icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

hula
20. nov 2011

@majinka1981 waaaw gratulujem hihihihi a to s tým zavinačom a cajom to je sranda 😀

kukucg
20. nov 2011

@wildluccia34 No podla mna moze ja sice v tom velmi doma nie som, nemeriam poctivo, ale viem ze ked stupne pri ovu a drzi sa az do MS ze neklesne tak by to malo signalizovat tehu 😅 ale isto neviem 😀

kukucg
20. nov 2011

@majinka1981 Jee gratlujem 😵 😵 Super ze cakas do vianoc ja by som nevydrazala 😝 ale este budem mat jeden pokus-teda jeden cyklus do vianoc, ach bodaj by 😵 😵

marecek1
20. nov 2011

@majinka1981 tiež prajem všetko dobré 🙂 ja by som nevydržala nepovedať to manželovi, ešte rodičom a ostatnej rodine, či kamoškám, to áno - tým sme to pri synčekovi povedali tiež presne na Vianoce, také krásne vianočné prekvapenie dostali 🙂 ale manžel by to aj tak zistil určite skôr, lebo ako sa poznám, aj keby som neviemako chcela zatĺkať, to šťastie by som neutajila 🙂

kikusik88
20. nov 2011

@kukucg dufam ze ano...zistila som totiz ze tie lieky zapricinovali to ze som mala zaludok ako na vode a bolest v podbrusku...lebo som ich na dva dn vysadila.. ☹

kikusik88
20. nov 2011

@majinka1981 gratulujeeeeeem dufam ze ten posledny cyklus aj my stihneme 😉

majinka1981
20. nov 2011

Jediné co mě drží to každý den neříct, je ta představa vánoc. Bude si to pak pamatovat celý život. 😉 A když už se to takhle povedlo. Doktorka mi udělá fotku z ultrazvuku, nějaký drobek už tam vidět bude. Dám jí do krabičky a napíšu nějaké věnování.

marecek1
20. nov 2011

Dúfam, že ten posledný cyklus stihneme aj my, hlavne, aby sme boli zdraví, lebo niekedy choroba pokazí všetky plány - tento víkend sme tiež mali naplánovaných veľa aktivít, nákupy, oslavu, a nakoniec sme ho presedeli/preležali viacmenej doma, drobca v piatok trápila nejaká žalúdočná viróza, našťastie v sobotu už bol ok, viróza preskočila na mňa, takže som si užila noc na vecku. no nič moc. dnes som sa dávala dokopy, brucho ma už tak desne nebolí, takže len také niekoľkohodinové trápenie. a akokeby toho nebolo dosť, tak sa mi hlási už aj menštruácia, takže som chvíľami nevedela, čo ma vlastne v bruchu bolí. hlavná vec, že je to už za mnou, prečkať MS, a hor sa do snažilkovania 🙂

hula
21. nov 2011

baby tak dnes som si robila druhy test a mam tam // ale ta jedna je uuuplne slabunka, 🙂

kukucg
21. nov 2011

@hula Jeeee to je super 😵 😵 😵 a kolky si DC??

kukucg
21. nov 2011

Mna zase nejak bobolieva, vcera som mala trochu spinenia ci teda skor takej krvi jasnejsej tak nechapem 😒 Uvidime ci mrcha dojde v stredu na cas

momamo
21. nov 2011

Ahojte kocky rada by som sa pridala do tejto skupiny ... Snazime sa uz pol roka a stale sa nam nedari ...Tento tyzden ocakavam ovu a velmi velmi prevelmi sa tesim, lebo to bude posledny cyklus v tomto roku kt. nam moze ovplyvnit vianoce a spravit ich tymi najkrajsimi ... 🙂 😉

kukucg
21. nov 2011

@momamo Vitaj 🙂 Myslim ze nas je tu cely kopec co vkladame nadeje do posledneho cyklu toho roka a krasnych vianoc 😅 😵 😵 tak hor sa do toho a nech to vyde 🙂 Aj si merias BT alebo robis ovu testy ci zatial len skusate?? Ja ocakam MS v stredu a potom teda dalsi cyklus a skusim asi ovu testy 🙂

momamo
21. nov 2011

@kukucg nie nie nemeriam si BT a ani sa netestujem ovu testami, jednoducho som jedna z tych kt ju citia, pobolievanie bruska potom jedno vajko, potom druhe a pocit mokra .. 🙂)) A co sa tyka tych ovu testov, neviem vela ludi tu spominalo ze niesu spolahlive, nho neviem aj ked aj ja som rozmyslala ze by som si teraz mozno aj kupila aby som si to uplne 100% potvrdila,, kolko asi stoji jeden test a aky si treba pytat..??

wildluccia34
21. nov 2011

@kukucg noo to neviem ani ja,teplotu mám stale tu istu,37,rano si meriavam a dnes alebo včera som mala dostat MS,no nič ešte,tak dufam,že ani nedorazi,ale nejdem sa predčasne tešit

wildluccia34
21. nov 2011

@hula no supeeer,ked budeš vediet naisto,tak daj vediet,určite sa potešíme 😉

kukucg
21. nov 2011

@momamo No ja som to tiez tak mala ale teraz po kyrete to mam take ine tak som chcela vediet ci a kedy mam vobec ovulku 😒 Ja som u nas v lekarni videla RapiClear ovu testy take klasicke pruzkove, je tam 5 kusov v skatulke a stoji okolo 6 eur

kukucg
21. nov 2011

@wildluccia34 Drzima palceky teda nech nedorazi 😵 😵 😵 Ja uz mam spinenie 😠 ☹

momamo
21. nov 2011

@kukucg pouvazujem a mozno si kupim ale uz dnes som zacala citit pobolievanie podbruska tak tipujem zajtra najneskor v stredu sa rozebehne... a kedy je dobre si robit ovu testy, myslim kedy v priebehu dna.. ??? ano citala som si a velmi ma to mrzi, neboj urcite vam posle to najkrajsie babätzko z nebicka🙂 😉

kukucg
21. nov 2011

@momamo Ze vraj poobede a dobre je na dve tri hodky trochu obmedzit prijem tekutin, to by si aj dnes stihla este tusim, ak mas 28 dnovy cyklus tak by si mala testovat cca 12-16 den, akurat tych 5 pruzkov v baliku 🙂
A dakujem, velmi by som chcela aby poslal, chyba mi 😔 Ale tesim sa ze mozno zas coskoro 😵

marecek1
21. nov 2011

@kukucg mne už tiež začala MS, no teraz už len aby čím skôr skončila !!!!

wildluccia34
21. nov 2011

@kukucg alee to nemusi znamenat,že dostaneš MS,niekto ma špinenie a je tohotny,nie?však a kedy máš dostat?si mala mat nejako ako ja,či nie?dakujem krásne

momamo
21. nov 2011

@kukucg neboj urcite posle a potom bude tolko radosti, ze az az🙂)))) ale takto ak mozem ak to spravne chapem,,plodne dni, teda dni kedy mozem otehotniet su aj 4 pred a aj po ovulacii nie..?? vela krat som to uz citala.. a ovulacie byva jeden den nie ..???

kukucg
21. nov 2011

@wildluccia34 No tak ale jedna vec je ze sme sa teda nesnazili nejak extra len sme raz nedali pozor ale to by musela byt aka nahoda 😒 a potom v auguste mi bolo jasne ze je nieco ine uz len preto ze som mala hroozne citlive bradavky a nemala som spinenie len raz kusok krvi na papieri no tak teraz si fakt myslim ze dostanem MS.. a mala by som zajtra alebo v stredu..

kukucg
21. nov 2011

@momamo No zhuba ano, ale najvacsia sancu je dva dni pred az den po ovulke, a testik by ti mal ukazat ten najvhodnejsi cas, ale ked vies kedy mas plodne dni tak mozno netreba len ja by som chcela oskusat

kukucg
21. nov 2011

@marecek1 Veru nech rychlo skonci a sup na to 😵

momamo
21. nov 2011

@kukucg ved to ze aj ja by som to odskusala, ved zato nic nedam... a staci si pytat v lekarni ovulacne testy...??? a ako to je potom musi ukazat 2 cervene ciarky..?? aleboo ako to je ..??? neviem, nikdy som to neskusala ..🙂) si mi dala normalne chrobaka do hlavy, hned po praci utekam do najblizsej lekarni... 😉

wildluccia34
21. nov 2011

@kukucg aha ja že ste sa snažili už normálne,tak už maš babo,tak už vieš ake mavaš priznaky,ked si tehotná...

kukucg
21. nov 2011

@wildluccia34 no pri prvom som nemala absoluuuuuutne nic az na to ze nedosla MS 😅 😅 a teraz to bolo uplne ine tak tazko povedat co bude nabuduce 😕

kukucg
21. nov 2011

@momamo Mas tam ako na te´hu controlnu ciarku a testovaciu, ta testovacia ti na rozdiel od tehu testu tam vyde asi vzdy, pozitivny test mas ak je rovnako silna alebo silnejsia ko kontrolna ak je slabsia tes je negativny.
U nas mame taku samoobsluhovu lekaren tak si pokukam a vezmem ale ano asi staci ked si popytas ovu testy 🙂