icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg no ved ano,vidíš zvladla si to aj s takym vodopádom,ja sa riadne na to teším,že mám klud celych 9-mesiacov,nijake bolesti brucha,nijake vodopady krvi,možeme sexikovat kedy chceme🙂

kukucg
30. nov 2011

@jafnka vsak nejak to zvladnete a mozno dojde az po vikende 😉 ja mam kupene ale 5 kusov a neviem ci mi to bude stacit, chcem asi zacat skor nez na 12DC lebo som mala spinenie asi 4 dni pred MS tak som taka zmetena zo zaciatku.. ale uvidim aj podla hlienu a tak 🙂

katussska24
30. nov 2011

Zeny, kuk na moj netradicny adventak 😀
toto je foto y obchodu, ja zatial nemam anio svieckz ani ozdobky. 😅

marecek1
30. nov 2011

@wildluccia34 no jasnačka, že snažilkujeme ďalej 🙂 to, že to nevyšlo jeden mesiac, znamená predsa, že prichádzajú ďalšie možnosti v tom nasledujúcom 🙂 a teraz už dúfam, úspešnom.

marecek1
30. nov 2011

@jafnka tak to je super nápad 🙂 🙂 🙂 už len aby to vyšlo, a mohla si nám napísať, ako zareagoval 🙂 🙂

wildluccia34
30. nov 2011

@marecek1 jeej ty to berieš tak krásne a bez žiadnych stresov,tak s ami to páči🙂tak sa pekne len snažte 🙂

marecek1
30. nov 2011

@wildluccia34 no občas mávam stresy, to asi ako každá snažilka, keď to nevyjde podľa jej predstáv, ale čo s tým narobím? robím pre to predsa všetko: snažilkujeme sa s mm 🙂 🙂, vyšetrenia pobehané, všetko je ok, už len aby to prišlo. a zasa lepšie sa to neúspešné snažilkovanie znáša, keď už mám jedného nezbedníka doma 🙂

wildluccia34
30. nov 2011

@marecek1 no to určite ano🙂Však to,že ked si povieš,že je všetko v poriadku,tak to by sa malo už už čo zadarit 😉

wildluccia34
30. nov 2011

dievčata nevite ako to je s tym dobrovolným poistenim?či to idu porušit,či ako?Ja sa v nich vobec nevyznam,a platim si to už 9 mesiacov

milagros
30. nov 2011

@wildluccia34 este sami nevedia takze este je to vo hviezdach ale podla toho co spekuluju ty sa obavat nemusis lebo materska sa vypocitava z roku predchadzajuceho nastupu na matersku

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 to este nikto netusi ale plat si urcite dalej, aj keby to zrusili k februaru budes v 8 mesacnej ochrannej lehote takze matersku dostanes a vysku ti vypocitaju z tohto roka

wildluccia34
30. nov 2011

@milagros Ano,no kiežby,dakujem

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg No jasne,že si to budem platit dalej,mna tie 2-3 mesiace nezabiju,ked som si platila 9...uvidime no ako to idu porobit

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 neboj tebe je to jedno podla mna dostnes matresku tak ci tak. 😉 . ja mam zaplatene asi 4 a pol mesiaca ale ak to k februaru zrusia tak mi je to nanic 😒

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg ved matersku viem,že dostanem,ale či dostanem pol roka aj tych 600eur,o to sa mi jedna...

kikusik88
30. nov 2011

@kukucg ja mam len dva a neboj ked mi to skonci v juli ja uz budem tehu takze budem v ochrannej lehote 8 mes. cize aj ty..a uz by nam to malo patrit 😉

kikusik88
30. nov 2011

@jafnka tak to je super, zacinam to od teba chytat 🙂 aj ked mm nema dovolenku len tak laho mi neujde...ja zacinam pravidlom kazde dva az tri dni sexik a hotovo 😀

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 hm teraz neviem o com hovoris, lebo ked nie si nemocensky poistena tak dostanes rodicovky prispevok, ten je 190 mesacne ked si, tak dostanes matersku neviem ci pol roka alebo osem mesiacov t uz je a vysku ti vypocitaju z vymeriavcieho zakladu na ktory si bola poistena..

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 no a ak sa pytas ze ci dostanes tych 600 eur pol roka tak sa pravdepodobne pytas na matersku, a to som ti pisala ze dostanes urcite 😉

kukucg
30. nov 2011

@kikusik88 no len aby si dostala z maxima matersku tak musim byt poistena v kuse 26 tyzdnov ak si mneej tak ti daju len z minima a to vychazda len 197 eur co je to iste ako rodicovsky prispevok takze to platis zbytocne... pokial si to platis vkuse co si platis, je to ok, ebo ak ti to zrusia ked dosiahnes 270 dni budes mat splnenych aj 26 tyzdnov.... ja mam ale zaplatene a momentalne si neplatim, budem az ked budem tehu, ale keby mi to zrusili ked dosiahnem 270 dni bude to skor ako dosiahnem 26 tyzdnov cize by som dostala len z minima.... takze ty to mas viac menej iste, v priade ze otehotnies kym to zrusia ale ja mam sancu iba ak to nezrusia

kikusik88
30. nov 2011

@kukucg od februara maju nechat tych co zacali sporit v tomto roku a este nemaju 270 dni...cize budem sporit az do konca a kedze este nenastupim na matersku tak by mi to malo zaniknut ale nezanikne kedze budem tehu...a budem v ochrannej lehote ..takto to mam ja vymyslene 😉

kukucg
30. nov 2011

@kikusik88 hej tiez som to mala vymyslene a je mi to na figu 😀 kazdu chvilku vymyslia inu sprostost... a platit si to budes moct len kym dosiahnes 270 dni potom to ma skoncit a ak vtedy este tehu nebudes, tak aj tebe to bude na figu, ale podla mna to este tisickrat zmenia a nieco ine vymyslia tazke to uz ani neriesim 😎 ale tehu isto dovtedy budes takze to bude ok 🙂 🙂

kikusik88
30. nov 2011

@kukucg jasne konci mi to az v juli ci auguste uz ani neviem takze to dovtedy uz budem pred porodom 😀 teda dufam

kikusik88
30. nov 2011

@kukucg vsak vsetko co je na nieco dobre zrusia....a budu sa obhanat tym ze vyciciavame statnukasu...vsak co ked nam to zakon dovoluje no nie? a co aj iny zneuzivaju system... 😎

kukucg
30. nov 2011

@kikusik88 no akoze ani to nie je vyciavanie ale jediny sposob ako nejak ako tak slusne vyzit aj pocas MD lebo rodicovsky je cista almuzna 😠 😠

kukucg
30. nov 2011

@kikusik88 Dufam ze aj ja.... taaak silno dufam 😵

kikusik88
30. nov 2011

@kukucg asi tak...v podstate je to zneuzitie ked si vezmeme kolko penazi sa tam da a kolko dostaneme ale co aspon z dacoho by sme mali profity...inak co mam z toho ze matersku zvysia na 60% ci 65% z platu ked mam minimalnu mzdu... 😒

kikusik88
30. nov 2011

@kukucg ja uz som sa nakazila od janky tym pozitivnym pristupom..proste na vianoce budem tehu a hotovo....uz sa tesim neskutocne.... 😅

kukucg
30. nov 2011

@kikusik88 och moja taaak by som bola stastna keby sme mohli byt vsetky take stastne na vianoce 😵 😵 😵 to by bola nadhera 🙂

kikusik88
30. nov 2011

@kukucg neboj budeme a ak nie tak na valentina uz to mam premysleneee 😵