icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

bejby81
31. máj 2012

@zuzu4444
@silvia0201
@chelonka ženy, ale začíname byť riadne nervózne, však? 🙂 keby sme tak mohli vidieť aspoň pár dní do budúcnosti 😖

silvia0201
autor
31. máj 2012

@chelonka mne dneska nenameral monitor nič. troch vtedy, keď som ležala na chrbváte, vtedy tam nskočili slabšie kontrakcie, ale akonáhle som sa otočila na bok, tak nič. ale neboj sa, od vyšetrenia mi skoro vkuse tvrdne brucho....

chelonka
31. máj 2012

@silvia0201 hmm haluz to tie naše telaaaa, juuuj ale som zvedava kedy to reálne na teba príde 😀 😀 😀

anulienka_nr
31. máj 2012

@majussska1812 Jaj môjko, idem sa teda pustiť do opisu čo je mne...tiež ma štípe pri pupku, mám pocit že sa mi malinká tade tlačí von, keď sa mi do tlačenia pridajú aj jej končatiny tak je to brutálne..Dnes v noci ma okrem trvdého bruška ako skala trápili strašné bolesti v podbrušku (rezavo-bodavé),ktoré mi prechádzali do vnútorných stehien a malinká sa tlačila hlavičkou von tak, že som mala pocit že mi na WCku vypadne alebo ju pri cikaní vytlačím...ale včera som bola na sone a na rizikovej a vyzeráme v poriadku, takže sa nejak veľmi neznepokojujem a beriem to že je to normálne a môjmu veku primerané 🙂

silvia0201
autor
31. máj 2012

@chelonka vieš že aj ja?? totot tretie nechá pekne na seba čakať 😀 pri chalanoch prišli bolesti a ja som šla do nemocky a boli vonka. no toto????? nemám slov. raz bolesti sú, potom zas nie sú. no vysomár sa s toho!! ešte dobre, že som sa tak fajn otvorila.

chelonka
31. máj 2012

@silvia0201 a že dievčatka chodia skor a tvoja ta sa chysta asi presne 😀 😀 😀 hej hej ty už si teda veru pekne otvorená

kuriatko21
31. máj 2012

@majussska1812
@bejby81 @zuzu4444
@silvia0201
@chelonka @anulienka_nr
Babyyyy, také sme tu už všetky nedočkavé a nervózne...To si nemôžeme dovoliť...našim prckom sa to určite moc nepozdáva... Poďme to troška odľahčiť, ako hovoríte vašim bábätkám počas celého tehotenstva? My to naše voláme mimísek, občas mimíska...🙂 Určite sa medzi vami nájdu podarenejšie oslovenia... 😀

veronika66
31. máj 2012

@d.j. Michal 🙂 aj my budeme mať Miška 🙂 🙂

sperka
31. máj 2012

@anika159 takýto problém mám aj ja, zachvíľu budem rodiť a ešte sme sa nedohodli ako sa to naše malé bude volať. Pravdepodobne to bude chlapec, a najväčšie prekvapko bude, ak to bude dievča.

anika159
31. máj 2012

@sperka my vieme ze chlapec.. Dievcenske vybrane hned , chlapcenske problem... Termin mam zajtra aj ked mam pocit ze zajtra von nepojde takcitak by som ho uz chcela volat menom...:(

sperka
31. máj 2012

@anika159 nám to s istotou nepovedal, takže sme aj tak stále v napätí, že čo to bude, ale vyberáme chlapčenské meno, aj vecičky máme ladené do bielej a modrej farby. Mne sa páči meno Timotej, alebo ešte rozmýšľam, po ockovi a ten je Tibor....takže neviem

anika159
31. máj 2012

@sperka mne sa paci patrik ale priezvisko sa nam zacina na k a vraj sa to zle vyslovuje...:( mne to nevadi len mojmu drahemu sa to nepaci... Uz som z toho zuuufala:( najprv moj drahy nechcel , aby sa volal ako on rudolf a teraz posledne dva tyzdne sa s tou myslienkou pohrava...ale ja chcem patrika:((

bejby81
31. máj 2012

@kuriatko21 My sme to najskôr volali "fazuľka", od piateho mesiaca sme vedeli, že chlapec a veľký tak "sloník" 🙂

anulienka_nr
31. máj 2012

...pozerám že sa nám to tu dosť preriedilo...normálne babenkám závidím čo to majú už v suchu 🙂

kari55
31. máj 2012

Ahojte, ja volám moju malú Babulka alebo Drobec, ale bude sa volať Nela a dnes má meniny tak som jej to hovorila a dali sme si spolu čokoládku 😀

keira
31. máj 2012

baby, ako se pootvarane? ak ste skor zatvorene, co vam hovori vas lekar? ako to vidi?

miskaska
31. máj 2012

Ako prvé meno nás napadlo Samko, ale potom sme ho ako príliš populárne zamietli a odvtedy bábätko v brušku voláme samček alebo sameček 😀 ..

kari55
31. máj 2012

Včera som bola v poradni a nie som otvorená, robili mi aj monitor na srdiečko a všetko oki, ale mám strašne nízky tlak 100/60 😖 máte niektorá s nízkym tlakom problém? Pijem aj kávu ale asi nepomáha som stále unavená......... 🙄 už aby to bolo strašne sa teším na malú, ale sú dni keď ma chytí depka , že čo a ako, a strach z porodu, ale také pocity ako na hojdačke asi poznáte........či? 😕

anika159
31. máj 2012

@keira moj tak ze ak nic budu od utorka vyvolavat:(( a vraj sexje naj🙂

keira
31. máj 2012

@anika159

no a myslis, ze mozem vykonavat nejake ak sportove aktivity? ze by to pomohlo?

alebo co? je mu tam tak dobre, ze si povedal, ze este nie je cas?

vyvolava sa tym oxytocinom ci ako? pomaha to?

anika159
31. máj 2012

@keira ja neviem cim tusim tym co vravis a bojim sa toho..vobec neviem co ma caka :( ... Podla mna sa mu nechce🙂 je mu tam dobre...Fajn sa o nich starame...vraj ano aktivita pomaha... Ja som aj na 4 peso vysla... Dala si vcera 4km prechadzku do obchodu... Ako vraj pomaha sa hybat ako chodza a schody alebo ten sex🙂

miskaska
31. máj 2012

@keira ved ale ty mas este cas 🙂

keira
31. máj 2012

@miskaska ja ? ja nie .. ja som uz po 38!

miskaska
31. máj 2012

Jaj, keira a kari55 slepá som 😎. Tak to sa už môžeš pustiť do umývania okien 😉

alicia28
31. máj 2012

@silvia0201 , dnes som prisla domov z porodnice, 🙂 super som to zvladla ani som necakala ze to bude take lahke, som max, spokojna, porod uplne super, hned som bola fit, ziadne stehy - šitie, nemam, malinka ok, 3300g ,,,,nakoniec som si ziadny DIANATAL GEL na porod nekupila, lekarka mala pravdu je to hlupost za 100€ ,,peniaze vyuzijem na dolezitejsie veci 🙂 , ako ty? drzim ti palce, moc casu na net nemam 🙂 tesim sa ze sme uz doma

majussska1812
31. máj 2012

@kuriatko21 my volame brusko, drobcek, šmudlo, šmudlik, muculko 🙂 a bude sa volat Damianko 🙂

adulka165
31. máj 2012

@alicia28 Ahoj - napíš prosím meno malinkej a g a cm a kedy presne sa narodila dátum a čas - dáme to do štatistiky ak súhlasíš 😉 Gratulujem k malinkej a teším sa že tak pozitívne si napísala o pôrode - ma to trošku upokojilo 😅

sperka
31. máj 2012

@alicia28 gratulujem a obom Vám dievčatám prajem veľa zdravíčka, dúfam, že bude aj foto....potešila aj správa o pozitívne prebiehajúcom pôrode. Držte sa! 😉

silvia0201
autor
31. máj 2012

@chelonka to hovorili aj mne, ale ja som iní prípad. u mňa je to opačne. moji chalani prišli skôr, táto malá sa neponáhľa, dá si an čas 😀
@kuriatko21 my to malé od začiatku voláme obyčajne-bublinka-
@alicia28 tak to ti tíško závidím. mňa to už nadrapuje dobrý týždeň a stále nič. no ale nedeľa to istí. tak vám prajem veľa zdravíčka a strašne veľa radostných chvíľ 😉

1ivanka1
31. máj 2012

@kari55 ja mám stále nízky tlak, v nemocke som mala aj 90/60 😒