Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@edenka12 mno ja sa varim v kancelarii a nudim sa, som behala doobeda po uradoch, pak v banke a teraz som robila tunak nejake papiere okolo kurzov, kedze ocko je prec, tak vsetko mame teraz sami nastarosti 🙂 ja som original z NR, takze asi budem tu... rozmyslala som aj nad NZ, ale tam nename ziadne znamosti a tu v NR hej.. a vies jak to chodi, ked sa ma kto za teba prihovorit, tak sa uplne inak k tebe spravaju, ako ked si uplne neznama...
@kvietok173 bola som s opuchmi nôh a kvôli bielkovine v moči, ale nakoniec mi všetky vyšetrenia dopadli dobre a po 6 dňoch ma pustili domov. Teraz musím veľa piť, mať čo najčastejšie vyložené nohy a sledovať si tlak.
@smolinka024 ak najdes daj vediet :d to aj tu niektore na MD maju v profiloch skusala som hladat ale ztaial som nenasla... :-P
@fate_girl Jasne to je pravda 🙂 ja budem tu u nas V Partizanskom je tu uzastny primar Nidal , predtym bol primarom v Topolcanoch a velmi si ho vsetci chvalia tak sa celkom tesim 🙂 A ja uz do prace nechodim od februara som PN...mala som nejake problemy tak moj doki ma nechal doma ze nech oddychujem tak sa len motkam...radsej by som nieco robila. I ked v mojej praci by som aj tak nemohla byt koli narocnosti...tak asi lepsie ze oddychujeme aj s babom 🙂 vonku je hnusne...fuu, ani sediet sa tam neda...
@edenka12 tak ja som zase zivnostnicka, mame s manzelom spolocne firmu a je momentalne odcestovany na cely tyzden, tak tu musim byt, inak ked je on doma, tak je povacsine on v kancelarii a ja doma uz oddychujem pomalicky, alebo resp. chodim do kanclu tak kazdy druhy den, podla toho ci potrebuje spravit papiere alebo nieco vybavit... 🙂
@bonninka ja uz teda neviem... 😉 kazda to asi citi inak...mozno tym, ze ja sa stale hybem (v kuchyni varim, umyvam riad, upratujem, atd.) tak mozno preto mam pocit ze je stale tvrde...dam si den - dva pauzu a uvidim ci sa to zmeni 😉 ale verim, ze je vsetko ok! diky za komenty
@kattey Tak ja ešte dnes v noci dostanem poslednú injekciu na pľúca, ak by sa náhodou môj chlapček narodil predčasne. Dr. si dnes robil srandu, že bude mať také pľúca, že ho rovno môžem dať plávať do bazéna 🙂 , tak už som troška kľudnejšia.Ja som ešte ráno bola úplne rozhasená, ako ma včera prezerali a brali odbery, dnes už po druhej infúzke a poctivému ležaniu je to oveľa lepšie. Mne tvrdlo bruško hlavne v noci, ale vraj to bolo vplyvom mojích normálnych denných behačiek(práca, deti, škola, krúžky, nákupy, domácnosť) bola som veľká hrdinka a mala pocit, že všetko zvládnem a vôbec som sa nešetrila. Ale už je tomu koniec, aj keď by ma pustili skôr domov, nechám sa statočne rozmaznávať 🙂
@kvietok173 jasne len sa pekne setrite ;) ja som tiez prvy krat sa precenila a potratila som ;( teraz si veru davam pozor aj ked to neni tak ako by som si predstavovala ale davam si pozor ;)
@miskachrumka miska ako beres to
magnesium b6? mne povedal lekar ze 3 krat denne.
@nati04 ja som brala 3x2tablety, ale najlepšie je magne B6 premium, ale treba si dať pozor, aby si mala pri braní odstup od mliečnych výrobkov cca 2hodky, lebo mlieko viaže horčík a tým pádom sa znižuje účinok liekov.
@kvietok173 dakujen
mno baby ja dnes idem na poradnu, som zvedava, ze ci sa mi uz drobec dnes ukaze, alebo nie... joooj drzte palce aby sa uz ukazalo, lebo mna ta zvedavost asi zozerie 😀 😀 a potom obchody traste sa, pojdem nakupovat vybavicku 😀
hmm tak zase nic ☹ malicke obolo otocene chrbatikom a sedelo si na pupocnikovej snure v tureckom sede ☹ a tak sprosto malo dnes polohu, ze ani fotku mi nevedel spravit, normalne som vysla z ordinacii nestastna, az sa mi plakat chcelo... som sa velmi tesila, ze dnes sa to uz konecne dozvieme a opat nic a este ani fotka... joooj ☹
a ozaj neviete ci sa robi este nejake sono? alebo toto v 30 tt bolo posledne?

@edenka12
@fate_girl rodit budem v Leviciach.A tiez mam potvrdene dievcatko len na 75 % 🙂 najskor sa nedalo nic vidiet bolo otocene panvovym koncom,sedelo a teda sa nedalo vidiet poriadne.no a potom nakoniec mi povedal ze na 75 % dievca nakolko nic madzi nozkami nevydi,ale este sa to tam stale moze skryvat.. 🙂