icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

zuzanka169
21. júl 2011

@krhlicka tak dufam ze bude vse ok no ja mam pod rebrami s malou problemi uz cca 10min
ma tlaci na rebra 😒 je to dost nepohodlne :D

sofiel123
21. júl 2011

Dobrú noc kočky 😉

zuzanka169
21. júl 2011

@sofiel123 dakujem uz som sa ukludnila ze niesom sama dufam ze bude vsetko ok 🙂

gabika84
21. júl 2011

@sofiel123 dobru. mimochodom mas kraaasne fotecky, akurat som kukla 🙂 fotis ty?

gabika84
21. júl 2011

@krhlicka tak tak dievka moja, ako hovoris. vo vsetkom s tebou suhlasim ako vzdy 😀

micurka
21. júl 2011

@gabika84 tiež som na tom rovnako. Nemocnicu mám na konci ulice...takže by som nerada strávila zbytočne čas tam a byť nervózna - predsa doma je naj!

katarina6
21. júl 2011

@gabika84 ani ja nechcem este rodit...... ale ani prenasat.... no hlavne aby to bolo tak akurat v tom tyzdni od toho 1.-8.8. si myslim ze by si mala mohla vybrat niekedy 🙂.... Zatial este nech jej pekne dozrievaju plucka - tie sa vyvijaju v posl. mes. teraz, aby boli silne, a nemusela do inkubatora keby isla skor......

Brusko mam padnute uz 2 ci uz aj 3 tyzdne tusim...... no aspon mi tak netlaci do rebier..... zato tlaci dole na panvu, takze sa mi rozchadza a boli to ked chodim, hlavne ked dlhsie sedim, kym sa rozhybem.....
Ale teda hlavicku ma dole, no niekedy ked ma stikutku, tak mi to skace vpravo hore, tak neviem ako sa tam hybe, ci sa stale otaca alebo co......

Baby drzte sa! Este je cas.... pozrite aky je nazov nasho fora! 🙂 nie sme predsa Julovky! 🙂

gabika84
21. júl 2011

@katarina6 presne tak 😉 august to isti!! ale 8.8. by bolo idealne, nie? 🙂 pekny datum.. ja som 6.6. tak o tom nieco viem 😀 a hlavne kazdy si lahko zapamata, kedy mas narodky, dokonca aj frajer/manzel 🙂

katarina6
21. júl 2011

@gabika84 8.8. je krasny datum, ved sme sa v ten den brali s manzelom 😀DD.... takze ja proti nemu nic nemam, ale pochybujem ze to tak vyjde, lebo ten termin je len predpoklad neda sa to naplanovat ako svadba 🙂 a to ze to bude presne v ten den tak to je sanca mozno tak 1% 🙂))).... jedine ze by si mala planovany cisarsky 🙂.....
Kazde dietatko sa jednoducho pyta von ako ono chce, a tie ultrazvukove vypocty su len priblizne.....
Manzel ma narodky 29.7. 🙂, tak mozno to bude aj v ten den.... 🙂.... skutocne mi to je jedno, ako sa mala rozhodne, no radsej nech este vydrzi, aby bola zdravucka a silna, ja si kludne pockam, mne to brusko bude chybat to viem uz teraz, aj ked teraz je to s nim tazsie 🙂....

edita84
22. júl 2011

@gabika84 no len sa mi zdá to tvrdnutie skoro nie? ved som len v 34 tt no a ja neboj nechcem rodiť skôr lebo môj doki/pôrodník má od začiatku augusta dva týždne dovolenku no a nechcem aby ma odrodil niekto iný mám z toho paniku 😠 inak ruky mám aj ja ako páročky je to nepríjemné 😒 no a mňa malý najviac kope pri žlčníku v tej rovine a dole pri močáku a najme ked idem piškať :D

timka156
22. júl 2011

Cauky augustovky. Počujte, chcem sa opytat...nemate teraz v poslednom mesiaci zyseny vytok? Alebo to je len u mna takto??? Najmä ráno, mám taky pocit...

jankaamartin
22. júl 2011

@gabika84 no ja zas obdivujem teba ako to ty prežívaš 🙂

edita84
22. júl 2011

@timka156 hej mám ale u mňa je to skoro celý deň :/

timka156
22. júl 2011

@edita84 Takže asi normálka, či??? Ja už sa všetkým zapodievam...niekedy si už pripadám, ako hypochonder. 🙂

romea
22. júl 2011

@timka156 je to normálne, akurát to spomeň doktorovi, nech ti pre istotu spraví ster či tam nie sú nejaké kvasinky alebo streptokok (neboj v tehu je to ok, organizmus je náchylnejší) ak by tam aj niečo našiel, neboj dá ti nejaký krémik, ktorý ti pomôže 🙂

majush
22. júl 2011

baby, ked Vam robili CTG a zaznamenalo vam kontrakciu, aku ste mali hodnotu torr? to len pre info. inak ja osobne by som som aj privítala, keby nasa malinká prišla skôr, máme termín 4.8. ale už sa jej neviem dočkať 😉

ka3n
22. júl 2011

Pekny den prajem, dnes nám konečne vychádza slniečko, to včerajsie počasie ma dosť deprimovalo až som sa nudila doma, pokreslili sme všetky papiery, porobili somarinky z plasteliny ale dnes konecne trosku vypadnem do maxu do TT maly sa zahraje, ja si nakupim 🙂

sofiel123
22. júl 2011

Ahojte kočky ako sa dnes máte ? My sme sa práve s Majkou zobudili , vonku škaredo nič sa mi nechce 😖
@gabika84 ďakujeeeeem áno fotím ja 😉

majjka1985
22. júl 2011

@katka_grac CTG je kardio-toko grafia. Robia to v porodnici, lahnes si na take pasy, napoja Ti dve sondy, jedny snima frekvenciu srdiecka babatka a ta druha stahy maternice. Trva to 20 minut.

edita84
22. júl 2011

@timka156 no pevne dúfam že je to normálka.
@romea mne stery bude robiť budúci týždeň z toho by malo ukázať keby tam boli tie kvasinky?

majjka1985
22. júl 2011

@baronka222 BLAHOZELAM 🙂 S tvojim malym budeme mat v rovnaky den narodeniny 🙂

katka_grac
22. júl 2011

@majjka1985 ahaaaa, no mne to pri prvej robili az pocas porodu...

majjka1985
22. júl 2011

@edita84 mne tiez tvrdne brusko a tiez beriem Magnerot 2x1, a teraz mi Dr. este pridal No Spu 2x1. Magne mam brat do konca jula a potom uz len No Spu, lebo je dobre magnezko vysadit aspon 2 tyzdne pred porodom. Ja teraz viacmenej lezim, alebo sedim a je to celkom v pohode, ale dlhe statie alebo rychlejsia chodza nepripada do uvahy ☹ Lebo hned mi brucho stvrdne ako skala.

edita84
22. júl 2011

@majjka1985 juj tak dúfam že do toho štádia sa nedostanem lebo potom budem mať problém čo s malou lebo inak každé popolunie sme vonku síce len sedím na lavičke ale aj tak, no dnes mi ešte netvrdlo tak dúfam že to bolo len od toho sprostého počasia alebo od toho že som sa prežrala 😀

susanq
22. júl 2011

caute babulky... tak dalsia poradna za nami, opat musim povedat, ze s Antolskou som nemala problemy, bola som druha na rade, Dr. bola mila, citliva, pokecala so mnou, ako prezivam dalsi tyzden, ako spavam, co nohy, co tlak atd atd... tak vam drzim vsetkym palceky, nech su aj na vas taki mili, ja som mala doteraz fakt stasticko...

inak som uz na prst otvorena, krcok skrateny na 2 cm. Ako ste na tom vy, ktore mate podobny termin ako ja, cize okolo 17.augusta?

mamabiba
22. júl 2011

@susanq tak to ti závidím 😀 😀 . ja mám termín 4 augusta. Bola som na monitore a prehliadke v sobotu a dr ma ubezpečil, že tento týždeň to určite nebude 🙂 . Babatko stále vysoko a krčok drží a drží. Tak som zvedavá, čo mi povie teraz v sobotu, ale nepripadá mi, že by sa dačo zmenilo 😖 . teraz v sobotu bude robiť aj sono, tak som zvedavá aké hodnoty namerá. Ak už bude barborka dostatočne veľká, tak sa s ním budem chcieť dohodnúť, že hneď po termíne by ma zobral a dali by sme vyvolávačku.

sofiel123
22. júl 2011

Ja som bola v pondelok a bola som otvorená na 2cm vravel , že to bude asi tento týždeň zatiaľ sa nič podozrivé nedeje 😅

dadulajda
22. júl 2011

@katarina6 ahoj, a ako vies kedy ma mala stikutku?? ja som to pocula uz od viacerych, ale stale si to neviem predstavit. Ten moj futbalista kope hlavne nohami do boku a do zlcnika. A ked mu pulzuje pravidelne, to je vraj aorta. 😉 A niekedy luska prstami! 😀 ale stikutku neviem rozoznat. 🙂

Baby to CTGcko vam naordinoval dr.??? lebo mne to nerobili a nebudu kym nepojdem na prijem uz pri porode ☹ ☹ a teraz neviem co mam robit, vyzera to ze je to dost dolezite. A potom v kontrakciach tam mam akoze vydrzat 20 min. klludne lezat??? 😨 co sa s konom zrazili???? 😅 😒

krhlicka
22. júl 2011

@edita84 ahoj, ano z kultivacie zistuju aj kvasinky, ak su zvysene, liecia.

majush
22. júl 2011

@dadulajda to ctg sa robí od 36. týždňa, mne ho robili až v 39., myslím že to je štandardné vyšetrenie, ktoré sa robí v nemocnici...