icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
13. júl 2012

Dnes je chladno a veru nemám ani náznak opuchu ....🙂
a to mám nohy prekrižene stále 🙂
mne nerobí dobre teplo iba vtedy mi opuchnú

nati04
13. júl 2012

@miskachrumka tak to asi kazdej aj ja som dnes konecne v pohode u nas stale prsi za chvilu idem do BA tak som zvedava ako je tam ale asi tak isto lebo mi sme len kusok od hranic.

miskachrumka
13. júl 2012

@nati04 no niekomu to veru nepomaha ani ochladenie ako aj mne pri prvom ...
no myslím si tiež že bude rovnako ved vieden je sestra s BA 😀

bonninka
13. júl 2012

@fate_girl už jsem si zrovna říkala, že jsem tě tu dlouho neviděla, tak kde asi můžeš být. Tak přeju, aby to přes víkend odpuchlo 😉

bonninka
13. júl 2012

Jinak baby dnes jsem byla na tom poučení na ARO o anestezii pri cisarskom a udělali mi rovnou i epidurálku, a když jsem podepisovala ten souhlas, tak mi paní doktorka obdivovala nehty a mě hned napadlo, že jsme tu řešily, jestli můžou nebo nemůžou být a tak jsem se zeptala jestli to nevadí. Doktorka řekla, že takové jako mám já gelové (mám průhledný gel na většině nehtu a bílé špičky s ozdobou) nevadí, ale vadí, když jsou nalakované na červeno. Tak takto je to aspoň na Antolské nemocnici, jestli to někomu pomůže 🙂

miskachrumka
13. júl 2012

Mamičky možem si dat po porode po 6 nedelí zaviest danu alebo niečo podobné ? ale nerodila som normálne ..len sekciou ....a som počula, že je to možne zaviest len matkam ktoré rodili len klasicky :( a tabletky nechcem !!!!!!

fate_girl
13. júl 2012

@kalifa28 ja len cistu vodu z vodovodu pijem a plus studene mlieko, toho sa neviem dopit 🙂 a tej vody ako boli horucavy, tak som vypila hadam aj 4-5 litrov, strasne som sa potila a preto som tak vela pila...
@miskachrumka v pondelok rano, aj dnes by mi robili, len som nebola nalacno, kedze som na poradni bola o 10.00 hod.
@bonninka uz si myslela, ze som ta predbehla a mam to za sebou? 🙂 ja som tu bola, ale len som vas citala, nejak som sa nevedela zapojit do tem co ste tu rozoberali, takze som bol taky tichy pozorovatel 🙂

miskachrumka
13. júl 2012

@fate_girl tích je tu viac :D

miskachrumka
13. júl 2012

@fate_girl tých tichých pozorovatelov myslím :D
a pohlavie ešte nevieš ?

miskachrumka
13. júl 2012

Ja sa dnes unudím ....prší a pršííí .....ani von nemožeme ist ...mohlo by prstat na hodinku ...ešte aj tatík nám dnes dojde z práce neskor ....no ma porazí ☹

fate_girl
13. júl 2012

@miskachrumka neviem :( bo naposledy mi sono robil v 30 tt a odvtedy nic :( a som sa dnes pytala, ze ci mi bude robit este sono a kedy ma posle do nemocnice na prietoky, tak mi povedal, ze toto doriesime v pondelok, bo ja som uz viac menej ratala s tym, ze uz budem chodit do nemocnice, kedze v pondelok vstupujem do 38 tt... 😒

miskachrumka
13. júl 2012

@fate_girl no ja som bola včera posledný krát dole u gyndoša a o dva tyždne idem tiež už na oddelenie ...na záznam o deviatej a dúfam, že mi ho už konečne odváži !

fate_girl
13. júl 2012

@miskachrumka vsak ja som tiez ratala s tym, ze uz buduci tyzden pojdem do nemocnice a nic, mno som ja zvedava ako v pondelok dopadnem... a tu vahu a velkost by som aj ja rada vedela, uz o pohlavie nam nejde, vsak o 2-3 tyzdne to zistime pri porode, ze co budeme mat, tak chceme mat prekvapko 🙂 ale rada by som sa chcela pripravit na to, ze ake velke bude babatko, ci bude valibuk alebo nejake mensie pupatko 🙂

smolinka024
13. júl 2012

Baby a mate pre male kupene aj monitor dychu? Ked ja sa stale bojim,aby sa nieco nestalo malinkemu...Ale na monitor uz nemame bubaky...len sa bojim,aby sme si potom zase nieco nevycitali... :( A co vy mamicky co uz mate krpcov vacsich doma...pouzivali ste to?!

bonninka
13. júl 2012

@smolinka024 my jsme to nepoužívali a nějak v tom nevidím nic užitečného. Plno maminek pak kontroluje přístroj místo, aby se dívala na prcka,...

lucia3006
13. júl 2012

@miskachrumka no presne, ja som to tiež tipovala na dievča, lebo prvé mesiace som bola aj celá vyhádzaná, jedla by som len sladké... tá chuť na sladké mi zostala, ale inak pokožka a vlasy úplne super 😉

lucia3006
13. júl 2012

@smolinka024 ja som si kúpila monitor dychu pomocou bazára tu na koníkovi za 30euro, inak stojí okolo 100euro... skúšali sme ho, funguje, zatiaľ sme ho skúšali len tak na sebe...

miskachrumka
13. júl 2012

@fate_girl taký zlatý 3000g-3500g stred nestačí ?

lucia3006
13. júl 2012

@keshka dievčatiek sa rodí stále viacej ako chlapčekov, aj tento rok... práveže naši chlapci sa budú mať dobre, budú mať skvelý výber, lebo dievčatiek je stále viac a viac 😉

miskachrumka
13. júl 2012

@lucia3006 aj ja rozmýšlam že by som to teraz kupila ....ale by som skolabovala keby to začalo pípať preboha ☹ ☹ ☹ ☹

lucia3006
13. júl 2012

@miskachrumka treba si dávať pozor hlavne na to, že keď vyberáš dieťatko z postielky, treba to vypnúť, aby to nezačalo vrieskať, lebo riadne to teda hučí... určite každá mamička nechce nikdy započuť ten zvuk a že by fakt dieťatko nedýchalo... my sme obaja aj s manželom hasiči, manžel je zároveň aj záchranársky zdravotník, takže asi vieme čo treba robiť, ale nikdy by som to nechcela zažiť...

miskachrumka
13. júl 2012

@lucia3006 no neviem aj tu naokolo je všade chlapček ...

fate_girl
13. júl 2012

@miskachrumka mno vsak to by bol uplne ideal, ale tym, ze nemam o mierach malickeho ani len sajnu, tak neviem co mozem ocakavat a preto ma to tak zaujima...

lucia3006
13. júl 2012

@miskachrumka tak sa to možno otočilo tento rok, ale okolo mňa je skôr viacej dievčatiek, aj tento rok 🙂 ale aj tak si budú mať z čoho vyberať, predchádzajúce roky boli samé baby a chalani si aj tak vyberajú vekovo mladšie partnerky - teda väčšinou 😉 🙂

miskachrumka
13. júl 2012

@fate_girl ja som nemal šajnu do 27tt ...tam na 4d mi povedal že je dlhší na ten tyzden ale chudší mal 970g tak nejak ...a odvtedy zas nič neviem lebo tento moj dr to je otras ..keby som nebola na 4d tak som doteraz vtom že čakáme dievčatko a už by som mala aj kočik kupený fialovy a by ma porazilo ☹

fate_girl
13. júl 2012

@miskachrumka tak ten moj tiez nie je 2 krat zhovorcivy :( tiez ma povedcine len odbije, ze je vsetko tak ako ma a ked chcem nieco vediet, tak sa ho musim vypytovat... ☹

miskachrumka
13. júl 2012

@fate_girl presne to isté ...a všetko tahať ako z chlpatej deky :(
a tiež všetko je okej nabucha niečo do knižky čo ani neviem čo je .....a zas o mesiac to je všetko ... 😠 😠

fate_girl
13. júl 2012

@miskachrumka presne tak to iste aj ten moj mumak :( som myslela, ze co sa tyka babatka, ze bude zhovorcivejsi, ale pravda je opak, aj fotky ked som chcela zo sona, tak som si ich musela pytat, inak by som nemala ziadnu doteraz...

kvietok173
13. júl 2012

@fate_girl to s tou vodou, teda že máš menej piť je sprostosť jak traky. Práve čítala som a počula od dr. opak, piť treba, aby sa odplavovali z tela škodliviny, s opuchmi to vraj nemá nič spoločné

kvietok173
13. júl 2012

@gabkostanka ja už 3xkrát som pribrala cez 20kg a nepuchnú mi nohy, iba keď sa veľa nachodím, ale aj to minimum