Chceme druhé bábätko. Začíname v 02.2009. Pridáte sa?
Ahojte mamicky, ale aj este nie mamicky, my mame 2 rocneho syna, s manzelom sme si povedali, ze druhe babatko chceme ked bude mat risko 4 roky, ale ja bz som uz chcela mat opat doma miminko a risko dat surodenca, lebo on ma rad deti a pozorujem, ze sa s nimi vie krasne zahrat...
niekolko mesiacov som manelovi rozpravala o babatku a nakoniec sme sa rozhodli ze vo februari by sme sa zacali snazit o druhe. tak ak je tu niekto, kto po novom roku chce ist do toho tiez, tak prispievajte a o par mesiacov si budeme hadam pisat ako prezivame tehotenstvo, ake mame chute, ktora kolko pribrala... 😉
Už pred dvoma rokmi rakovinu.Operácia 3x prsia a uzliny,potom maternice a teraz plúca.
ahojte baby. Mne dnes ide vajecniky roztrhnut take tlaky a potom sa aj snaz ked si ledva sadnem 🙄
caute, aspi to je normalne, aj ja som to mavala, zvycajne pri ovu, a potom ked som otehotnela...
simib, drzime palce pre maminu...
pici nic 🙂
Ahoj pici ja som tu aj vcera som bola len mi nikto neodpisoval a teraz sme zase chori tak budem doma tyzden 😉 tak mozeme piiiiiiiisat az sa ti nebude chciet 😎
mimonu dobre a ty? ja som chora ale zaroven sa mi velmi zlepsila plet dnes ma kozmeticka pochvalila ze sa mi to rychlo zhojilo ze to nebyva bezne tak som rada a mozeme snazit i ked nemozem povedat ze by sme si nejako teraz davali pozor 😅
aspi ako dlho snazilkujete?vy nemate zatial dietatko,lebo valajako sa mi to miesa... 😉 🙂
ja riesim vela veci ale nechavam tomu volny priebeh,lebo cim viac chces tym menej sa dari 😉
presne ako hovoris ;) ja mam malu teraz bude mat 4r len ja som v novembri mala MA tak je to nejako vo mne ze som o nieco prisla o mesiac by som rodila 😒
Ale tiez si myslim ze cim viac to chces tym to menej funguje u nas ako bude tak bude. My sme snazili jeden mesiac potom som dostala antibiotika kvoli tomu mojmu ksichtu ale uz to mam vyliecene zase v lete chcem ist na dovolenku takze by sme snazilkovanie mali odlozit a mne sa moc nechce. Takze viacmenej to teraz beriem ze ako to bude tak to bude pre nas najlepsie ci uz s // alebo bez nich 😀
jasne aspi.super nazor,len ked nie vzdy to je lahke takto uvazovat 🙂
a kam sa chystate na dovcu?
a ako sa vola mala...nemas v pase..... 😉 🙂
nic si z toho nerob aj moje prve dve boli na prvy sup 😉 a teraz sa budem asi musiet ucit trpezlivosti 😅
no ja 26 dievcata... dietko ziadne. kramy takisto nie. test negativny.. sexujeme skoro stale. haha. aspon manzel sa trochu tesi... cakaju ma statnice tak neriesim nic..

Inak moja mamina zajtra nastupuje do nemocky a vo štvrtok operácia,tak držte palce. 😝