icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

deni5982
13. aug 2013

termín pôrodu 7.9. v pôrodnici Ruzinov - ste tu niektorá s podobným termínom a miestom???

jenny316
13. aug 2013

Dievcata,tak ja som mala vcera hroznu noc,,,maly ma zobudil o 2.30 h a vyvadzal asi do 6-tej rano...nepomohlo nic,lezanie na jednom alebo druhom boku,ani na chrbte,ani prechadzanie,no proste hruza...celkom som sa zlakla,takyto hyperaktivny este nebol..ale podla Ctg vyzera byt vsetko ok,dr. Povedal ze ak bude stale taky,tak mam prist aj na prietoky,na ktore som objednana az buduci tyzden...
A este aby toho nebolo malo,sa mi uz teraz urobili hemeroidy,cize kazde sadnutie,vstanie boli ako fras a kultivaciu mam pozitivnu na kandidu....uz som si myslela ze sa tomu vyhnem,ked som mala cele tehotenstvo pokoj...pred tym som s tym mala velke problemy...

jenny316
13. aug 2013

@deni5982 termin rovnaky,len vzdialenost o 200 km inde 🙂

saska.t
13. aug 2013

@jenny316 jaj tak toto prezivam skoro kazdu noc a rano som mrtva unavou,hemeroidy chvalabohu nepoznam u seba, ale min. tyz. mam napisane v knizke tiez pri kultivacii CAN, takze tiez predpokladam,ze mam,,ale nic mi nehovoril,len ze vsetko je ako ma byt,takze je to asi ku koncu normalne ...

jenny316
13. aug 2013

@saska.t a ti na to nic nedal?ja som vyfasovala tabletky na vkladanie....

saska.t
13. aug 2013

@jenny316 absolutne nic, ale minule mi nasiel nejaku bakteriu v moci castu v tehotenstve,spytal sa ma,ci mam bolesti tipu zapal mocoveho mechura,nic ma nebolelo,tak mi nic nedal a pri dalsej kontrole som uz mala moc cisty ,same to odislo,povedal,ze je to typicke pre tehu a ze netreba hned cpat tabletky,tak to zatial respektujem, lebo naozaj mi nic nie je...

tanmich
14. aug 2013

@deni5982 ja mam termin 6.9. a chcem rodit v Ruzinove ak stihnem 🙂

kiki75
14. aug 2013

@deni5982 ja som 8..9. ruzinov 🙂

kiki75
14. aug 2013

@tanmich podla mna sa stretneme..... 🙂

tanmich
14. aug 2013

@kiki75 uvidime, my uz by sme to chceli mat cim skor za sebou. 🙂 Malinka bola pri merani a vazeni naposledy taka velka, ze nam posunuli termin o tyzden skor, tak sme zvedavi co nam povie teraz v piatok pri dalsej kontrole 🙂

kiki75
14. aug 2013

@tanmich a nechodis do poradne vo stvrtok? ci mas svojho lekara? inac ja idem v piatok na UZ a som tiez zvedava na vahu a miery malej, lebo my sme uz pred 3 tyzdnami mali 2800g.....co som nechapala, ale tiez dufam, ze nebude nejaka extra velka a mne by tiez bodlo porodit o tyzden skor 🙂 uz nevladzem 🙂

saska.t
14. aug 2013

@jenny316 tak dnes som Bola na kontrole a k tej candide zabudol napisat negativna,takze mi nic nie je a robili mi ster aj na streptokoky a tiez negativny,takze uz mam dusu na mieste 😀

tanmich
14. aug 2013

@kiki75 nechodievam tam do poradne, chodim k svojmu lekarovi do Gynaexu. Napodobne, nasa mala pred troma tyzdnami vazila 2890g, na tejto kontrole by ju mal doktor znova pomerat, uvidime ako podrastla 🙂

kiki75
14. aug 2013

@tanmich no tak hovorim, mozno sa stretneme uz v auguste v porodnici 🙂

karinkaeich
14. aug 2013

ahojte kocky, prepacte, ze rusim vasu rozbehnutu debatu, no chcem sa opytat, nepotrebujete niektora este doplnit vybavicku? posuvam vecicky po nasom malom (su tam rozne kusky, aj uz vacsie velkosti). a rada vyhoviem aj v cene 😉

jenny316
14. aug 2013

@saska.t tak uz vieme preco ti nic nedal 😀

deni5982
14. aug 2013

@tanmich jéj, to by bolo super🙂 len ja uz mam dojem, ze to bude skôr🙂

marseillka
14. aug 2013

No baby, zavidim, ze to o chvilu budete mat za sebou, chcem sa spytat, este sa vam stava, ze odpadavate a toci sa vam hlava? mne sa to stalo asi 6x za cele tehu, naposledy pred 2 mesiacmi, a dnes rano v obchode som dva krat odpadla, som sa dokotila domov a doteraz sa neviem postavit normalne na nohy, tak sa mi hlava kruti. ☹ a vcera pre istotu bolela tak, ako keby mi do nej niekto vrazal bejzbalkou :/

kiki75
14. aug 2013

@marseillka ty nie si na Slovensku vsak ? nemoze to byt z tepla? pijes dost? inac mne sa hlava netoci, ale casto mam taky pocit slabosti, alebo nizkeho tlaku. to je vraj normalne. ale spomen to pre istotu lekarovi ked pojdes na kontrolu

kiki75
14. aug 2013

@jenny316 co znamena, ze vyvadzal ? vraj v noci su teraz aktivnejsie, mne sa to tiez stava, ze cez den nic, alebo si to nevsimnem a potom vecer a v noci kope v kuse.....

marseillka
14. aug 2013

@kiki75 nie som na Slovensku, ale uz asi 3 dni mame tak do 33 stupnov, cize uz sa to dalo a v noci sa uz aj lepsie spi, a do obeda ked som sla bolo 28 cize nic hrozne, no i tak. No idem az v utorok na kontrolu snad to dovtedy prezijem 😖 a tlak mam podla nich na tehotnu akurat-minule 104 na 55 co boli spokojni tak neviem.

kiki75
14. aug 2013

@marseillka to je nizky tlak podla mna.....ja mam 110/70 aj tak mam tie pocity na odpadnutie obcas,,,,

marseillka
14. aug 2013

@kiki75 ja si tiez myslim, ze bol uz troska nizsi, ale ze je to stale v norme, tak uvidim aky bude v utorok na kontrole. Aj ked mam obavy, ze uz mi na to nic extra nedaju 😒

jenny316
14. aug 2013

@marseillka ja som mala raz na poradni tlak 90/50 a sestricka sa ma len spytala ci sa mi netoci hlava,kolko vypijem ale ze aj tak je to este dobre...inak mam stale tak 100/60 len sa mi hlava netoci,musi to byt ozaj neprijemne...dufam ze sa ti to uz nebude opakovat...

jenny316
14. aug 2013

@kiki75 to som nevedela,ze taraz su aktivnejsie...mne sa to este nestalo,citim ho hlavne cez den,a chvilu pred spanim,ked si lahnem ale v noci ma nechava spat,ani na Wc som nemusela chodit kazdu noc....a tym vyvadzanim som myslela ze neustale od tej pol 3 sa hybal-vyduval sa,roztahoval,tlacil pod rebra.... mala som pocit akoby sa mu nieco nepacilo,este aj cele doobedie som ho citila sa hybat viac ako zvykne....na predporodnej priprave nam vraveli ze aj to moze byt znak ze nieco nieje dobre,ak je aktivnejsi ako zvykne....ale ako citam asi je to normalka ,len som sa prelakla kedze doteraz som to nezazila...

nika1985
15. aug 2013

@marseillka ahoj ja som mavala takyto tlak pri malej teraz mam sice trosku vyssi 110 ale aj tak sa mi toci niektore dni cely svet doktor mi kazal pit 2-3dcl kofoly denne nepijem ju stale ale ked mam pocit ze sa mi toci vsetko tak si dam a pomoze to skus neublizi ti to malu mame zdravu 😉 az moc klop klop a ze je to lepsie ako dat si kavu.

marseillka
15. aug 2013

@nika1985 kava mi nezabera, uz ani cola deci dve, uz som vselico skusala...si teraz pripadam ako mimino ja, ani na sekundu ma drahy nesmie spustit z oci lebo sa hocikde zveziem ako kabela. 😠

nika1985
15. aug 2013

@marseillka tak skus zavolat doktorovi neni to dobre ak pijes dostatok vody a stale sa ti toci ja by som radsej volala nic z tym nepokazis.

marseillka
15. aug 2013

@nika1985 uvidim ako bude zajtra..ak lepsie, tak to mu to poviem rovno na kontrole v utorok. a ked nie tak asi tam skocim na konzultaciu..

nika1985
15. aug 2013

@marseillka tak ono ide vikend aby si nemusela utekat na pohotovost ja sa toho vzdy bojim.