Aprílovky 2016
Stale nic.,, :( zajtra na tie pasy a uvidime ze co vobec sa mi nechce som dufala ze sa to rozbehne v tomto stave dakde behat sak uz nevladzem zajtra 40+4 tt
@priora drzkaj sa mojko aj ja keď som sla na poradňu to bolo rovnako a keď som sa otvárala pomalí ale ten štvrtok 28.4som došla s tým že uvidíme čo z toho bude a že aha 6cm drzkam palce my ideme s maličkým dneska domkov hura hura hura prežili sme pôrod aj nemocnicu tak sa teším baby
@lujzamisko tak to máš super dosť mliečka presne ako má byť lebo aj my dostávame len 40ml.na jedno papkanie určite by môj Oliverko zjedol aj viac ale že radšej menej nech sa mu nerostiahne žalúdok ,tak ako vraví tvoj muž je to akurat a keď nie tak mu das častejšie my musíme dodržiavať 3h.odstupy
@debora16 no môj niekedy ťahá aj polhodiny A V pohode A na večer bol hodinu S prestavkami keď zaspal na prse A V noci plakal. Ale aj teraz som odsavala jedno A hneď 50 ml tak snáď mám dosť . Ale dnes sme pre istotu kúpili jeden malý nutrilon len na také situacie keď už 2 hodiny plače. 😀
Tak ked to tubeste dakoho zaujima tak zajtra uz idem lezat.,,
@priora tak už bude bambulka na svete po mali 😀 A čo budú vyvolávať? ?? Či už sa to rozbieha
@lujzamisko ty aj zijesveste? 😂 Budu vyvolavat tak neviem ci vyvolaju v stredu slebo vo stvrtok.,, uz nech je to zamnou
@priora žijem žijem len pri malom už toľko času nie je 😀😀😀😀 ale musím povedať že polovička pomáha 😀 . No je to Už iné ako doteraz sa mi dvaja tak si na seba všetci zvykáme 😀. Sem tam A chytí dajaka depka že niečo nezvládnem že mám možno malo mlieka že malému co je keď place😀😀😀 však asi to dobre poznáš.
No už by si mohla Aj ty pekne porodit. No vyvolavanie Už nechcem zazit ☹ snáď mala pôjde pekne rýchlo von 😀😀😀
@priora ahoj.takze ty este asi nic...ja to mam uz za sebou☺...vcera o 12.30 mi prepichli vodu a kedze to somnou nepohlo dali mi o 13. Hod vyvolavacku infuziu...a o 15.50 bola uz mala na svete.bolesti velke hlavne uz pri konci ale rychlo vysla von aj ked som pritom kricala jak sialena😁...tak ak stale cakas tak ti drzim palce
Tak baby uz lezim v nemocnici tak uz hadam zajtra uzrie svetlo sveta
@priora držím silno palceky nech pekne šup šup je tu 😉😉😉😉😉

Ahojte no ako ???cely deň nikto nič 🙂