icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

nika1985
20. máj 2013

@andy31 ja som tiez pri prvej mala pol roka camarelo ma super vanicku 😉

andy31
20. máj 2013

@nika1985 ja som vyberala hlavne podľa vaničky, lebo keď sa malá narodí tak fakticky celú zimu bude vo vanička, tak aby jej nebola tesná. A ako si bola s ním spokojná?

marseillka
20. máj 2013

no ja dnes v noci som vobec nespala, stale som sa prehadzovala z jednej strany na druhu, krpec ma tak otlkal ze az. absolutne som sa nevyspala. A to som si myslela, ze sa nevyspim ten posledny mesiac, nie uz takto skoro 🙂

andy31
20. máj 2013

@marseillka ja nespávam v noci hádam od začiatku. Môj spánok trvá tak 4 hodiny maximálne. A to je malá úplne kľudná. Potom sa len prehadzujem a prehadzujem a spánok neprichádza a neprichádza. ☹

marseillka
20. máj 2013

@andy31 no ja posledne dni, cez den sa hlasi obcas, ale v noci si to vynahradza. Moj mi hovori, ze sa musim asi viac unavit cez den, aby som potom spala ako dudok a nic ma nezobudilo 🙂

nika1985
20. máj 2013

@andy31 vies co bola som spokojna jedine co mi vadilo ze sme ho museli stale vyklikavat a naklivakat ked som davala na balkon a to iste aj ked sa sklada sportak to auta sa mi nepacilo ze to musis vykliknut dat do auta a zas nakliknut takze sme ho tusim po pol roku predali a kupili novy keby viem ze sa krpana nebude chciet od 8mesiacov vozit necham si ho len mi sme planovali druhe a ten kocik nevydrzi pri castom skladani moc dlho. A teda mi sme ho dost skladali pouzivali sme ho hlavne na naklik vajicka v meste a tak.Ale vanicku ma suprovu tento co mam teraz ma mensiu neviem ak tam budem davat male aj s fusakom ale tak nejako vydrzime.

nika1985
20. máj 2013

tak my sme po 3d zas cakame babu akurat sa dohadujeme ci to nechame ako prekvapko ale pri tejto uz povieme. V kutiku som dufala,ze to bude chalan ale hlavne nech je zdrave.

marseillka
20. máj 2013

Tak my sme dnes objednali kocik, do 3 dni by mal prist, tak som zvedava 🙂 je to nurse trio look pro spicy, mate skusenost?🙂

grofka
20. máj 2013

Babulky, toto si vyskúšajte! Vyšlo vám to isté ako na sono? http://najmama.aktuality.sk/tehotenstvo/vypocet...

Zo sona ešte neviem, ale podľa tohto testu by sme mali mať ďalšie dievčatko 🙂 A že by mi to vôbec nevadilo... som práve zistila 😉

marseillka
20. máj 2013

@grofka tak prave som si urobila test, zatial podla sono nevieme co to bude, no vo stvrtok mam poradnu, tak sa mozno dozvieme. Podla testu nam vyslo dievcatko 🙂 aj mame stale citaka, ze bude baba, takze uvidime 🙂

zuzanna1512
20. máj 2013

@ikuska777 ahoj, hej je to naše prvé a pravdepodobne budem rodiť v Nitre aj ked som rozmýšlala aj nad Topolčanmi 🙂

zuzanna1512
20. máj 2013

@grofka no nám podla všetkých "babských" receptov na určenie pohlavia vychádza dievča, ale sono ukázalo, že to je chlap ako buk 😀

nika1985
21. máj 2013

@grofka nam podla vsetkeho vychadza chalan ale sono ukazalo ze to bude bambulka 😉

andy31
21. máj 2013

@marseillka mne nepomôže ani riadna únava. Už som to skúšala. Malá je v noci úplne pokojná vôbec nekope a prečo ja teda nespím tak to netuším.
@nika1985 my máme veľký kufor na aute, tak sa nám tam vojde celý. A zase neplánujem sa moc voziť. Ja som skôr na prechádzky. Inak gratulujem k dievčatku 🙂
@grofka tak mne to vyšlo presne ako na sone bude baba. 🙂

nika1985
21. máj 2013

@andy31 tak potom hej ved ani mi sa nejako extra nerozvazame vzdy sme vonku cele dni ale tak treba ist aj na nakup ci lekarovi.

kiki75
21. máj 2013

@lara30 ja mam 8.9.2013 🙂 kde budes rodit ?

ikuska777
21. máj 2013

baby nám to vychádza tiež na dievčatko, ale podľa sona by to mal byť chlapček 😉

lara30
21. máj 2013

@kiki75 Budem rodit v Ruzomberku 🙂 aj prveho syna som tak a vsetko v pohode 😉

jenny316
21. máj 2013

@grofka podla testu dievca,ale v brusku chlapec 🙂

vlcinko
22. máj 2013

zaujímavý test, nam vyšlo dievča, čo sa trafili, i ked ich mám dvojmo. dnes idem s holkami na 3D tak som na ne kočky zvedava, snad si to pohlavie nerozmysleli a budu pekne pozovat. neviete, či ich pri tom 3D može doktor i trochu zmerat? na kurze dvojčacích maminiek mam menšie brucho než tie, čo su v menšom týždni odo mna, tak mam trochu obavy, či holky rastu dostatočne..

nika1985
22. máj 2013

@vlcinko tak by sa mu to malo dost vsetko pomerat teda neviem ako je to ked su tam dve ale mne malu pomeral do detailov.

vlcinko
22. máj 2013

@nika1985 diky, oni jak su dve sa už tažšie meraju, ale budem rada aspon za par mier čo sa podari, to vačšinou potom samo dopočitava vahu podla niektorých parametrov. do bežnej poradne idem zas bud. pondelok, takže zatial len pre klud duše

ikuska777
23. máj 2013

babulky aj ste už boli niektorá na tej sladkej vode? ja sa mám budúci týždeň objednať.a neviete náhodou ako dlho to všetko trvá? ja sa už presne nepamätám a zabudla som sa spýtať lekára.

kiki75
23. máj 2013

@ikuska777 mne povedala doktorka ze minimalne 2 hodiny to bude trvat

andy31
23. máj 2013

@ikuska777 ja som sa tiež na to pýtala. Vypiť dve hodiny pred odberom sladkú vodu potom dve hodiny čakať a až potom ti zoberú krv. A to je všetko. Ja to mám uľahčené vypijem v robote a až potom pôjdem k doktorovi na odber. Nemusím čakať. 😉

anetka85
23. máj 2013

@kiki75 jej ja mam ten istytermin porodu 🙂

kiki75
23. máj 2013

@anetka85 a kde? 🙂

anetka85
23. máj 2013

@kiki75 ja som z Novyych Zamkov...

kiki75
23. máj 2013

@anetka85 tak nic, ja BA 🙂 no este stale neviem, kde budem rodit...

eribac
23. máj 2013

Ahojte,baby, tie ktoré ste už boli na glukózovom teste v 24tt, boli ste aj vyšetrované lekárom? Ja som bola len na gluk. teste, no lekár ma nevyšetril, ani som nemala možnosť s ním hovoriť. Ako často chodíte na poradne? Teraz budem vidieť krpca až po dvoch mesiacoch vzhľadom k tomu, že teraz ma nevyšetroval.