Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
Ahoj baby aky kocik idete kupovat teraz na jesen myslite ze by stacil len hlboky alebo je lepsia 3 kombinacia.Kedze bude zima tak sportak nevyuzijem a potom by som kupila uz sportak samostatne neviem ci sa to oplati financne takto riesit A potrebujem aj autosedacku takze neviem co by bolo lepsie. Poradte dakujem
@potamota tak na zimu, ked bude babetko malinke urcite hlboky- vanicku. Potom na jar, leto z praktuckych dovodov budes urcite kupivat golfas. Je lahsi a spratnejsi 😉 Ale to je rrpodla nazoru vasciny mamiciek. 3 - komb tu vide priemer 295€ sportovu cast tiez urcite vyuzijes. Potom uvidis co ti bude vyhovovat. 🙂 😉
@ja.nu.la Urcite dopadne dobre poradna. Na zaciatku strach a ked vychadzame, tak usmev na tvari. Naposledy som sa usmievala celou cestou domov 🙂 Poradne som mala uz dve a minuly tyzden som bola na NT ultrazvuk a v zavere na chvilu mi urobili aj 3D - bol to zazitok 🙂 Drzim palce na poradni 🙂
Ahojte žienky, môžem sa k vám pridať? Dnes som úplne nečakane zistila, že čakáme bábo. Termín mám 30.9. a doma máme už dvojročného drobca.
@ja.nu.la no to hej, to sa všetci divia, ale ja mám dlhodobé problémy so žalúdkom, tak som nevolnosť zhadzovala na to a menzes mám ako prázdniny - raz za čas. Až keď ma začali bolieť prsníky, tak ma napadlo, že to asi bude všetko inak. No a k tomu sme prvého drobca mali po dlhých problémoch a následnej IUI, takže ma ani v najkrajších snoch nenapadlo, že by to tentokrát mohlo byť také jednoduché 😀
ahojte maminky, môžem sa pridať? 🙂 Ja mám termín 1.9., čakám dvojičky.... 😀
Ďakujem kočky.... 🙂
ahojte dievcata. prepacte ze som sem prisla ale ste uz dalej v tehu tak som sa chcela spytat ci je normalne ze 2 dni mi bolo velmi zle potom 1den absolutne nic, potom zase jeden den zle a teraz zase uz vyse jedneho dna nic.. mali ste to niektora? som asi nejaky 7tt. dufam ze sa nenahnevate ale ja som taky bojko lebo uz som raz mala missed abort ale mam uz aj dve deticky no napriek tomu sa bojim...
Ahojte, 🙂 mozem sa aj ja pridat? Termin mam 13.9. 🙂
@zuzula666 No dúfam, že to nebude nejaké strašné, on má inak deti rád, tak uvidím, ako prijme toto. Čo to bude ešte nevieme, som len v 12 týždni. Termín mám zatiaľ 30.9. Pri malom sme sa dozvedeli, že to bude chlap až v 28. týždni, dovtedy sa schovával 🙂 Vy ste museli byť prekvapení, keď ste zistili, že to budú dvojičky, však?
@veve29 Ahoj a vitaj medzi nami 🙂
@neliq mne sa to hneď od začiatku nezdalo a mala som tušenie, že som tehotná, vlastne som to vedela skorej, ako mi to povedal test, iba som sa uistila, lebo mne bolo neskutočne zle, boleli ma prsia, všetko mi smrdelo ..... a pri prvom som to nezažila 😀 A keď mi dr. na USG potvrdil, ano Zuzana, ste tehotná a... chvíľu mlčal, chvíľa napätia a ja ako na ihlách aj s mužom! no nakoniec sa vyžmýkal, že tam sú dva plody a ja ešteže som ležala 😀 a môj muž sa začal škeriť od ucha k uchu, lebo ten mi to hovoril od začiatku, že budeme mať dvojičky (u nás v rodine sú a mne strašne vyhuplo bruško). V prvom momente šok, ale potom neopísateľný pocit... dva balíčky šťastia 😀

@ja.nu.la Ahoj, ja mam taktiež takýto termín 🙂