Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ono by asi bolo fajn ist do predajne s polrocnym dietatom a vyskusat si tu vanicku ci sa tam zmesti.....ale nepochybujem o tom....ako vravim Jane je fajn znacka,patri medzi tie top 🙂 a preco by robili take , ze by sa don dietatko nezmestilo 🙂
neviem, nerobili ste niektora aj prieskum na ktorej stranke vychadzaju kociariky za najlepsiu cenu? ...ci asi zalezi aj od akcie, a vlastne len zo zvedavosti sa pytam, neviem este aky bude rozpocet, ale ak by nahodou vydalo na novy.. tak preto sa pytam... ale pochybujem 😅
ja mam taky pocit ,ze na ceskych strankach tieot kociky Jane viiidu ovela lacnejsie 🙂 ale nviem ako to je potom s dovozom a s reklamaciou.
nanu - dobre robis, aj ja sa snazim...
a tie balerinky - su fajn, ale asi zalezi na tom, ci maju absolutne rovnu podrazku - taku, ze skoro ziadnu 🙂 take mne nerobia dobre. ale ak mam normalnu, ako byvala na skolskych papuciach, tak ok. noha by nemala stracat klenbu, hlavne, ked na nu bude tlacit nasa stale vyssia vaha
lenka - ja tiez dufam, ze to domysleli. akurat tym, ze su to spanieli, mozno im stacia tie mensie rozmery - urcite nebalia deti do takych hrubych fusakov ako v nasich zimach. vravim, musim to este zvazit, nech netrapim krpca v malom priestore. muz ma 190 cm, tak ak bude po nom... a ja som bola tiez velmi vysoke decko
Inac to je pravda ,ze nase babetka budu púredovsetkym v zime v tom fusaku a zaroven vo vajicku 🙂 no treba aj s tym fusakom aj s tym polrocnym babom skusit do predajne ,ci sa to zmesti 🙂)))))
ceske som este nepreratavala, lebo sa mi zdali ceny dost podobne - vela spravi kurz
viem, ze baby v inej diskusii spominali o-baby.de Vraj je to tam najlacnejsie a s dovozom nie je problem. a ani s reklamaciami, len to musis poslat k nim, keby nieco
noooo, ale furt je to drahe jak slak. ved iny kocik stoji polovicu toho a ma navyse kopec doplnkov v cene 😒
lenka, tu vanicku som bola osobne pozriet, lebo na MK bola velka kritika aka je uzka a mala.Aj som mala obavy na nu pozriet, ale je uplne v pohode. Rozmery su transporter hmotnost: 5,84 kg .Rozmery vnutorne (d x š): 66x27cm . Len na porovnanie, moj syn mal pri narodeni 55cm, ma dost dlhe nohy po mne. V 6 mesiacoch mal 67cm. Takze v pohode sa do vanicky zmestil. Ja si ale pamatam, ze som uz velmi chcela maleho ukazat svetu, tak som ho v 5 mesiacoch dala do sportaku, do najnizsej polohy a on kukal ako divy...
🙂
lenka, tak zozen (to babo) a zisti 😀 lebo ja take v dohlade nemam, jedine ze by som nejake na ulici ukradla 😀
ahojte vospolok 🙂
ja som čítala že váhový prírastok v 18tt by mal byť 4-6kg... mi to príde veľa 😅 ja mám od pôvodnej váhy teraz +2kg
riešili ste baldachýn nad postieľku či som zle zachytila? ja som tiež chcela, ale potom mi mamičky čo to mali hovorili že im to zavadzalo tak som to nechala tak
a ja som mala balerínky aj kamoškynej svadbe a úplná paráda, celú noc som v poho tancovala a nohy neboleli 🙂
My sme maleho mali v perinke, a zakryty hrubou dekou a este mal aj ten kryt na vanicku. Tak drobe sa este nehybe, takze nejak strasne vela miesta na pohyb nepotrebuje. 🙂 Kedze retaz su tensie fdusaky, ale o to teplejsie tak vo fusaku tam bude male uplne v poho.... 🙂 moj nazor.. 😀 😀 😀
marion - ked mal 67 cm, tak bol vacsi ako vanicka - nie? a fusak alebo deka by asi uz nezmestili ani nahodou. stale rozmyslam, ze ak bude skareda jar, ci by nebolo lepsie mat ho dlhsie v hlbokom. ale vravim - ja som len teoretik 😀 tvoje rady si beriem k srdcu 🙂
si ma predbehla s odpovedou, marion 🙂
Presne tak my budeme mat oktobrove bebätka, a to uz na jar budeme chciet ukazat v sportakoch nasich prckov 🙂 a tu najvacsiu zimu sa este zmestia 🙂 no ja dufam,ze to je ok,lebo som sa fakt do neho zalubila a ani nehcem kuk na iny kocaar 🙂
baby, prikladam dalsi link....su to fotky 4 mesacneho maleho ale nie vo vanicke, ale v tom matrixe, to je nieco medzi vajcom a vanickou. Je to ale plytkejsie, a odporuca sa pre letne deti...ale ako ilustracia pomoze... 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/mame-radsej-kupit-kocik-jane-slalom-reverse-2010/
Presne tak marion,teraz tie fusaky su tenke a teple jak hovado! 🙂
amadora, tak ja som velmi rada tomu vahovemu rozpatiu 😀 aspon nemusim mat vycitky svedomia s mojimi 4 kg 🙂
este rozmyslam, nieco take som citala ze vanicka jane ma aj zabezpecovaci system, ze sa da pripnut pasmi v aute.. rozmyslam ci potom treba vlastne aj vajicko kupovat... ciii, to som blbo citala, neviete?
bamb, tak toto aj mna zaujima...ale nikde sa neviem docitat, ci to na Sk uznaju, nakolko v inych krajinach to uznaju... 🙂 Lebo to dieta je vo vnutri priputane...ale vlastne autosedacka to nieje 🙂 🙂 Ale ak to niekto vyisti, budem rada...
No mylsim,ze tie fotky su dokazom a vravi aza vsetko 🙂 a to babo ma 4 meisace 🙂
marion, vidno, ze mas nastudovane 🙂
a teda myslis, ze uz v takom marci, ked budu mat nase deti pol roka a nahodou bude stale zima, mozu ist do sportoveho? nebude im tam zima alebo fukat vietor?
to by bola vyhoda bez vajicka. ved okrem auta to moc netreba. aj tak sa coskoro musi zhanat poriadna autosedacka, tak keby mimco mohlo v aute byt aj vo vanicke, nenahnevala by som sa 🙂
Ved aj na ten sportovy sa da dat fusak....🙂 a si vezmi ze marec je fajn a april uz ani nevravim 🙂
fio neboj, ked si kupis dobry fusak, tak potom ho das do fusaka a bude mu tak ako nikomu...kuknite tento link. Ja tento fusak mam, je super da sa pouzit do vajca, vanicky a do sportaka..a cena je podla mna OK.
toto som nasla prosim pekne:
Vanička má rozmer 80x40 cm, je homologizovaná ako autovanička pre skupinu 0, pre deti do 10 kg a dá sa zadnými pásmy auta pripevniť do auta. Energiu absorbujúci material (polystyrén) po celej dĺžke vaničky a na bokoch pri hlavičke a pleciach dieťaťa je unikátny na trhu. Celá vanička je skonštruovaná tak, aby bočný a zadný ventilačný system zabraňoval vnútornej kondenzácii vlhkosti. Nové strieškové otvory, nový nánožník.
tu: http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?S...
mne z toho vychadza prave to ze vlastne to najmensie vajko netreba, ze by stacila az autosedacka pre vacsie dietatko... ak som to teda dobre pohopila... len stale mam pocit, ze pri prudkom brzdeni by sa dietatko o steny vanicky obuchalo... to nechcem 😨
super, marion, si poklad 🙂
Marion Emitex fusaky nie je o com........the best!!!!
ja mam vanicku, ktora sa da pouzit aj ako autosedacka, ale zaberie cele zadne sedadlo a potrebuje 2 pasy, tak by som nebohla byt pri malom
kocky, idem susede postrazit dvojicky, ked sa vratim tak vas dostudujem, a v pripade nieco poradim, ak budete chciet... 🙂 velmi ma to tesi, ak mozem pomoct poradit... 🙂
Baby ved m yzistime ze model 2010 je snad lepsi ako .....🙂

fio ja som dosratá až za ušami ked mám ísť ale chodím pravidelne lebo sa bojím aby som nemala potom niečo horšie