icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
6. okt 2012

@jeackynka ďakujem moja. Ešte mám pár dní na naštudovanie 😀 Takže ak som to správne pochopila, tak ak by ti neklesla prudko teplota alebo približne stále rovnaká, v podstate ani nezistíš, že ovuluješ. Teda až na druhý deň keď sa teplota zvýši

jeackynka
6. okt 2012

@ataner81 ano ked ti stupne teplota znamena to ze ovulka prebehla a v ten den to treba este poistit,ved vajicko je oplodnitelne aj 12 hodin po ovulke,

ataner81
6. okt 2012

@jeackynka ja to istím 2dni po ovulke 😀 😀 😀 😀

drobca07
6. okt 2012

ahojte kočule moje ako sa dnes máme? @ataner81 @franica ...mne všetky "príznaky" ustúpili, dnes sa cítim skvelo takže zase nič.... ale tak myslím pozitívne - do vianoc sú ešte skoro 3 mesiace 😉
@ataner81 ja si značím BT sem http://www.kalendar.esvet.eu/ - je to stránka womanbook a je to tam dobre prehľadné a po slovensky, značíš si tam aj mrchu aj BT a tiež ti to robí graf, mne tá fertilityfreand či ako sa to volá pripadala dosť zložitá 😅 😀

ataner81
6. okt 2012

@drobca07 ahoj moja. Prečo myslíš, že nič z tehu keď príznaky ustúpili?Veď to je super nie. Mne sa krásne z hodiny na hodinu bolesti stupňujú, mám tlaky, pichanie, výtok zo mňa doslova tečie, kríže a panva sa tiež ozývajú, takže mrchaňa je za dverami ☹

franica
6. okt 2012

@drobca07 súhlasím s Renčou, nič nie je stratené a sú dve možnosti- mimi buď víkenduje alebo ty máš alergiu na prácu, ktorá sobotou zmizla 😀 Všetko môže rozlúsknuť jedine testík 😝

jeackynka
6. okt 2012

@drobca07 tak tuto stranku vidim prvykrat,ja ked som hladala nieco na znacenie teploty tak som nic nevedela najst,iba ten fertilityfriend.

ataner81
6. okt 2012

Bubulky žiadna z vás nemá skúsenosti s duphastonom?

franica
6. okt 2012

@ataner81 moja skoro všetky tu majú, len všetky užívajú voľno, musíš vydržať do pondelka 🙂 Ja ti tiež neporadím, lebo ja som ho brala až keď som tehu bola a viem, že drobca berie už takmer pol roka...viac ozaj neviem, ale možno ti pomôžu tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/liek-duphaston-da-sa-pri-nom-otehotniet-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/mate-skusenosti-s-uzivanim-lieku-duphaston/

dorekapa
6. okt 2012

@janka9900 ahoj moja,no nezohnala a hoci by s tym nebol problem,lebo teta je Dr.a v pondelok idem k svojmu Dr.na krv,takze razitko by bolo,ale nebudem to robit.Ja som bola pocas kontroly doma.Neviem ci som ti pisala podrobne ako to bolo.Mame dodrbane zvonceky a klopkanie nepocut velmi dobre a ked est perie pracka a dcera beha po byte so spevom,tak to fakt treba mat usi napnute.Takze som cely vikend doma.Nasi maju gril party.Manzelickej ide okolo 17stej za nimi na zahradu,Dcerka tam uz je a bude s nasimi na chate aj spat..a ja budem doma robit cucu do TV a netu..Idem zobudit muzzicka,lebo bol rano na huby a zdriemol si..a ja mam na neho veeelku chut..pekny dnik a do skoreho pisania.Verimze ty mas krajsi vikend 🙂)

ataner81
6. okt 2012

@franica tak teraz som úplne mimo. Doky mi kázala brať duphaston od 14 do 25DC ale ovulku mám až po 15DC. To mi ju ten liek zastaví? To nechcem!

ataner81
6. okt 2012

Musím volať v pondelok doktorke. Toto mi nedá spať

jeackynka
6. okt 2012

@ataner81 a koli comu ti ho nasadil ?mas nepravidelne cykly?

jeackynka
6. okt 2012

@ataner81 inak s tym dufikom je tu vela nazorov,skus dat do vyhladavaca tu na konikovi,vela zienok ho uziva,nemam s nim skusenost tak neviem,brala som ho len par dni jed som mala to biotehu,na zastavenie krvacania,ale potom mi doky povedal ze uz ho nemam brat,mam pravidelnu mrchu,tak nevidel dovod .

brumka
6. okt 2012

@ataner81 ahoj som tu nas skok, no neviem kedy mam rozhadzane cykly od 27-37DC tak neviem

linddi
6. okt 2012

@ataner81 ja čakám MS 28.10.2012

ataner81
6. okt 2012

@jeackynka mám pravidelnú ms aj s ovuláciou. Dufík je na dodanie väčšieho množstva hormónov na lepšie uhniezdenie. Dala som si do googla info o lieku a väčšinou mi vybehlo, že zastavuje ovulku. Ale názory neboli od odborníkov
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec

franica
6. okt 2012

@ataner81 ozik Renatka...úplne od veci, ale náhodou som si všimla, že v HU dnes oslavuje Renata- tak všetko najlepšie po prvé (po druhé bude podľa SK kalendára) 🙂 🙂

ataner81
6. okt 2012

Takže zase som sama seba vyhecovala sondovaním na nete, tak sa na to teraz vykašlem a v pondelok pôjdem za doktorkou a všetko sa jej popýtam. Dnes teda ako každý víkend to tu nejako viazne a v podstate si píšem sama zo sebou 😀 , tak budem končiť. Majte sa krásne papa

ataner81
6. okt 2012

@franica ďakujem Zyzanka. Len tak na okraj,o týždeň v sobotu mám meniny v Čechách 😉

deculko
6. okt 2012

ahojte dievcata,tak nakoniec nam tata dosiel domov este pred 10/tou doobedu a este mi aj pomohol🙂)) torta sa vydarila,co som strasne rada, dakujem vam vsetkym za rady a pomoc🙂)) vela ste mi pomohli🙂)) zatial pridavam jednu foto,ideme uz spinkat, papa🙂)))))

typa
6. okt 2012

@deculko sikulka si...vyzera to super a urcite aj chuti 🙂

franica
7. okt 2012

@deculko veeeeľmi pekná, super si to zvládla 😉 A ako zlato si ďakovala ako na odovzdávaní cien Oscara 😀 Verím, že to konzumujúce obecenstvo ocenilo tiež 🙂 🙂...a vidím, že bager nemôže chýbať 😀

drobca07
7. okt 2012

@ataner81 zlatko ja beriem duphika od 14DC na 10dní po 2tbl denne, presne som sa pýtala dr na ovulku a duphika a on mi potvrdil, že je to blbosť že zastavuje ovulu, že od 14DC - a to je aj v návode sa berie na podporu žltého telieska a udržanie príp. tehu, - tak ja mu verím nech si každý píše čo chce 😉
@deculko mňam mňam krásna tortička a určite aj výbornááááá 🙂 šikulka si ozaj 🙂

janka9900
7. okt 2012

@deculko jeeej, ako sa ti pekne podarila 😵 sikovnica 😉

janka9900
7. okt 2012

@dorekapa sa nebojis, ze ti neuznaju to, ze vam nejdu zvonceky? 😕 ja by som sa bala a radsej nejake razitko vybavila 😅 skoda, ze si si vcera nemohla uzit s vasimi grilovacku. no aspon si si poriadne oddychla 😉

simonkato
7. okt 2012

@deculko krasna ja som hned o tebe tvrdila ze si sikulka

simonkato
7. okt 2012

@typa ahoj moja ako sa citis?Co noveho dufam ze po spineni ani stopa.

typa
7. okt 2012

@simonkato si zlata Simonka,ze sa o mna zaujimas 🙂 Vsetko je v najlepsom poriadku. Od toho rana vobec nic,cize som na 100% presvedcena,ze to bolo z keksiku 🙂 V piatok pojdem k doktorovi a ked mi tehu potvrdi,tak Ti poslem nejakeho poriadne nakazliveho tehu-bacila 😉

ataner81
7. okt 2012

@drobca07 Ivanka tak si ma potešila. Ty máš tiež ovulku až po tom 14dc?Bojím sa aby sa mi ovulka nezastavila. Všade píšu, ž sa má brať až po ovulke tak neviem 😕
@deculko no ty si ale šikulka. Krásna tortička.Určite zožala u malého úspech 😀