icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
enusamt
16. apr 2016

@priora 🙂 ešte by som sa chcela spýtať kedy sa tieto chute u teba prejavili? v akom týždni/mesiaci? 🙂

debora16
16. apr 2016

@lujzamisko tak nie som sama inak ak ťa prehnalo už to môže byť príprava na príchod bábätka a ešte aj vracanie mohlo byť z nervozity že už to organizmus nevie stráviť

debora16
16. apr 2016

@lujzamisko tak noc sme prežili spala som zopár hodín zospodu má tlačí a pichá iba občas ale už sa neviem dočkať kedy to príde už odratavam hodiny aj keď do termínu ešte 10 dní

priora
16. apr 2016

@enusamt pri prvom si pametsm bola som na chate a to bolo v septembri tak v 2 mesiaci som bola a vkuse len halusky s vajcom 🙂) cele tehu a potom som zase varila zas as tehu dovtedy som to nechcela videt 😄

priora
16. apr 2016

Tusim fakt sme vsetky az na konci ze mame termin 🙂)

debora16
16. apr 2016

@priora len aby to bol apríl a nie že prvý máj

debora16
16. apr 2016

Je my zle a nechce sa my nič vonku krásne slnečno a ja nie som schopná vstať z postele

priora
16. apr 2016

@debora16 ja som pred pol hodinou vyliezla s postele 😄 Maj mi nebude vadit 🙂 maly mal byt 4.5 a narodil sa vyvolane 10.5 tak sa potesim ked budu mat blizucko pri sdbe 🙂 a 3 roky rozdiel 🙂 sestry najstarsia a najmladsia 8 rokov rozdiel a obe su narodene 9.5 co sa skoro aj mne podarilo 😅

debora16
16. apr 2016

@priora hihi pekne vypočítane 😀 ja asi nechcem tak dlho čakať mne by sa páčil dátum 17.4

debora16
16. apr 2016

@priora len či sa bude páčiť aj bábätku a vyvolávať pôrod to som už zažila a nechcem si to zopakovať lebo telo vôbec nespolupracovalo a to je hotová katastrofa pak , a aké veľké bude tvoje bábätko

debora16
16. apr 2016

@priora môj drobček teda no zevraj už teraz má 3900g.odhadom tak sa bojím ako pôjde von juj auuu ale už nech to mám zasebou

priora
16. apr 2016

@debora16 vyvolavacku nechcem ani ja.,, dostala som balonik bolest nedkutocna pri zavadzani a dlho mi to davali ;( a vsetko dlho trvalo dufam ze teraz to bude prirodzene a kratsie 🙂 a maly mal 3 950g velky bol a teraz som sa potesila ze dievctko cukrovku nemam ze babo bude mensie no opak je pravdou pred tyzdnom malo 3 230g

debora16
16. apr 2016

@priora neboj sa musíme to nejak vydržať a dievčatká sú menšie ale mne pred týždňom že 3140g.ale zlé to zmerala takže tento týždeň má šokovala tou váhou ,no ale hlavne nech je im dobre bábätkám 😉 keď už nám nieje tak pohodlne

lujzamisko
16. apr 2016

@katuliena82 zatiaľ som cela 😀😀😀😀😀 možno falošné aby som sa pripravila 😀😀 a čo vy ako ste na tom baby??

lujzamisko
16. apr 2016

@debora16 tak zatiaľ V pohodicke ešte aj nakúpi zvládam 😀😀

priora
16. apr 2016

@lujzamisko tak nic? Ach skoda.,, ale chcela by som to mat prva za sebou heh ;))))

priora
16. apr 2016

@debora16 podla mna malej uz dobre neni cele dni sa chudatko vrti uz miesto urcite nema.,,

lujzamisko
16. apr 2016

@priora nie pekne ešte dnes bol kaufland nákup a teraz sme prišli a návštevy 😀😀😀 a pohodicka. Ja chcem ešte stíhať budúci piatok poradňu 😀😀😀😀😀😀

lujzamisko
16. apr 2016

@priora a menej cítiš pohybov cez deň mne sa zdá že cez deň ho cítim len jak sa mrvi a pretaca uz som sa bala minule tak som do seba cokoladu pchala rychlo ald citim jaa sa sem tam oprie zaprie ž na noc keď lahnem začne kopať a santit

katuliena82
16. apr 2016

@lujzamisko ja chodím po schodoch, dlhé prechádzky, atď. A stále všetko po starom 🙂

priora
16. apr 2016

Ti zavidim ja ledva do obchodu spravim viac krokov a uz mam bolesti a uz ani po byte neviem chodit.,, to je tych 30 kg plzs asi

priora
16. apr 2016

@lujzamisko ja praveze citim vkuse ako sa hybe a dnes vobec nic malo

katuliena82
16. apr 2016

@priora mna keď zatlaci na mechur, tak ani pohnúť. Keď je v dobrej polohe, chodim dobre. Nabrala som 18kg uz a tiež je to cítiť. Ale aj kĺby sú v inom postavení teraz, preto ťa to boli

katuliena82
16. apr 2016

@priora mna uz znervoznuje aj keď sa hýbe malo, aj keď sa hýbe moc...už ho chcem mať von a vediet ze mu je dobre

priora
16. apr 2016

@katuliena82 no posledny tyzden vkuse na wc beham.,, citim ju uplne soke a zaroven pod prsiami velka je 🙂 uz fakt nech su detickyvonku.,,, tie pohyby su fakt neprijemne sem tam.,,,

katuliena82
16. apr 2016

@priora ja to mám dolu nejaké celé ,,rozbité,,...ani tampón by sa mi nedal dať. Mam pocit že krpec vypadne, tlaci ma do panvovych kosti. Uz nech ide do sveta 🙂

debora16
16. apr 2016

Baby tak nás čaká ďalšia noc všetkým prajem dobrú noc 😀 ak by to niektorú chytilo veľa sily a zdaru nech idú tie naše bábätka velike von inak 17 nedeľa krásny dátum narodenia moje šťastie 😀

lujzamisko
17. apr 2016

Dobre ránko prajem 😀😀😀 na noc sa nás jakubko rozsantil 😀 . Priora nezavidim ja celkom fajn len keby človek mal viac energie mám pocit.

priora
17. apr 2016

@lujzamisko ty si ma prekliala.,, som sla spat zle mi bolo na vracanie a v noci hnacka som nevedela s ktorej strany skor heh ale uz je dobre 🙂

lujzamisko
17. apr 2016

@priora že prekliala chudá moje to určite. Už si aj ty myslela že pôjdeš rodiť . No ja som dnes bola upratovať ešte 6 poschodovy dom 😀😀😀 zametala som heh dnes sa cítim fajn len zas tie moje nohy . Dnes je krásne vonku dúfam že poobede bude prechádzka