icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lenka2341
1. máj 2016

Ahojte no ako ???cely deň nikto nič 🙂

priora
1. máj 2016

Stale nic.,, :( zajtra na tie pasy a uvidime ze co vobec sa mi nechce som dufala ze sa to rozbehne v tomto stave dakde behat sak uz nevladzem zajtra 40+4 tt

lenka2341
1. máj 2016

@priora ja tiež nič.ja idem v utorok a tiež sa mi nechce 😒 hoci viem že už teraz určite porodim.len dufam ze sa to uz konecne pohne a že nebude treba sekciu .

priora
1. máj 2016

@lenka2341 ale v utorok ta tamnuz nechaju urcite nie? To iz ides aj s vecami

lenka2341
1. máj 2016

@priora ano už ma nechaju.už ma chceli aj včera len sa to rozbieha pomali tak ma poslali ešte domov.ale v utorok tam už 100percentne ostávam.

priora
1. máj 2016

@lenka2341 no aspon ze tak 🙂

lenka2341
1. máj 2016

@priora možno aj tebe povedia zajtra dobre srpavy.potom napíš ako si dopadla 😉

debora16
2. máj 2016

@priora drzkaj sa mojko aj ja keď som sla na poradňu to bolo rovnako a keď som sa otvárala pomalí ale ten štvrtok 28.4som došla s tým že uvidíme čo z toho bude a že aha 6cm drzkam palce my ideme s maličkým dneska domkov hura hura hura prežili sme pôrod aj nemocnicu tak sa teším baby

debora16
2. máj 2016

@lenka2341 drzkaj sa Lenka aj u mňa to šlo pomalí otváranie takže neboj sa ešte môžeš mať super pôrod ja mám z toho teda ozaj zážitok že aj takéto ťažké ale zároveň krásne prežitie keď mi ho hneď priložili na bruško ten neuveriteľný pocit

debora16
2. máj 2016

@lujzamisko tak to máš super dosť mliečka presne ako má byť lebo aj my dostávame len 40ml.na jedno papkanie určite by môj Oliverko zjedol aj viac ale že radšej menej nech sa mu nerostiahne žalúdok ,tak ako vraví tvoj muž je to akurat a keď nie tak mu das častejšie my musíme dodržiavať 3h.odstupy

debora16
2. máj 2016

@lenka2341
@priora hurá hurá hurá za pár hodín ideme domkov dneska nás prepustia konečne do svojej postele a verím že sa super vyspinkame

priora
2. máj 2016

@debora16 tiez sa neviem dockat toho dna ked uz s porodnice pojdeme domov 🙂 este chvilu 🙂

priora
2. máj 2016

@lenka2341 hej hej dam vedet ;)

lenka2341
2. máj 2016

@debora16 a ako dlhtrval porod? dostala si aj nejake lieky aby sa to rozbehlo?

lenka2341
2. máj 2016

@debora16
@priora no ja tiež už čakám na ten deň keď už prídeme domov 🙂 🙂 🙂

priora
2. máj 2016

@lenka2341 no bola som na ctg a ani som nebola za lekarom sla som domov lebo by som tam zas presedela cely den a zajtra zas.,, tak zajtra na poradnu a uvidime co dalej

lenka2341
2. máj 2016

@priora a možno si ta tam aj nechajú 🙂

priora
2. máj 2016

@lenka2341 fuuu no uvidime co bude.,, ale jednoznacne uz sa blizime ku koncu ;)

lenka2341
2. máj 2016

@priora mna už dnes nejako pobolieva brucho .ale nie velmi iba tak slabsie.mozno sa to uz zacina 😀

lujzamisko
2. máj 2016

@debora16 no môj niekedy ťahá aj polhodiny A V pohode A na večer bol hodinu S prestavkami keď zaspal na prse A V noci plakal. Ale aj teraz som odsavala jedno A hneď 50 ml tak snáď mám dosť . Ale dnes sme pre istotu kúpili jeden malý nutrilon len na také situacie keď už 2 hodiny plače. 😀

priora
3. máj 2016

@lenka2341 ja som si minule v noci pomylila bolest krizov s panvou som napoli spala 🙂)) ja uz cakam na poradni muz ma odviezol o 10 sa dostanem dnu tak 3 h cakania zarucene.,,

priora
3. máj 2016

Tak ked to tubeste dakoho zaujima tak zajtra uz idem lezat.,,

lujzamisko
3. máj 2016

@priora tak už bude bambulka na svete po mali 😀 A čo budú vyvolávať? ?? Či už sa to rozbieha

priora
3. máj 2016

@lujzamisko ty aj zijesveste? 😂 Budu vyvolavat tak neviem ci vyvolaju v stredu slebo vo stvrtok.,, uz nech je to zamnou

lujzamisko
3. máj 2016

@priora žijem žijem len pri malom už toľko času nie je 😀😀😀😀 ale musím povedať že polovička pomáha 😀 . No je to Už iné ako doteraz sa mi dvaja tak si na seba všetci zvykáme 😀. Sem tam A chytí dajaka depka že niečo nezvládnem že mám možno malo mlieka že malému co je keď place😀😀😀 však asi to dobre poznáš.
No už by si mohla Aj ty pekne porodit. No vyvolavanie Už nechcem zazit ☹ snáď mala pôjde pekne rýchlo von 😀😀😀

lina501
4. máj 2016

@priora ahoj.takze ty este asi nic...ja to mam uz za sebou☺...vcera o 12.30 mi prepichli vodu a kedze to somnou nepohlo dali mi o 13. Hod vyvolavacku infuziu...a o 15.50 bola uz mala na svete.bolesti velke hlavne uz pri konci ale rychlo vysla von aj ked som pritom kricala jak sialena😁...tak ak stale cakas tak ti drzim palce

priora
4. máj 2016

@lina501 tak gratulujem 🙂 a miery?

priora
4. máj 2016

Tak baby uz lezim v nemocnici tak uz hadam zajtra uzrie svetlo sveta

priora
4. máj 2016

@lenka2341 ty uz to mas za sebou? Ja som mala fakt pravdu ze budem posledna

lujzamisko
4. máj 2016

@priora držím silno palceky nech pekne šup šup je tu 😉😉😉😉😉