Aprílovky 2016
@lujzamisko tak nie som sama inak ak ťa prehnalo už to môže byť príprava na príchod bábätka a ešte aj vracanie mohlo byť z nervozity že už to organizmus nevie stráviť
@lujzamisko tak noc sme prežili spala som zopár hodín zospodu má tlačí a pichá iba občas ale už sa neviem dočkať kedy to príde už odratavam hodiny aj keď do termínu ešte 10 dní
Tusim fakt sme vsetky az na konci ze mame termin 🙂)
Je my zle a nechce sa my nič vonku krásne slnečno a ja nie som schopná vstať z postele
@debora16 ja som pred pol hodinou vyliezla s postele 😄 Maj mi nebude vadit 🙂 maly mal byt 4.5 a narodil sa vyvolane 10.5 tak sa potesim ked budu mat blizucko pri sdbe 🙂 a 3 roky rozdiel 🙂 sestry najstarsia a najmladsia 8 rokov rozdiel a obe su narodene 9.5 co sa skoro aj mne podarilo 😅
@debora16 vyvolavacku nechcem ani ja.,, dostala som balonik bolest nedkutocna pri zavadzani a dlho mi to davali ;( a vsetko dlho trvalo dufam ze teraz to bude prirodzene a kratsie 🙂 a maly mal 3 950g velky bol a teraz som sa potesila ze dievctko cukrovku nemam ze babo bude mensie no opak je pravdou pred tyzdnom malo 3 230g
@katuliena82 zatiaľ som cela 😀😀😀😀😀 možno falošné aby som sa pripravila 😀😀 a čo vy ako ste na tom baby??
@debora16 tak zatiaľ V pohodicke ešte aj nakúpi zvládam 😀😀
@lujzamisko tak nic? Ach skoda.,, ale chcela by som to mat prva za sebou heh ;))))
@priora nie pekne ešte dnes bol kaufland nákup a teraz sme prišli a návštevy 😀😀😀 a pohodicka. Ja chcem ešte stíhať budúci piatok poradňu 😀😀😀😀😀😀
@priora a menej cítiš pohybov cez deň mne sa zdá že cez deň ho cítim len jak sa mrvi a pretaca uz som sa bala minule tak som do seba cokoladu pchala rychlo ald citim jaa sa sem tam oprie zaprie ž na noc keď lahnem začne kopať a santit
@lujzamisko ja chodím po schodoch, dlhé prechádzky, atď. A stále všetko po starom 🙂
Ti zavidim ja ledva do obchodu spravim viac krokov a uz mam bolesti a uz ani po byte neviem chodit.,, to je tych 30 kg plzs asi
@lujzamisko ja praveze citim vkuse ako sa hybe a dnes vobec nic malo
@priora mna keď zatlaci na mechur, tak ani pohnúť. Keď je v dobrej polohe, chodim dobre. Nabrala som 18kg uz a tiež je to cítiť. Ale aj kĺby sú v inom postavení teraz, preto ťa to boli
@priora mna uz znervoznuje aj keď sa hýbe malo, aj keď sa hýbe moc...už ho chcem mať von a vediet ze mu je dobre
@katuliena82 no posledny tyzden vkuse na wc beham.,, citim ju uplne soke a zaroven pod prsiami velka je 🙂 uz fakt nech su detickyvonku.,,, tie pohyby su fakt neprijemne sem tam.,,,
@priora ja to mám dolu nejaké celé ,,rozbité,,...ani tampón by sa mi nedal dať. Mam pocit že krpec vypadne, tlaci ma do panvovych kosti. Uz nech ide do sveta 🙂
Baby tak nás čaká ďalšia noc všetkým prajem dobrú noc 😀 ak by to niektorú chytilo veľa sily a zdaru nech idú tie naše bábätka velike von inak 17 nedeľa krásny dátum narodenia moje šťastie 😀
Dobre ránko prajem 😀😀😀 na noc sa nás jakubko rozsantil 😀 . Priora nezavidim ja celkom fajn len keby človek mal viac energie mám pocit.
@lujzamisko ty si ma prekliala.,, som sla spat zle mi bolo na vracanie a v noci hnacka som nevedela s ktorej strany skor heh ale uz je dobre 🙂
@priora že prekliala chudá moje to určite. Už si aj ty myslela že pôjdeš rodiť . No ja som dnes bola upratovať ešte 6 poschodovy dom 😀😀😀 zametala som heh dnes sa cítim fajn len zas tie moje nohy . Dnes je krásne vonku dúfam že poobede bude prechádzka

@priora 🙂 ešte by som sa chcela spýtať kedy sa tieto chute u teba prejavili? v akom týždni/mesiaci? 🙂