbora84 noo v takychto situaciach si treba fuknut dovču

milagros
14. júl 2011

@alenka_ela @jafnka a preco nemerat? co si sa docitala? veru poviem ti s tym domacim maznacikom to tiez neni lahke to je jak male babo tiez...my taketo male chlpate zlaticko mame a zrovna pred 4 dnami zacal zo zadnymi labkami chodit do boku skoro som zinfarktovala vsade narazal ani vycikat sa poriadne nevedel este v noci sme museli aj veter.volat a ja som z takychto veci na totalku prve dve noci som ani nespala poriadne aj teraz este mi podvedomie pracuje a sem tam sa v noci zobudim ze ako je...no a ked si k tomuto este predstavim mimi tak ma asi ozaj odvezu do blazinca asi najlepsie keby som bola volakde na opustenom ostrove aby som sa nemala o koho bat.....

tinka6
14. júl 2011

@sweetlemon vela bab zacina rpvy mesiac s takymi nadejami ako ty.. ale tie zvyknu prasknut ako bublina, pretoze len velmi vynimocne sa stava, ze holka otehotnie hned na prvykrat.. takze hlavu hore ..

sweetlemon
14. júl 2011

@raza jej, aky zlaty manzelik 🙂 super! Tak aspon toto nas moze tesit 🙂

sweetlemon
14. júl 2011

@tinka6 jojo, prvy mesiac to kazda berie tak, ze sa urcite podari, ved kope bab sa to podarilo aj ked nechceli, dokonca s ochranov. My teraz 2. Mesiac, tak uz to neberiem s takou istotou, ale tak dufam stale, ako vsetky. Tak teda do tretice! 🙂))

tinka6
14. júl 2011

@sweetlemon tak tak, do tretice vsetko dobre 😉

raza
14. júl 2011

@sweetlemon
@tinka6 dievčence, neviem, dokolkatice to u mňa bude, ale hlavne nech už sa zadarí 😉
a vám samozrejme prajem to isté. 🙂

elebe
14. júl 2011

@raza neboj moja.....zadarí sa určite čoskoro.....na vianoce si budeme hladkať brušká uvidíš 😀 😀 ja som akurát po ovulke a teraz len čakať 🙂

raza
14. júl 2011

@elebe ja práve chrumkám horúce tvarohové koláčiky.. 😀 od susedov mi totiž šla cez okno vôňa žemlovky, alebo niečoho takého, tak som dostala neuveriteľnú chuť na sladké 😉
no, to čakanie je najhoršie, neznášam to ... 😝

raza
14. júl 2011

@elebe normálne som si v mysli začala predstavovať, ako sedím za vianočným stolom a hladkám si brucho.. je to pekná predstava, čo pekná, úžasná... a oproti mňa sedí mm a smeje sa, že sa cez brucho nenačiahnem za koláčikom 😀

jafnka
14. júl 2011

@milagros veď práve preto, že na letáku sa píše, že je to nevhodné pre tehotné a v prípade otehotnenia prestať užívať a kontaktovať dr. ale nakoniec sme sa milovali lebo drahý bol zase nejaký nadržaný a ja príliš unavená aby som ho odháňala tak to využil a vrhol sa na mňa... ale tak pravdepodobnosť, že by sa zadarilo je malá

elebe
14. júl 2011

@raza ja som sa prežrala lunchmeatu a teraz je mi špatne 😠 😠 ale chcem večer urobiť puding....robievam dva druhy s ovocím a piškotkami 😀 😀 drahý mi vždy zblejzne dve misky na jednu šupu 😀 😀 ja som akurát bola dnes kuknúť bratrancovu snúbenicu a ona už má veeeelikánske brušisko je v 35tt a vyzerá jak pavúčik 😀 😀 aj ja ceeeeem 😀

solinkarka
14. júl 2011

@jafnka ahoj a ty este stale tehu nic? 😒 a to co?

jafnka
14. júl 2011

@raza @elebe ahojte dievčence 🙂 čo máte nové okrem toho, že budete na vianoce tehuľky? 🙂

elebe
14. júl 2011

@raza jééééj to by som brala aj ja 😀 😀 môj priateľ ma bude nosiť na vankúšiku jak dalajlámu,aby sa mi náhodou niečo nestalo 😀 😀

jafnka
14. júl 2011

@solinkarka ahoj 🙂 my máme nútenú polročnú pauzu ☹ beriem také blbé tabletky na mechúr 😒 nuž, ale niekedy v októbri zas rozbehneme výrobu, už sa teším 🙂
a ty sa máš ako? bruško rastie? 🙂

elebe
14. júl 2011

@jafnka no ja som akurát v utorok mala ovulku,dali sme s drahým maratón a teraz už len čakať....na bud.týždeň v piatok ideme na dovču a to budem 10 DPO tak skúsim test a beriem si aj na dovču testy 😀 😀 a ty? ako s tým tvojim hybridným mechúrom 😕

solinkarka
14. júl 2011

@jafnka jaj vlastne ano, cosi sa mi zda ze si davnejsie spominala. no uz len 3 mesiace a mozte zacat 🙂
ja sa mam celkom fajn, sice dnes citim nejak podbrusko tak dufam ze je vsetko ok a babo si len robi miesto.. a brusko ale hej cosi tam uz zacina 😀

jafnka
14. júl 2011

@elebe tak to hádam bude krásna "dvojčiarková" dovolenka 🙂
mechúrik koščúrik sa pomaly ale isto zlepšuje, ešte budem mať jednu sadu tabletiek do sebtembra a dúfam, že to už bude posledná

elebe
14. júl 2011

@jafnka no to by bola najkrajšia dovča v živote,ajkeď ideme len do chorvatska 😀 😀 no len aby si nás všetky ešte nepredbehla,že mužík na teba hodí trenky a šup 😀 😀

jafnka
14. júl 2011

@solinkarka tak to je super, len nech pekne rastie a robí radosť 🙂 inak ja som tiež januárovka 🙂

jafnka
14. júl 2011

@elebe veru vôbec by som sa nesťažovala keby sa zadarilo aj takto nechtiac akurát by som sa strašne bála či by bolo bábo v poriadku, však uvidím za 12 dní, ale vôbec sa nechystám na to myslieť. som sa prestala úplne sledovať len včera bolo toho hlienu toľko, že sa nedal pehliadnuť

elebe
14. júl 2011

@jafnka a idete naostro?? 😕

jafnka
14. júl 2011

@elebe no včera akosi hej... inak len tesne po a pred mchou a v strede cyklu prerušovane. len včera to bolo zaujímavé lebo som došla 22:30 z roboty a hneď som zaspala a o hodinku som sa zobudila na to, že ma mm babruje a kým som sa stihla spamätať tak už bolo akosi neskoro...

elebe
14. júl 2011

@jafnka takže on takto na tajňáša 😀 😀 😀 no a ktovie koľkokrát si sa nezobudila 😀 😀

jafnka
14. júl 2011

@elebe tak to ma ani nenapadlo... ale môj drahý nejako vždy vycíti kedy mám ovu lebo furt v ten deň má chuť aj keď som ešte merala BT tak to bolo pekne vidieť

z.vrablova
14. júl 2011

@raza ... tak to ma mrzi... ☹

@sweetlemon ... kym nie je ms, nic nie je stratene.... hlavne mysli pozitivne...
Ja mam este tyzden cas na "stresy"... zatial tocaky pokracuju, prsia nedotknutelne, nafuknuta som ako balon, pricom dodrziavam racionalnu dietu... ale zase nejdem sa namotavat... co bude, bude... 😉 aj tak to uz nedokazem zmenit....

elebe
14. júl 2011

@jafnka však ako správny samec 😀 😀 😀