icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tatarida
7. jún 2012

@sabaka zajtra poobede 🙂

sanchez81
7. jún 2012

@tatarida v koľkom si tt? už bude vidno aj srdiečko? 🙂

tatarida
7. jún 2012

@sanchez81 este asi nie ☹ dnes koncim 6t

sanchez81
7. jún 2012

@tatarida tak uvidíš aspoň fazuľku, nie? 😉 Držím palce, aby bolo všetko ok!

tatarida
7. jún 2012

@sanchez81 fazulku snad hej 🙂 ved dam vediet ako som dopadla 🙂 a dakujem!

leonetka
7. jún 2012

@sanchez81 jeeejda, to znie velmi slubne. a ked od pondelka neprisla MS tak je to na 99%! juuuj, tesim sa! inak ja by som tiez tolko nevydrzala. ale tak radost pred vikendom je najlepsia. baby vyzera to na silne piatky. 🙂 testujes dufam zajtra skoro rano. a pre uchylakov poprosim aj foto testu 😀

leonetka
7. jún 2012

@tatarida drzim palceky u dokiho, snad uz bude maleho smudlika vidno 😀 informuj potom! 🙂

sanchez81
7. jún 2012

@leonetka ako že pre teba? 😀 a keď tam bude biele pole, tak mi každá pošlete čokoládu ako bolestné 😉

leonetka
7. jún 2012

baby, ja sa budem z vasich tesit akoby to boli moje vlastne. 😀 lebo som smutna z tohto mojho cyklu zas.

tatarida
7. jún 2012

@sanchez81
@leonetka inak ja odporucam testovat v piatok vecer len tak zo srandy 😀

leonetka
7. jún 2012

@sanchez81 nebude! 😀 tak ked uz ja nebudem mat tie dve // tak aspon sa budem vytesovat z cudzich 😀

leonetka
7. jún 2012

@sanchez81 a inak verim, ze si viacere z nas pozru pozitivny test len to nenapisu, takze oficialne som tu za uchylaka ja 😀

tatiana77
7. jún 2012

@sabaka ahoj, ano vcera som zaplatila zalohu.....a uz sa tesim a je pravda ani az tak nemyslim na babo.....ideme v auguste na dva tyzdne, a hlavne terminy menzesu mam zaciatkom mesiaca, takze vychadza ovulka, ze bude tam...tak som sa utesila, ze ked nic dovtedy, tak mozno na dovce....a tam sa nebudem n adruhe babo mysliet...budem si uzivat volna tepla a manzela so Sonickou..... 🙂 🙂

tatiana77
7. jún 2012

@tatarida neboj bude vsetko v poriadku...fazulka by mala byt vidiet....som zvedava......juuj, aj ja chcem....
@sanchez81 drzim palce, aby boli dve ciarky !!!!!

sabaka
7. jún 2012

@sanchez81 som rada, ze sme ta ukecali aspon na zajtra rano - aj ked podla mna je to tam! 🙂
@tatarida zelam ti na zajtra krasne zoznamenie sa s fazulkou, je to nadherny pocit!
@tatiana77 super, ze ovu vychadza na dovolenke - mozno prave dovolenkova pohodicka prinesie ovocie 😉

tatarida
7. jún 2012

@sabaka no a ja ti zelam krasne stretnutie s // 😀

sabaka
7. jún 2012

@tatarida aaaaaaaaaaah, uz aby to bolo! ten pocit je uzasny a ja ho este aspon raz chcem zazit.
a dakujem! 🙂

sabaka
7. jún 2012

dievcata, spolubojovnicky a cakatelky v poradovniku: chcem vam vyjadrit vdaku a moj obdiv: tato tema je podla mna na koniku jedna z najlepsich. ze preco? to je uplne jasne: vynikajuce, humorne a pozitivne mysliace "ucastnicky"

tatiana77
7. jún 2012

@sabaka musime pevne verit, ze zazijeme este raz // ciarky a budeme bojovat az do konca.....mozno takto o mesiac to budeme zazivat..... 🙂

kapokapo
7. jún 2012

@tatiana77 Jasne ze budeme, uz sa nato tesiiiim....

maryennn1
7. jún 2012

Bábušky moje po dlhšom čase, zase som tu opäť nakukla a poviem vám- to je také napínavé ten váš zoznam, ach keby som nemusela čakať ešte aspoň jednu mrchu 😒 ale tak no, aj ja sa raz dočkám začiatku snaženia 😀
@tatarida juj tak to už fazuľôčku, uvidíš určite 🙂
@leonetka pridávam sa k tebe za uchyláčku, ja sa teším z každého dvojpaličkového testu aj keď nieje môj 😀 😀 😀 aj my raz taký uvidíme a naživo 😀
@sanchez81 to je aké napínavé, normálne som v očakávaní aj za teba 🙂 ale mám taký pocit, že je to tam, aj u
@tatarida mi môj vnútorný pocit vyšiel 😀

leonetka
7. jún 2012

@maryennn1 urcite sa dockame aj my! prichadza leto, vela slnka a pozitivnej energie... 🙂 a ty si mladucka, takze neeemaj strach, mozno uz na dalsi cyklus nam budes fotit testik 😉

sabaka
7. jún 2012

@sanchez81 ale preco by dovolenku zatrhol? ved ta moze len prospiet - ak pravda neplanujete nejake horolezectvo alebo neletite prilis dlho. on si len starosti robi, to je mile 🙂

maryennn1
7. jún 2012

@leonetka no ja ešte musím trošku počkať, kvôli regenerácii maternice, ale potom keď to vyjde vám testík isto odfotím 🙂

kapokapo
7. jún 2012

@sanchez81 ahoj, takze rano testujes? juchuuuuu 😀

sanchez81
7. jún 2012

@kapokapo ahoj, no musím, lebo @tatarida skolabuje 😀

sanchez81
7. jún 2012

@sabaka žiadny extrém neplánujeme, len keď sme prišli o bábo straaaaaašne plakal ☹ tak sa asi pri druhom tehu bude o mňa veľmi báť

sanchez81
7. jún 2012

kočky, ste tu? halooooooooooooooooo, nespite ešte 😎

sabaka
8. jún 2012

@sanchez81 chapem. aj u nas to bude ine. ale zvladneme to! 🙂

tatarida
8. jún 2012

@sabaka
haloooooo ja cakam na //!!!!!! 😀