Aprílovky 2016
@lujzamisko tak skoro to nebudd :( budu cakat do zajtra ze co, a az potom mi zacnu pomalinky pomahat pokial neporodim sama, ale zevraj som pootvorena ze sa to mozno spusti aj same,,,
@priora nám dnes vypadol pupcek mám strach že skoro 10 dní . Má to vnútry všelijaké. Mám pocit ako keby vnútry moc ešte cerstve
@priora tak snáď to príde dnes
@priora už máj no pekne 😀 ja stále neviem aký je dátum iba keď kuk sem 😉. Do rána snáď niečo U teba začne
@lujzamisko hej to poznam ani datum ani den 🙂)) no stale nic... Tu budem este tyzden urcite trvat celu noc tu dakto behal nervy som mala
@priora ja neviem čo sa malému stalo ale spal od 22 do 3 A od 3 do pol 7 A až teraz sa zobudil A papa 😀 tak som sa V noci vyspala. Ale asi za to že som ho dala od tej 22 spať ku mne lebo vymyslal A že keď mu vypadol pupcek nemá teraz Veľa plakať. A stále nič ?? Či po vizite budeš vedieť viac ??
@lujzamisko no ide sa diat co som si myslela idu mi dat oxytocin a potom zajtra predpokladam ze tabletu dostanem.,, takze som zatial stale cela 🙂 dufam ze namna myslis 🙂
@priora myslím mne keď dali oxitocin do hodiny to zacalo lebo tým že odtiekla voda tak museli do 24 hod vyvolať. No mne dávali vraj 2tu dávku
@lujzamisko tak drz palce rovno mi tam prepichli po hodine plodovu vodu ze co budfme cakat prave klystir mysli na mna
@priora dúfam že už ste dve 😀😀😀 A všetko dobré ??
Mame za sebou pred dvoma h natalia 3980g a 52 cm skoncilo to cisarskym
@priora chudá aj ty cisarak nešlo to ?? A čo ako sa cítiš ?? Teraz si na rezke? ?
@priora gratulujem no A je to 😀😀😀😀😀 . Teším sa S tebou . Bambulka jedna
@lujzamisko som na izbe vobec som nespala neskutocne ma boli chrbat :( malu mi budu nosit na prikladanie
Tak vam tu vsetkym gratulujem k zdravym babatkam.Vidim,ze som ostala posledna.Dnes 6.den po TP...toto som fakt necakala
@priora a S mala si klasický celú uspalu alebo cez chrbticu? ? Mne malého nenosili . A ináč všetko OK? ?
@lujzamisko epiduralku som mala.,, malu mi nosia na kojenie a teraz som sa postavila neskutocne bolesti je to strasne ;(
@priora viem moja ale neboj najhoršie sú prvé dva dni ono boli aj teraz ma ale menej . Keď už som dostala malého na izbu musela som chodiť behať tak nejako som zabudla na bolesť. Mne povedala už gynekológicky sestrička že to bude ťahať pobolievat aj pol roka. A hlavne veľa pi A jezd tie hnusobstva čo davaju lebo keď pôjdeš na WC Z normálneho jedlá by si nevedela ísť. A neboj ja už doma lietam po 10 dňoch horšie to je vstavat S postele treba opatrne. Ale sme silné ženy to dáme
@lujzamisko ach je to fakt neskutocne ;( sa aj bojim pit bo behat stale na wc teda nechcem :(
@priora tak neviem ako je to hentam ale ja som bola 24 hodín na takej rezke po operačnej tam deti nenosia A to som bola nacievkovana
@lujzamisko ja som bstavala po 13 hodinach uz sa mi nedalo lezat a teraz ma preniestnili na izbu inu na tej druhej davaju cisaraky aby to mali pokope
@priora no aj toto len tam som bola 24 hod. A chodiť má dali až po neviem koľkých hodinách no sekciu som mala O 14.34 A chodiť som mohla S fyzioterapeutom až O 9 druhý deň. Potom ma O 15.30 presťahovali na normalnu izbu. A jesť až ďalší deň ráno som dostala vyzivu A piškóty 😀 . Malého my doniesli nastalo ten ďalší deň ráno O pol 6
@lenka2341 Gratulujem pekná váha 😀

@lina501 Gratulujem