Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?
ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉
Lubka veeelka gratulacia, maly Andrejko je krasne babatko.... no uzasny je fakt, spokojnusik.... vela zdravicka obom prajem... 😵
Kami jak to ze nechcu davat EPI? Co ti povedali? U nas tiez moc nechcu davat, a prave pre to idem rodit do KE! Tam maju na toto anesteziologa 24 hodin v pohotovosti na oddeleni a je to tam bezne, ziadne caviky s tym nerobia!
Lubka malý je zlatučký, juj aj ja už chcem také v postielke, nech pekne spinká 🙂
sasikas no mm zase zasadne necita navody 😀
no tak som si chcela ist pobali tu tasku,lenze mm ju medzitym vlacil na futbal,tak som ju najprv supla do pracky 😠 takze sa mi to zase oddialuje 😅
ja dnes este povysavam,prebehnem s mopom zem,utriem prach a potom ficim na kavicku s kamoskami-byvalymi spoluziackami 😎 uz vidim ako ma budu posielat do porodnice 😀
Kocky, na dnes sa zrejme lucim, ideme blahozelat kamoske k narodkam 🙂 Tak pekny dnik a nepiste vela, kto to ma potom stihat citat 😀
baby tak musi najprv klesnut brusko,ci sa moze stat,ze budem mat uz kontrakcie a brusko bude tak isto vysoko? 😕
akoze pustite si spektrum-jeden sa tam ide pokusir zjest 2-kilovy lievanec,mnaaaaaaaam! ja by som s tym problem asi nemala! 😀 😀 😀
my sme robili vyprazany syr -teda mm, mnam. A boli sme sa pozret na Mileticke
gratulujem lubke k prirastku
a s tymi opuchnutymi nohami - no asi len vydrzat,,,
Ahooojteeee aprilovky 🙂
lubka GRATULUJEEEEM k Andrejkovi 😵 , krasne miery 🙂
..... no babenky uz sa nam to tu pomalicky rozbieha 🙂 😝 🙂
my sme mali na obed toto http://www.dobre-recepty.sk/detail/3052-zapekan... , neviem ci to tu niektora z vas uz nedavala, ale bolo to mnaaaaaam 😵 , robil to drahy so Samkom a ja som bola dnes na nakupoch trosku sa odreagovat kedze uz tt som len medzi 4 stenami lebo maly je chory ☹
nemusi brusko klesnut,,, ale je dobre ked klesne,, lebo pri porode Ti potom sestricky "skáču" po bruchu vacsinou,,,ja som tak pocula...
ale sak ja neviem,, kazdy vravy daco ine... a tooolko informacii dnes najdeme o hocicom 🙂 tak si vyberte 🙂
no my sme po obede s mm,, mali sme spenatik so zemiackami a volskym... ja sa ho neviem dojest,,, stale by som ho jedla a dookola 🙂
Lubiku , krasneho syncek mas, taky je nadherny na fotke.
Zuzanka mi pisala sms, maju sa dobre 🙂 s Maxom Rafaelom!
ahojte 🙂
Lubiku gratulujem k Andrejkovi, je zlatunky 😵 taky na spapkanie 😀
Chcem sa Vás popýtať, objednávali ste si niektorá kočík cez net? Lebo neviem či to risknuť alebo nie, fakt neviem a ak hej tak z akej stránky? dakujeeem 🙂
majca - ja som skoro objednala....resp naskytla sa nam moznost ho vidiet, ale keby aj nie, tak uz predtym sme boli tak ma 98% rozhodnuti ho objednat aj bez obhliadky
caute kocky tak blahozelam vsetkym k ich deturencom 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som bola v piatok na poradni a vyzera to tak ,ze malemu sa von nechce krcok mam uplne cely a brusko este nespadnute . 🙂
neviete niekto ako dopadla fleury? ci je v nemocke alebo doma?
cici, tak ja ho asi tiež objednám, kašlem už na to, lebo dnes sme boli v Poľsku omrknuť, a prišla som odtiaľ totálne rozčúlená, lebo tam nemali ten čo chcem ja 😀
no ja som sa napchala haluškamy teraz oddychujeme a potom pôjdeme von na prechádzku. každy tu skladá postielku a ja nie nie prehovoriť mm aby sme aj my poskladali. 😒 on ju chce skladať ked porodím.
miška určite je fleury v nemocke,inak to nevidim...za pár dni napíše že je doma,už s mimi.. 🙂
jankako to mam len tu na koníkovi doktor mi ho v 7 mesiaci posunul na 13 aprila takze vela casu uz nemam 😝
dufam,ze je fleury ok aj s malou urcite sa ozve ak bude moct idem ja oddychovať cely deň som upratovala 😖
uff,tak doupratovane,zase mam na 3dni pokoj 😝 mm dosiel,najedol sa a uz chrape na sedacke 😅 a ja som hladna,ale vobec nemam chut na to,co som vcera varila,asi si spravim prazenicu alebo co 😒
jankako, kukni, mám ho aj v albume, taký tyrkysový sa mi páči Espiro Enzo GT, tak to asi fakt risknem, a cez akú stránku si ho objednávala? 🙂
jáj tento X-lander som kupila v jednej predajni..cez net som nakoniec neobj.kočiar,lebo by nebol v skutočnosti podla mojich predstáv..ale obj.by som ho cez túto stránku ako som ti poslala..

cheer asi pol hodku sme doobeda hladali neaku dosku, ze mu tam akoze chyba, a nakoniec bola uz vo vyhodenych krabiciach pred dverami...no som zvedava ako to dopadne.... 😉
ale pred chvilou som to skontrolovala a komoda sa zacina podobat na komodu....neveriiiim.... 🙂