Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
Inak kupila som si kocik camarelo dakota...bol lacny ale zdal sa pevny a kvalitny v porovnani s drahsimi znackami a aj vyzorovo sa mi veeelmi pacil 🙂 som rada ze uz moozem jednu vec pustit z hlavy 😉
@kiki75 Ja som rodila aj prvé v Ružinove, tak velmi nerozmýšlam.....Sestra tam odrodila 2 deti, švagriná tiež dve deti.... Druhá sestra rodila na Antolskej a tiež v pohode... .V ružinove mám aj gynekologičku, chodím tam aj na psychoprof. cvičenia...... Držím palce pri rozhodovaní, nie je to naozaj ľahké!! Budete mať dievčatko? Gratulujem 🙂
ahojte baby nemate niektora take stavy ze vas strasne boli hlava a potom vas prehana a vraciate mne uz sa to stalo behom tehu 4x vsetko co do seba dam ide von trva to vzdy skoro cely den som neschopna chybat sa ked som to hovorila dokymu povedal ze je to dosledok toho ze sa mi rapidne zhorsuje stitna zlaza ale ja uz nevladzem vobec neviem co si mozem dat citala som ze ked zacne boliet takto hlava tak sa moze dat paralen ale na poradnu idem az o 3tt tak teraz neviem aby sa nieco nestalo.
@nika1985 paralen aj mne dr. Povedal ze si v klude mozem dat keby som potrebovala...pytal sa ma ze co som si davala pred tym ked ma bolievala hlava,davala som si panadol tie sumive tabletky a tie mi tiez odobril,ze si v pohode mozem dat ked potrebujem,,,bolievala ma strasne hlava,,,chvalabohu ma to preslo uz...
@kiki75 ahoj, na cvičenia ma poslala moja gynekologička v 20tt. Za prvé 4 cvičenia sa neplatí, hradí poisťovňa! Ja som si priplatila ešte za ďalší cyklus (4cvičenia). Jedno cvičenie potom vyjde niečo cez 3€. Myslím, že stačí, aby tvoj gynekológ vystavil výmenný lístok na psychoprof. cvičenia pre tehotné a ty si vyberieš kam budeš chodiť. Chodia tam aj ženy, ktoré určite nebudú rodiť v Ružinove.
má z Vás niekto nizky tlak ? co robite proti tomu ? ja uz 4 dni sa trapim, ked som si naposledy merala tak som mala 90/60....neviem co so sebou, uz vcera som si dala aj cervene vino, trosku mi to pomohlo, ale to predsa nemozem pit denne..... ani to pocasie mi nejak nepomaha.....☹
@saska.t
@nika1985
kavu nemam rada, resp nemozem, lebo som z nej nervozna a podrazdena, nepijem ju uz asi rok.....🙂
ta kofola je mi sympatickejsia....ale doteraz som nechcela ani kolu pit kvoli umelym sladidlam atd.... popijala som len cierny caj ale z tej mam blby pocit v zaludku, asi ma páli..... neni to u mna lahke... 🙂 😒 ale tu kofolu asi vyskusam..... aspon raz za cas.... inac svokru mam aj ja, dakujem za radu, len uz sa nebavime. inak by som mala o vysoky tlak postarane 🙂
baby je tu niektorá, kto neberie vôbec žiadne magne B6, maternu, alebo iné vitamíny? lebo ja neberiem nič (okrem kyseliny listovej, ale aj to len v potravinách, čo ju osahujú, nie tabletky), doktor mi ani nič neodporučil, tak sa bojím, či to nevadí.
@ikuska777 magnezium beriem koli krcom v nohach,ale nie poctivo,väcsinou az ked mam problem,kys.listova je podstatna iba prvy trimester,kedy sa delia bunky,takze som dojedla balenie a viac nekupila,z ostatnych vit. pre tehotne mam neuveritelne bolesti zaludka a nevolnosti,takze nic ine neberiem,ak jes pestru stravu nie je ziadny problem,tvrdi to aj moj Dr. 😉
@ikuska777 ahoj, ja som brala len kyselinu listovu do dva a pol mesiaca, inac neberiem absolutne ziadne vitaminy ani tabletky nic. Ak telu nic nechýba, netreba mu nic umelinove. Vsetko je hlavne v zelenine a ovoci. Takze vsetko je ok 🙂

@kiki75 tento týždeň som bola tiež na 3D ultrazvuku. Fotky mám pekné, len malý mal celú tváričku zaborenú do placenty. 3krát som vyšla von, prechádzala som sa, pila, behala po schoch , aby sa otočil....a nič. V pondelok idem opäť, aby sme mali pekné fotky tváričky na pamiatku. Dr. bol výborný!!! Inak všetko bolo krásne vidieť už v 20 týždni (aj tvárička)