icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
20. jún 2012

@linddi to je divny, boli ma podbrusko ale nic neobvikle ako kazdy den tak zbehnem do lekarne avypytam test, ked som opat pozrela na ten dnesny, tak ked cely uz zaschol tak je tam machula na miesto druhej ciarky tak ja uz fakt neviem

rohlicka
20. jún 2012

@brumka .. o tom nepochybuj 🙂 uz je na ceste vranka .. @ataner81 a ja mame zajednane septembrove balicky - cize pozitivne myslenie nie na to ze ci sa to "teraz" podari (myslim snahu ked s partnerom/maželom upresnujete spravnu adresu) ale treba mysliet na to aby mala vranka/bocian dostatok sil doletiet 😉 🙂 😉

brumka
20. jún 2012

@rohlicka potom mi daj vedeiet ked ti prileti vranka a ze spytaj sa ze ako je natom ta moja 🙂

rohlicka
20. jún 2012

@brumka to skor ty sa budes pytat na moju SEPTEMBROVU :D ja tvoju budem zdravit ked bude letiet ponad Budapest 😎 😎 😎

rohlicka
20. jún 2012

Zdravym ešte raz všetky čakatelky na bocianov a vranky 🙂 🙂 🙂 posiela obrázok ako vyzerajú vaše balíčky pred prípravou na dlhú cestu 😎 ..za svojími maminami 🙂 🙂

brumka
20. jún 2012

@rohlicka jej, ale faldicky 🙂))))))))))))to si ja uz ani nepamatam

linddi
20. jún 2012

@rohlicka by som ich zožrala 😵 macíkov

rohlicka
20. jún 2012

@linddi chcela som vam vsetkým dlhodobým čakatelkám ukázat ze vase balicky su nachystane .. len asi je obmedzeny pocet bocianov a vraniek .. na odvoz balickov az domov (nie na postu - to by bolo aby sa tam chudaciky pomiesali alebo stratili) 😵 cize len trpezlivost VSETKO UZ JE NACHYSTANE 😎 😎 😎

linddi
20. jún 2012

@rohlicka Super! Krásne! Ďakujem, ja si teda jeden balíček záväzne objednávam 😉 Očakávam ho 20.03.2013 😵

rohlicka
20. jún 2012

@linddi coze pre tento datum si sa rozhdola ?? .. nejaka udalost (ak chces napis) 🙂 ja som chcela maleho kozorozca .. aaaaale nestihla som to - tak vpodstate MOZE BYT AJ INEEE znamenie 😀 😀 😀

kapokapo
20. jún 2012

@simonkato gratulujem 🙂

kapokapo
20. jún 2012

@basikes blahozelam 😀

linddi
20. jún 2012

@rohlicka nie, len ak by som teoreticky tento mesiac otehotnela, tak by mi vyšiel takýto krásny dátum pôrodu 😵 a ja som 30.03.1983, tak by to bolo úžasnéééé.....

rohlicka
20. jún 2012

@linddi tak to by bolo 🙂 ale tak vies poziadavka zaslana (obrazok je pre stastie pre vsetky) - ako dokaz 😎

maryennn1
20. jún 2012

@ataner81 jeeej aj ja som z KE 🙂

franica
20. jún 2012

Ahojte všetky baby! Len tak narýchlo som tu nakukla vás pozdraviť. Ste strašne zlaté ako ste ma povzbudili, upokojili, veľmi dobré to bolo čítať. Teraz sa mi ale veci akosi zase zhoršujú, morduje ma vystúpená horúčka, špinenie, všetko ma bolí...ja neviem, šípim niečo zlé. Tabletky zatiaľ radšej jem len tie, čo mi na gynde predpísalli. Nechcem si navodiť zlé myšlienky, ale je mi fakt že pod psa 😖 😖 😖

@basikes super super, gratulujem! Vyzerá to veeeľmi sľubne
@sabaka máš to tiež blbé s tými streptokokmi, ale už aspoň vieš, kde mohla byť chyba. Netreba sa zamýšľať nad tým čo by bolo keby...treba to preliešiť, našťastie to bude relatívne rýchlo, lebo koľko závažnejších vecí existuje, na ktoré dlho dlho ani neprídu a potom sa to ťažko lieči. Oproti tomu pár atb je malina ;) My sme si tým s manželom tiež asi pred rokom prešli- on bral 2 týždne atb a bol bez príznakov, bude to rýchlovka, uvidíš 🙂

sanchez81
20. jún 2012

@franica ležať a oddychovať!!!!!!!! žiadne slnko, žiadna námaha. Vylož nohy a spi! Aké máš lieky?

franica
20. jún 2012

@sanchez81 jasnééé, mám zatiahnuté okná, von som nevyliezla vôbec...mám ten duphaston a ascorutin- proti krvácaniu, no zjavne až tak moc nezaberá 😒 A ešte vitamín E. Do toho pijem šumivé multi, len ešte čakám s tým paralenom až kým to bude nevynutné...

sanchez81
20. jún 2012

konečne som prišla z práce 🙂
@basikes, prvýkrát som bola u dr. dnes. Som 7+1tt. Moja dr. ale nemá na svojej ambulancii sono, preto idem na prvé sono až 4.7. Ale inak by v tom 7-8 tt už mohlo byť niečo vidieť 😉 Aspoň gestačný vačok, ale ja už chcem vidieť aj srdiečko, tak si počkám 🙂 Keďže mám za sebou jeden spontánny potrat, tak mi predpísala Duphaston na udržanie plodu a kyselinu listovú.Beriem síce Femibion, ale vravela, že mám užívať aj toto, tak budem poslúchať 😉 dátum je približný, v podstate môžem rodiť aj koncom januára, ale ten určený dátum by sa mi páčil 😀

sanchez81
20. jún 2012

@franica Ok moja, len sa drž a nikam nechoď! Najďalej na wc a späť 🙂 Myslím na teba, nech sa všetko dobre vyvíja 😉

brumka
20. jún 2012

tak a bola som si dneska kupit mamatest tak uvidime co ten poriesi zajtra rano ak nic tak si necham viac casu

abriela
20. jún 2012

@basikes vcera som ta tu uz vyzerala a ked citam, ze momentalne si v rovnakom meste ako ja.
No, cakam ta uz od vikendu vo februarovkach 😉

horseshoe
20. jún 2012

@franica Drzim moc palceky mojka. Neboj, nic nie je stratene, ono niekedy tie zaciatky tehu byvaju aj taketo 😉 😉 😉 A zrovna ty si tym musis prejst. Pekne papaj lieciky, vela oddychuj, lez a snaz sa niecim inym zabavit, aby si na to stale nemyslela 😉 😉 Citaj knizku, pozeraj filmiky, hocico...Verim tomu, ze ako rychlo to prislo, tak rychlo tieto neprijemne stavy odozneju 😉 😉 😉

horseshoe
20. jún 2012

@ataner81 jj, aj my sme boli na jedno 😀 😀 😀

horseshoe
20. jún 2012

@basikes paradne ciarocky, vlastne ciariska 😀 😀 😀 😀 moc, moc gratulujem. tak a mame tu dalsiu tehulku - paradne sa to tu zahustuje 😉 😉 😉 snad sa pridam coskoro i ja a samozrejme aj ostatne zienky z nasej skupinky 😀 😀 😀

slavkaadusko
20. jún 2012

@rohlicka ahooj aj ja si potom objednavam jeden balicek, to je jedno ci prileti vranka alebo bocian, hlavne nech prileti 😉

zora256
20. jún 2012

@rohlicka Ahojko!
Podarené detičky,aj my máme podobné vedierko nuž náš malý sa doň už nesparce od pol roka,si vykladal von nožičky😀

zora256
20. jún 2012

Ahojte žienky!
My sa tiež snažíme už od marca🙂Ale tak naša cesta je tŕnistá k bábätku aj malý sa s liečením a modlením podaril do 4rokov snaženia sa,a teraz znovu sa liečim,a verím,že to vyjde i tento krát,a tiež mi je jedno,či priletí bocian alebo vrana,le nak k nám zavíta zdravé a plné života 😵 mať dieťa je Boží dar a zároveň krásny zázrak,ktorý sa nedá opísať slovami,prajem ho každej snažilke mať a zažiť krásnych 9 mesiacov tehulkovania a potom mamičkovania 😉

zora256
20. jún 2012

@sanchez81
@franica Gratulujem baby k tehu🙂A držkám palčeky aby bolo všetko,ok 😉 .
A ak som niekoho vynechala

prajem každej tehulke,všetko naj,aby ste prežili krásne obdobie tehulkovania,a aby vás obišli všetky komplikácie a ťažkosti,a veľa zdravia prajem vám aj drobčekom 😉

rohlicka
20. jún 2012

@slavkaadusko: ale ved každa snažilka už má zajednanú požiadavku tam hore u veduceho bociana 🙂 len zalezi kedy bola požiadavka zadana 🙂 čiže kočky LEN TRPEZLIVOST 🙂 ste na čakacej listine 😀 😎 🙂
@zora256: držim palčeky aby sa vám čim skor podarilo druhe miminko 🙂 podla mna je fajn že ste s planovanim zacali takto hned jedno po druhom .. kedze pri prvom ste sa ho nevedeli dockat .. cize trpezlivost .. aj tebe .. je tu zopar cakateliek pred tebou 😉 ktore male mimi este nemaju ..