Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?
ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉
marika, nic ti to nepomoze, lebo registraciou si akceptovala pravidla. a v tych je napisane ako ma profilova fotka vyzerat.
aby bolo jasne, ja sa nezastavam, a nepacia sa mi....
no ako pozeram polovica z vas uz nema fotku 😒 , podla mna je to sprostost ked musis byt ako z "atelieru" ved .... skoda slov 🙄
ale to si mozete pridat foto, alebo budete taketo navzdy????
baby aj vam ostane niekedy jedlo stat akokeby v krku a niekedy vybehne hore?? neni to kyselina len akokeby sa nevedelo dostat do zaludka....posledne 2-3 dni to tak mam, to asi krpec na nieco tlaci....
Evil, jasne ze vydrzime, uz mozme strihat meter 😉 , je to neprijemne, najma ak si chcem odgrgnut a suuup a mam to v ustach, no co uz narobim, ........a ty kde rodis ked si zo Senca, tiez Ruzinov?
Ahojte kočky 🙂
tak ja si ležkám v nemocke, mala som zlý ten záznam aj ked mi ho opakovali viac krát. Teraz večer už bol vraj dobrý, tak uvidíme do rána aký bude ráno. Tak sa tu držkajte a dúfam, že budem mať všetko ok, lebo sa mi tu nechce byť... 😒 ahojte...
tak čítam, že vám povymazávali fotky, ono s tým tu na MK už bol viackrát problém a veľa ľudí sa kvôli tomu rozčuľovalo, aj kvôli fotkám v albumoch, veď ich počet je obmedzený, tak prečo by sme tam nemohli mať aj pár foto mimo bábätiek, ale bohužiaľ s tým si nepomôžeme, niekedy až moc dbajú na pravidlá, ktoré postrádajú logiku 😖
majca, no teda! dalsia co vylihuje v nemocnici, miesto toho aby tu s nami konikovala 😀 snad sa chlapciatko umudri, a vysledky sa polepsia. drzime palce!
marika 😀
marika krasna fotecka
ja som pridala dalsie fotecky maxika a na dnes sa lucim...ale ak sa bude dat este dnes nakuknem 😀
baby boze ja uz sa tak strasne tesim ked vidim tych vasich drobcov, Sa neviem dockat. Kazdy den sa pozorujem ako male decko ci to nahodou na mna nejde a ono stale nist
majca, tak to sme na tom rovnako
prvy zly zaznam, ostatne uz lepsie, tak tiez vyckavame, co sa bude diat
marika, neboj sa, dockame sa 🙂 ked sa budes prilis sledovat, bude sa ti zdat ze sa to vlecie. ci to len ja som taka? 😀
janka, no mala by si na nu skusit nejake speci hmaty nech sa potvora mala rozhybe 🙂
moni ked ja uz chceeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 ja uz sa ani bolesti nebojim len nech mam Kubka pri sebe
Ahojte baby, chodim sem pomerne malo, ale ak viete tak mi prosim napiste, kolko sa plati zazmluvnenie lekara na Antolskej a epiduralka a este manzel pri porode v eurach . dakujem vam
marika...uhadla si 😀 sme hrosice
tesim sa na prvoaprilove babuliatka 😀 ...kto rano zacne?.....:teraz si kazda v duchu vravime,, dufam,ze ja,, 😀
dobru nocku,b 😀 batka ak nech 😀 cete vyliest,nechajte maminky hajat 🙄
INak ja som bola dnes v poradni a uzila som si cakania na usg a mala ma taka doktorka, ze ani neviem ci ona moze vysetrovat, lebo najprv lekar odisiel tak hovorila, ze caka na doktora a po 3/4 hodine ked nikto nechodil zacala sama vysetrovat....no tak dufam, ze mozem toto vysetrenie povazovat za relevantne. Mali mi robit totiz prvykrat prietoky a ona povedala, ze su udajne ok, tak dufam, ze bola kompetentna....
a krpana ma 2700g...tak sa tesim, bala som sa , ze to bude cez 3 kila 🙂 a krcok mam uz makky...ale nie som este otvorena ani nic...aj ked mam uz tych poslickov hocikedy...tak uz zacinam aj sledovat cas ako je to casto...
No a zbalila som sa na 90% do nemocky...tak som trosku ukludnena 🙂
Dnes boli nejake nove babatka? este som vas necitala...zhrnte niekto pliz... 🙂
ahojte baby, od vcera rana mi nesiel net, tak som teraz mala co robit, kym som ako tak presla, co ste popisali a jasne, ze som zabudla na co chcem reagovat 😀
Miska - Samkovi blahozelam k narodkam a posielam veeelke cmuky 😉 😵
Silvi - gratulujem k malemu Dankovi a prajem vela mliecka a skore zotavenie 😵
Zuzka - Maxik je krasnucky 😵 a som rada, ze mas znovu pristup k netu.
Fleury - to je fajn, ze aj ty si znova on-line, uz si tu velmi chybala 😉
Tarinka - aj ja idem zajtra do poradne, tak sa tam dufam stretneme. Poslala som ti IP 😉
matat: kuk sem, ked kliknes na to co hladas tak sa ti objaví cena...
http://www.nspr.sk/Sluzby/platene-sluzby/ps-zoz...
marika, aj dupes nozickami, ze chces chces chces? 😀
miska, no ja este dufam ze take 2 tyzdne vydrzi, ved to je o chvilu. cakala som na nu vyse 15 mesiacov kym sa podarila, teraz 8, takze tych par dni zvladnem ;)
zuzuj, tak to sme na tom podobne, ja uz som na 1cm.
dejna a alicc mali dnes planovany cisarsky, silvinke sa narodil danko 🙂
moni do toho stadia som sa zatial nedostala ale bojim sa ze aj to pride 😀 😀 😀 😀 😀 😀
moni, ved co je to minimalne 2tt oproti 8 mesiacom 🙂
Monika, dakujem za Samiho 😵 uz sa mu snivaju snicky 🙂
mne este ani raz doki nepovedal na kolko som otvorena, alebo aky mam krcok ☹ 😒 , vzdy mi povie len ci je to v poriadku alebo nie a "tot vse" ☹ ☹

Baby podme strajkovat