Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte kočule moje ako sa dnes máme? @ataner81 @franica ...mne všetky "príznaky" ustúpili, dnes sa cítim skvelo takže zase nič.... ale tak myslím pozitívne - do vianoc sú ešte skoro 3 mesiace 😉
@ataner81 ja si značím BT sem http://www.kalendar.esvet.eu/ - je to stránka womanbook a je to tam dobre prehľadné a po slovensky, značíš si tam aj mrchu aj BT a tiež ti to robí graf, mne tá fertilityfreand či ako sa to volá pripadala dosť zložitá 😅 😀
Bubulky žiadna z vás nemá skúsenosti s duphastonom?
@ataner81 moja skoro všetky tu majú, len všetky užívajú voľno, musíš vydržať do pondelka 🙂 Ja ti tiež neporadím, lebo ja som ho brala až keď som tehu bola a viem, že drobca berie už takmer pol roka...viac ozaj neviem, ale možno ti pomôžu tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/liek-duphaston-da-sa-pri-nom-otehotniet-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/mate-skusenosti-s-uzivanim-lieku-duphaston/
@janka9900 ahoj moja,no nezohnala a hoci by s tym nebol problem,lebo teta je Dr.a v pondelok idem k svojmu Dr.na krv,takze razitko by bolo,ale nebudem to robit.Ja som bola pocas kontroly doma.Neviem ci som ti pisala podrobne ako to bolo.Mame dodrbane zvonceky a klopkanie nepocut velmi dobre a ked est perie pracka a dcera beha po byte so spevom,tak to fakt treba mat usi napnute.Takze som cely vikend doma.Nasi maju gril party.Manzelickej ide okolo 17stej za nimi na zahradu,Dcerka tam uz je a bude s nasimi na chate aj spat..a ja budem doma robit cucu do TV a netu..Idem zobudit muzzicka,lebo bol rano na huby a zdriemol si..a ja mam na neho veeelku chut..pekny dnik a do skoreho pisania.Verimze ty mas krajsi vikend 🙂)
Musím volať v pondelok doktorke. Toto mi nedá spať
@ataner81 inak s tym dufikom je tu vela nazorov,skus dat do vyhladavaca tu na konikovi,vela zienok ho uziva,nemam s nim skusenost tak neviem,brala som ho len par dni jed som mala to biotehu,na zastavenie krvacania,ale potom mi doky povedal ze uz ho nemam brat,mam pravidelnu mrchu,tak nevidel dovod .
@jeackynka mám pravidelnú ms aj s ovuláciou. Dufík je na dodanie väčšieho množstva hormónov na lepšie uhniezdenie. Dala som si do googla info o lieku a väčšinou mi vybehlo, že zastavuje ovulku. Ale názory neboli od odborníkov
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
Takže zase som sama seba vyhecovala sondovaním na nete, tak sa na to teraz vykašlem a v pondelok pôjdem za doktorkou a všetko sa jej popýtam. Dnes teda ako každý víkend to tu nejako viazne a v podstate si píšem sama zo sebou 😀 , tak budem končiť. Majte sa krásne papa
@ataner81 zlatko ja beriem duphika od 14DC na 10dní po 2tbl denne, presne som sa pýtala dr na ovulku a duphika a on mi potvrdil, že je to blbosť že zastavuje ovulu, že od 14DC - a to je aj v návode sa berie na podporu žltého telieska a udržanie príp. tehu, - tak ja mu verím nech si každý píše čo chce 😉
@deculko mňam mňam krásna tortička a určite aj výbornááááá 🙂 šikulka si ozaj 🙂

@jeackynka ďakujem moja. Ešte mám pár dní na naštudovanie 😀 Takže ak som to správne pochopila, tak ak by ti neklesla prudko teplota alebo približne stále rovnaká, v podstate ani nezistíš, že ovuluješ. Teda až na druhý deň keď sa teplota zvýši