Aprílovky 2016
@lujzamisko ty si asi solalela 😀😀😀😀 ja som bola na poradni ma sprdla hned prve ze +30kg ze ci to lekarka neriesila ze to je vela.,, no budem sa ja rozculovat, ako keby som ja s toho nemala nervy v kybli a to nemam na ranajky cokoladu na obed cukriky a na veceru keksiky, potom ekg a este vybavit pedu.,, a zas o tyzden som myslela ze az o 2 tyzdne :/ som bola tsk nervozna som tam strasne nechcela ist som spala v noci 2 hod.,, ale muz bol aspon somnou ked uz nic.,,, i ked jeho brat k lekarom je horor niekedy.,,
Solalela 🙂))))) zosalela som myslela heh
@priora ja som pri prvom pribrala 25kg, bola som strasne opuchnuta. Ani zimne topanky som obut nemohla. Teraz som pribrala zatial nejakych 16-17 a do 25 to uz nepotiahnem, ale nepuchnem tak ako pri prvom. Myslim ze to je aj tvoj pripad, ze pripuchas. A zeny bezne priberaju 25kg, ziadna sa z toho netesi, to by mohli ti doktori vediet
@priora no ja som zatiaľ 9 kg ale teraz od kedy som doma mám pocit že nám viac chuti tak asi ďalšie 2 kg budú. No ja behám kade tade večer prechádzky musí byť 😀 moja mama sa mi čuduje že chodím ešte pešo aj keď len na prvé ale že čo nejdem výťahom 😀😀😀😀. No teraz každý týždeň tak ja až V pondelok zistím čo a ako ☹ som zvedava
Ni nejsom zatial opuchnuta.,, ale gate tehotenske som si kupila okolo 12 tt lebo uz som mala mrte brucho a stale tie gate oblecem a ked si napr idmeram stehno stale neni sieoke ako po prvom porode.,, a znama ma videla za normal a teraz pred troma dnami a povedala ze vsetko ako keby v bruchu a bokoch mam.,,, brucho mam obrovske.,, a nizko ale to stale 🙂 zajtra som sa objednala na pichy do zadku a zazrak dneska ma to zrazu neboli ide ma s tohobslahnut.,, zato na paty umieram vzdy sa nieco najde vrrr
@priora aspoň že prestalo bolieť. 😀 dnes sa mi fakt že nič nechce bude víkend 😀 a my doma vsetci soplavy ☹
@lujzamisko ale chodza mi aj tak nejde sak uh nech je to za mnou ja sa neviem dockat ked sa zohnen pohnem atd 😄 Ani nehovor s malym vcera zas u lekarky sople a strasny kasel tak sa zas liecime :(
@priora zasa začala dajaka vyroza. Tak ja sa skôr potom teším že si dám aj kúpeľ som sa bála celé tehotenstvo sa kúpať a zohnut no to tiez ale som rada nech je pekne V brušku kým treba 😀😀😀.
@lujzamisko ti poviem prve tehu som sa aj ja len sprchovala pritom zboznujem kupel priam milujem 🙂 a teraz cele tehotenstvo sa vacsinu kupem teraz sa to snazim obmedzit lebo tazko sa vylieza 🙂
@lujzamisko obstrek prave zamnou som sa bala tak najprv jej ihla padla potom pichla a cele jej to strieklo do ksichtu no horor
@priora chuda no ihla môj nepriateľ 😀 sama sa čudujem zo seba že mám tetovanie 😀 . Sa smejem že jak sa budem báť tam už sa poznám. Ale čo už. Prežili to tisicky žien 😀. Ja som sa bála kúpať lebo V prvých mesiacoch je to vraj zle aby nedošlo k potratu a teraz zas sa bojím aby zas neurychlilo pôrod. Ani nehovor ja milujem kúpeľ a hlavne pena tepla voda. Ale už možno skúsim trošku si dať lebo nozky má bolieť zacinaju ☹. A sem tam už kríze na večer .
@lujzamisko ti zavidim ja na krize umieram vlastne naco nie.,, keby som tolko nepribrala :( ja tiez ihla ee abtetovanie mam od 17 🙂) ale ked nevidim tak ok 🙂 ja vkuse ta epi strach a nastrih ak bude.,, mi sme sli na dovolenku a som mala dostst menzes tri dni pred odletom tak tyzden dopredu tri dni som vypila flasu cerveneho a horuca vana aby sa mi pustila a nic tak nervy a kupila som si citronovu stavu vedela som ze sice neskoro ale ze skusim mne zaberie tyzden pred ako mam dostat a mi meskalo a mi to nedalo a v den odletu som si robila test 🙂 vklude si dat teplu kupel je to super ale nesmie byt horuca 🙂
@priora ešte že to vínko nespravilo galibu inú. .. Tak keď tak aspoň len na chvíľku lahnem a potom sprcha . 😀 tak snáď zle to nespraví nič 😀
@priora a dnes aspoň do lavora voda 😀 nôžky si pekne namocim 😀😀😀😀. Neboj určite to budeme mať sup sup ja sa snažím tak myslieť . Pls kedy alebo ako sa ísť V nemocnici prihlásiť že chceme to školenie ku pôrodu keď ide muž s tebou? ? Len tak sa pýtam . Neviem či nakoniec ma nenechá samu . Aj keď straaaassssnneee sa bojím tam byť sama ale nejako sa nevie rozhodnúť. :'(:'(:'(:'(:'(
@lujzamisko ja som tiez chcela nohy do lavoru ale nestihla som a teraz sa mi uz nechce.,,, terazvsombai dala loga vina mnam 🙂 moj chlap nechcel ist k porodu az nakoniec sa v den terminu rozhodol ze pojde a som sa bala ci stihne kurz atd, ale na antolskej to je tak ze iba zaplati 30€ a nic neabsolvuje.,, a poviem je to perfektna pomoc ja na fit lopte zaspavala a padala a vzdy ma zachutil pomahal masiroval., ked som sla dobsorchy so stojanom a s hadickami mi pomohol vyzliect ani neviem ako byvsom sa sama vyzliekla.,,, a povedal ze nelutuje a ze by siel zas co aj ude 🙂 samozrejme bol cely cas pri hlave nekukal ako ide von 🙂
@priora ja dúfam že aj tvoja odpoveď ho presvedči 😀. DNES som skúsila na 10 min kúpeľ troška q moje kríze sú jak znovu zrode ne a malý od vtedy len kope q kope 😀😀😀😀. Dnes som ešte žehná kúpiť pampersky V Kauflande sú za dobrú cenu teraz. Ale dúfam že sa mi podarí aspoň mesiac a viac používať bavlnené 😀😀.
@lujzamisko no dajj vedet ako si dopadla ci pojde 🙂) moj chlap dokonca ma strach velky s krvy.,, naposledy ked stupil na klinec a videl svoju krv odpadol :( sestra ho zachranila mu aj jazyk zapadol brr... :( preco chces bavlnene pouzivAt? Ja som kupila po dvoch balikoch svtesca a pampers tieto zvyknem kupovat.,,, a uz mi dneska konecne dosiel kocik 🙂 len k otcovi na chatu nevhce sa mi tu este onho podkynat 🙂
@priora keď že bývame U maminy tak stará škola a treba bavlnene 😀. Ale tak aj možno ste stránky chcem skúsiť že aj my sme tak boli prvý mesiac. Ale tak mám 3 balíky pampers premium care 1 tie sú od 2 do 5 kg 😀😀 . Tak keď to vzdam s plienkami normalnymi zvytazia pampersky😀😀😀. Tak bavlnenych mám len okolo 40 tak neviem ako často ich budem musiet potom prať 😀😀😀. . Dám dúfam že dnes ho presvedčim a zajtra keď máme poradňu rovno by sme šli zaplatiť ten poplatok 😀😀😀. A aký si si kúpila kocik? ? Ja som brala už ako použitý ale ako nový je len hlboká časť používaná a camarelo .
@lujzamisko som alergicka ked sa mi dakto plete do toho co a ako ci moja mama ci muzova mama.,, daj vedet ako si dopadla potom v poradni 🙂 ja az stvrtok.,, tiez camarelo art taky sedy.,,, ale nakupim ruzove vyzdoby 🙂
@priora neviem presne či to ten šedý nieje taký ako sme my vyberali. 😀 tak nakoniec ale sme zobrali tento 😀. To camarelo sa mi najviac páčilo. A aké dávaš meno ?? Dám vedieť som sama zvedavá čo nás čaká. No moja mamina vie že ani ja to nemám rada ale sestra má ročnú a vidím ako to je keď k nám príde . Hneď mama začne nakladať čo hento tamto 😀😀😀😀😀 čo už . Ružové výzdoby treba pre princeznu urcite😀
@lujzamisko mi mame tento. http://www.4mama.sk/camarelo/camarelo-art-limit... Dufam zr bude ok necham si ho priviezt az o 2 tyzdne.,, meno bude Natalia a chlapcenske nemam vybrate.,, ked som cakala prve tak som tiez nemala vybrate dievcenske prosto som pocitala ze chlapec.,,, no ked dojdeme k muzovej mame heh ta len sladkostami napchava.,, a pekny je ten kocik 🙂
@lujzamisko mozme potom chodit kocikovat ked budem v ba 🙂
@priora môžme 😀. No pekný aj ja som podobný pozerala ale nakoniec tento U nás vyhral. Heh ja sedkam na kramaroch monitor za mnou a teraz čakať a čakať 😀😀😀
@katuliena82 pekný aj tvoj asi každý si vyberá podľa toho čo S A mu páči a čo mu je praktické 😀😀😀
@lujzamisko uprimne? Ked mi povedal kamos ze chce za vsetko - autosedacka, hlboky a sportovy kocik - len 120 eur, tak som ho brala hned 😀 Prioritou boli pre mna velke kolesa a nech nie je ruzovy, inac mi bolo fakt jedno aky je...a tento sa mi aj paci, ale pravda je ze naozaj kazdy si podla seba vybera.
@katuliena82 aj to camarelo čo máme s priorov má fakt veľké kolesá boli sme až prekvapený aký veľký 😀😀
@lujzamisko no urcite bude lepsi ako ten co som kupovala naposledy najlacnejsi najhorsi heh 🙂 chcem aby ostalo este pre dalsie babo 🙂 a ako si dopadla u lekara?
@priora ani mi nehovor o doktoroch . Pýta sa má kto vás poslal ku mne tak som mu povedala a prečo tak som mu ukázala papiere. Potom že kde mám monitor tak som mu dala ten papier čo mi dali ani mu ani bu iba že to je V poriadku . A pozrel zo spodu všetko ok . A to bolo všetko čo som sa dozvedela. Zajtra ráno na krv zas na kramare tak sa tesime . A budúci týždeň zas monitor q potom poradňa. Tak že asi tak nejako ☹

@katuliena82 to ma ale dobre potom. Heh . Známej kolegyňa išla na poradňu V 33 t q V pohode všetko ešte vV robote že za hodinu sa vrátim. Vy šla na kozu a hneď sanitku že je na 8 prstov 😀