icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

11jannka11
20. mar 2011

@sonika1901 no sak to ze 100 krat mu poviem ze mi je blbo nech mi da pokoj aspom chvilu a on furt xi xií to svoje
😀 😀

gabika84
20. mar 2011

@krhlicka ja este len zacinam citit pohyby. u mna je to takmer vzdy vecer, ked lezim na chrbte a citam. ale je to sranda pocit. konecne si uvedomis, ze v tebe naozaj niekto "prebyva", vsak? 🙂
vylet za kocikmi sme prelozili na stvrtok. ja mam zial zistene, ze napr. kociky teutonia (hoci su nemecke), maju v nemecku taku istu cenu ako u nas ☹ mozno o trosku nizsiu, ale nie o tolko, aby sa oplatilo postovne, pripadne do nemecka vycestovat. pisalo o tom viacero holiek z ciech, ktore byvaju blizko nemeckych hranic...

gabika84
20. mar 2011

@krhlicka inak to mas super, ze mas takeho sikovneho manzela, co ti aj komodu vyrobi 😨 a s tou hudbou si ma pobavila, ked sa babo narodi, mozes mu kupit take tie dupacky- "Moja mama je rockerka" 😀

kvixa
20. mar 2011

@11jannka11 😀 😀 aj my sme sa dnes pohadali- aj ked sa nikdy nevadime... ma nasral...niekedy su ako degesi ..nechapem len usta otvaram. a este ma vytocila aj svokra - vrrr 🙄 🙄

dadulajda
20. mar 2011

Zajtra ideme pozret pana doktora.... trosicku nas pofoti...a uz by nam mal povedat to obrovske prekvapko! 😀 ci budem kupovat do modra ci ruzova 🙂 🙂 🙂 baby myslite na tu ruzovu prosiim! 😀 😀

gabika84
20. mar 2011

@dadulajda drzim palce nech sa krpec ukaze. moj nechcel 😒 doki povedal, ze mam prist az o mesiac- ach jaj- nechape ake je pre nas nakupovanie dolezite 😀

sonika1901
20. mar 2011

@dadulajda tak držime palčeky,nech sa ti ukaže a nech je ta ta baba.

11jannka11
21. mar 2011

@kvixa moja svokru mi ani nespominaj xi xi este ze sme od nej 100 km daleko fakt lebo niekedy ma privadza do zurivosti juj ale sak pohoda my sa tiez moc nehadame ale on mi pride ako male decko maznave a ked mna teraz vsetko boli krize chrbtica a mam pocit ze mi zacina tvrdnut brucho aj podla segry je to velmi zacasu no uplne niekedy ako kamen tag mu to na poradni musim povedat ale to az 5,4 juj hadam bude vsetko ok ked nohy opuchaju a zober si ze dnes som sa vazila a este mam zas o pol kila menej a to zerem jak kyselina len to grckanie je tu stale uz pomenej ale je 😖 😖

1valeria1
21. mar 2011

@dadulajda drzim palce 🙂

1valeria1
21. mar 2011

Taaak stvrtok ideme na sono tak dufame ze sa nam drobec neschova a ukaze sa nam 🙂 strasne sa tesim....to kontrolovanie sa aby som nic nekupila je strasne....🙂

danielka2ko
21. mar 2011

@1valeria1 ja idem na sono zajtra, tiez dufam, ze sa uz konecne ukaze 🙂 ja este nekupujem nic, ale moja sestra uz toho nakupila dost, no zatial vsetko neutralne 🙂

sofia8
21. mar 2011

ahojte.som tu po prvykrat a chcem sa opytat: teraz mi zacal 17.tyzden a ja nemam skoro vobec brusko.vyzeram akoby som pribrala ked su vianoce...je to normalne???

1valeria1
21. mar 2011

@danielka2ko aj moja sestra bude krstna takze tiez by uz najradsej nakupila asi viac ako ja 🙂 no dufam ze sa nam neschova...tak budem drzat palceky nech sa ukaze 🙂 😉

katka121
21. mar 2011

Ahojte kočky, dnes som bola na sono a vypadá to na dievčatko. 🙂 Manzel bol pri tom a povedal primárovi, že však sa na tom aj narobil aby mu to tak vyslo. A primár na to: čo ste si spravil, to budete mat.... 😀

1valeria1
21. mar 2011

@katka121 tak to je super gratulujem 🙂 😉

vanilashot
21. mar 2011

@katka121 no super, tak teda gratulujem 🙂 môžeš začať s ružovou výbavou 😝

vanilashot
21. mar 2011

@sofia8 velkosť bruška nezávisí od týždňa tehotenstva, ale toho, akej si bola postavy.....kamoška bola štíhlučka, a v deviatom mesiaci mala také bruško ako ja teraz v piatom mesiaci...takže je to individuálne...nemusíš sa strachovať, ono skôr, či neskôr určite vylezie.. 🙂

gabika84
21. mar 2011

@katka121 katuska ti prajem dievcatko, aj ja by som chcela trosku viac princeznu. 😉 ale s ruzovou vybavickou by som asi pockala este.. mne teraz povedal doki, ze zatial to vyzera na dievcatko (nevidel tam pindura), ale ze na 100% to este nie je. moze byt vraj oprety alebo schovany medzi nozkami. na 99% mi to potvrdi v 24tyzdni, ak bude babo dobre otocene). tak ideme na sono znova 😅

gmartina
21. mar 2011

@gabika84 @krhlicka bude to kluk 🙂 dnes sme to jasne videli, je velky, krásny a zdravý...dokonca už vyzerá, že je tak o 2 týždne vačší ako by mal byt, tak mi posunuli termín na 31.7. jooooj, bol to nádherný pohlad. Drobec ležal, ruky za hlavou, tažká pohoda, no presne ako manžel, ked sa ukladá k spánku. Manžel bol u toho, takže sa díval, myslím, že mu to konečne došlo a hned začal plánovat ako ho bude učit kung fu! no to budem mat veselo.
Tak som sa len chcela potešit so svojou radosťou. Ako sa máte vy? 🙂

gabika84
21. mar 2011

@gmartina jeee. velmi sa tesim s vami. je to uzasny pocit videt babo, vsak? tak uz mozete vymyslat meno a kupovat vybavicku, huraaa 😀 no, ti chlapci sa vacsinou odhalia skor na sone, hlavne ti exhibicionisti 🙂

dufam, ze nam nedas uplne kosom a nepridas sa k julovkam, chachaaa 😝

gmartina
21. mar 2011

@gabika84 no manžel už sedí nad kalendárom a hladá mená 🙂 doteraz odmietal, že zbytočne to riešit, kym to nevie...a dnes sme už boli pozerat kočiariky, no konečne mám pocit, že je to také reálne ...velmi som necítila pohyby, mám hrubšiu placentu, takže som bola nervoznejšia a hlavne som to nechcela riešit...ale teraz je pravy čas, krásne počasie, vrhneme sa na nákupy.
No a k júlovkám sa pridávat nebudem, ked tu mám tolko kamarátov...ako vidím toho mojho malého lenocha, tak stejne porodím neskor 😀

danielka2ko
21. mar 2011

@sofia8 urcite je 🙂 ja som uz v 20. tyzdni a nic nevidno

abriela
21. mar 2011

@katka121 gratulujem k malej princeznicke a prajem vela zdravicka do dalsej polovice, obom

dadulajda
21. mar 2011

@gabika84 presne taak ja uz zajtra robim najazd na obchody, lebo ten moj krpec mamicku uz nechcel dlhsie traaapit a powedal si nech ma teda radost.. 😀 a doktor mi taky zlaty hovori...tu ma jedno kolienko..tu druhe...a tu tretiu nozku 😉 taaaakze ideme nakoniec do modra. ale aj tak sme stastni, najdolezitejsie je ze je zdravy 🙂 🙂

dadulajda
21. mar 2011

@sonika1901 jooj nevydalo...budeme mat chlapa. ale aj tak sa tesime 🙂 🙂

gabika84
21. mar 2011

@dadulajda nevadi, ze chlapcek 😉 ja som napr. velmi chcela dievcatko aj cela moja rodina a okolie, preto som presvedcena, ze to bude chlapec 🙂 ale uz som si na tu myslienku nejak zvykla, pozeram modru vybavicku a teraz by ma skor prekvapilo, keby mi potvrdili dievcatko 😕 som si proste vsugerovala chlapceka a moc sa nanho tesiiiim <3

sonika1901
21. mar 2011

@dadulajda gratulujem.my ešte nevieme čo to bude ☹ Tak ti zavidim,že už možeš nakupovať vo velkom.

baronka222
22. mar 2011

@kvixa este ze sa mame kde vyzalovat 😉

baronka222
22. mar 2011

@gmartina mne tiez povedala na sone ze to vyzera na skorsi termin ako 1.8. ale ten moj lenivy neni. stale sa trepe asik ani nespava. aj na sone ho ani zmerat nemohla co sa vrtel ako blazon 😀

katka121
22. mar 2011

@abriela Zajtra Ti držím palce, od rána budem na Vás mysliet, Katka.