Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sanchez81 jeeejda, to znie velmi slubne. a ked od pondelka neprisla MS tak je to na 99%! juuuj, tesim sa! inak ja by som tiez tolko nevydrzala. ale tak radost pred vikendom je najlepsia. baby vyzera to na silne piatky. 🙂 testujes dufam zajtra skoro rano. a pre uchylakov poprosim aj foto testu 😀
baby, ja sa budem z vasich tesit akoby to boli moje vlastne. 😀 lebo som smutna z tohto mojho cyklu zas.
@sabaka ahoj, ano vcera som zaplatila zalohu.....a uz sa tesim a je pravda ani az tak nemyslim na babo.....ideme v auguste na dva tyzdne, a hlavne terminy menzesu mam zaciatkom mesiaca, takze vychadza ovulka, ze bude tam...tak som sa utesila, ze ked nic dovtedy, tak mozno na dovce....a tam sa nebudem n adruhe babo mysliet...budem si uzivat volna tepla a manzela so Sonickou..... 🙂 🙂
dievcata, spolubojovnicky a cakatelky v poradovniku: chcem vam vyjadrit vdaku a moj obdiv: tato tema je podla mna na koniku jedna z najlepsich. ze preco? to je uplne jasne: vynikajuce, humorne a pozitivne mysliace "ucastnicky"
Bábušky moje po dlhšom čase, zase som tu opäť nakukla a poviem vám- to je také napínavé ten váš zoznam, ach keby som nemusela čakať ešte aspoň jednu mrchu 😒 ale tak no, aj ja sa raz dočkám začiatku snaženia 😀
@tatarida juj tak to už fazuľôčku, uvidíš určite 🙂
@leonetka pridávam sa k tebe za uchyláčku, ja sa teším z každého dvojpaličkového testu aj keď nieje môj 😀 😀 😀 aj my raz taký uvidíme a naživo 😀
@sanchez81 to je aké napínavé, normálne som v očakávaní aj za teba 🙂 ale mám taký pocit, že je to tam, aj u
@tatarida mi môj vnútorný pocit vyšiel 😀
kočky, ste tu? halooooooooooooooooo, nespite ešte 😎

@sabaka zajtra poobede 🙂