Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
Kocky tak nasa mala je oddnes riadne donosena,ulozena hlavickou dole a moze kedykolvek prist ...
@marseillka
@maminab
podla mna sterilizator je super vec, ale zatial netreba, staci neskor kupit ked im budeme davat pit uz z flasky.....teraz kvoli tym cumlikom je zbytocne kupit sterulizator....
@kiki75 ale dietatko je oficialne donosene v 38tt,kedy mu uz nehrozi ziadne riziko pri narodeni,(zeby malo problemy s dychanim atd. ako pri predcasne narodenych) v 40tt to je optimalny Termin pre narodenie deti,vypocitany podla MS,ale v tomto Termine sa rodi priblizne len 4% deti,moja 1 mala Bola tiez narodena v 38 tt,od tohto tyzdna to uz moze kedykolvek prist 😉
@kiki75 ved presne, na par cumlov a jednu dve flasky co sa za den raz prilezitostne pouziju v pripade potreby je to asi zbytocne.
@saska.t nevedela som, ze je na to taky oficialny termin.... tak super , ja uz som si vydychla pred tyzdnom asi, ze uz to bude asi ok a predcasne narodene dieta uz urcite nebudem mat 🙂 bodaj by to uz prislo, ale u mna to tak nevyzera. dnes som sa pytala doktora, ci to nebude skor, ale povedal, ze nie, vobec saneotvaram 🙂 no tak a uz je to dalsia moja obava na scene: co ked nakoniec este budem prenasat a daju mi vyvolavacku......ja som uz len taka, furt sa nad niecim stresujem.....
@kiki75 tak uz ti saska odpovedala 🙂 presne aj podla mna je sterilizator zbytocne vyhodene peniaze ved to nemusis potom vyvarat po kazdom pouziti napr. ked budes aj pouzivat flasky mi pouzivame lovi znacku a tam je samosteritizator supnem do mikrovlnky a tam sa mi to vsetko vyvari.
aj vy máte takú hroznú chuť na sladké??? Mňa všetko bolí a predsa sa len napchávam a napchávam... Doteraz som sa snažila krotiť, ale teraz sa to už nedá......... Kolko ste pribrali? ja dosť veľa 15kg..... ale pri prvom to bolo horšie....27kg 🙂
To ti nezávidím! zbláznila by som sa! Ale tých 5,5kg........to ti závidím (v dobrom) 🙂
baby ja som akurát spráskala celý balík čipsov a už mám zase chuť na niečo sladké 😉 , u mňa sa to každú chvíľu strieda.
@nicolettka2126 ja tajne dúfam, že tiež sa nám podarila malá žabka 🙂 definitívne budem vedieť v utorok tak aspoň do nedele čakám kým si urobím test 🙂 nečítala som celú diskusiu ale zatiaľ to u teba vyzerá ako? dostala si ms? nejaké príznaky? ja mám akýsi hustý belavý hlien čo som doteraz nemávala 🙂
@nicolettka2126 no ja som sa teda dobre preklepla :D zle som si prečítala tvoj úvodný príspevok 🙂 želám Vám krásne detičky a bezproblémový pôrod 🙂
@maminab no ani nehovor o sladkom. cokolada na posedenie zjedena, pudingy, dnes palacinky...ale to len tento mesiac mi nejako chuti, inac som od zaciatku tehu nicmoc jedak...zatial 7,5kg islo.
Ja mam zatial 14 kg na sebe,slonica som riadna 🙂baby dnes mam zly pocit,k tomu ma strasnea "mrle zeru" a pred hodinou som si obrazila malicek na nohe.... ☹

@maminab ja som cumlik nemala pisany v zozname co do nemocky, ale vyvarila som dva-viac som nekupovala ani, a beriem si ich tam pre istotu. Inac ja som sterilizator tiez nekupovala..podla mna zbytocne a nestoji zrovna malo. Hrniec obycajny a basta 🙂 a podla mna ak deticky nie su cisto na UM tak sa ani moc nepouzije.