icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

fate_girl
14. júl 2012

@monculka presne tak a pride to vtedy, ked to budes najmenej cakat 🙂 my sme teraz pozvany na 2 svadby, prvu 21 a druhu 28.7 a sme sa s muzom zabavali, ze by to bola aka show, keby ma to chyti na jednej z nich 🙂 zeby si mladomanzelia povedali svoje ano a v tom boom odtiekla by mi voda :D :D

monculka
14. júl 2012

@fate_girl to by bola pecka 🙂 ja minuly tyzden bola na jednej zabave a aj som si zatancovala 🙂 kazdy kukal.... 🙂

fate_girl
14. júl 2012

@monculka pfuu a to sa ti este da tancovat? bo ja som rada, ze chodim a aj to mam chodzu ako taka kacica :D my by sme si s muzom zavadzali s bruchami :D lebo aj on je trosku pupkac a ja ani nehovorim :D

miskachrumka
14. júl 2012

@vietnamka viem ako boli otvaranie a všetko stím suvisiace .....ale toto bola uplne iná bolest krce som mala po celom bruchu ako ked ja neviem to prirovnať ....ja si ymslím že som si lahla na bruško alebo čo a to tie bolesti sposobilo lebo toto nemalo nič s otvaraním krčka a vobec sa to nepodobalo na bolest na menzes ...a poradnu som mala vo štvrtok ...

vietnamka
14. júl 2012

@miskachrumka hmm ☹. tak neviem ☹.
Ale verim, ze to je OK

miskachrumka
14. júl 2012

Tak mám zas vyzmývané všetko už nevládzem od bolesti v križoch mám až slzy v očiach ....a čo mám robiť ked som si na to sama a neznášam bordel :(
som ztoho ešte viac na nervy ......ale už nevladzem sama citim na sebe že už toho bolo dost .:(..včera večer som si povedala že neviem či vydržím ešte 4 tyzdne ☹ kedže mám 34tt

miskachrumka
14. júl 2012

@vietnamka malý kopká zvládla som aj zmývanie 4 izieb a tažkým kíblom ....ale som rada že sedím ....poobede mi určite začne tvrdnuť brucho už si dávam 4 tabl.magne za den

miskachrumka
14. júl 2012

@vietnamka pokial sa malý ozýva som spokojná 🙂
včera bol velmi aktívny 🙂

miskachrumka
14. júl 2012

Čo idete dnes variť ?
ešte ma čaká niečo ukuchtit .....a povešat pradlo ....tam si tam ponatahujem ruky hore že mám dost ...keby bola pravda že pri dvíhaní ruk sa omoce pupočka okolo krku tak neviem každý den ich natahujem na balkone nad špagát :(((

kalifa28
14. júl 2012

opät sa tu zmonotématnieva 😝

kalifa28
14. júl 2012

asi mi to lezie na nervy 😝

miskachrumka
14. júl 2012

@kalifa28 tak si choj pospať !

kalifa28
14. júl 2012

asi si chcela napísat choĎ!! či?

tamara2307
14. júl 2012

@miskachrumka vidno, že nebývame ďaleko od seba..u nás tiež letí "choj" 😀 a všetci sa mi za to smejú, hlavne Nitrančania..

chcela som sa vás opýtať, ak mi tvrdne brucho a nemám magnezium po ruke, je to veľký problém? dr. mi ho chcel predpísať na poslednej poradni, ale nejak zabudol a mňa to napadlo až doma, keď začalo tvrdnúť.

tamara2307
14. júl 2012

a ešte sa vám pochválim, že mám konečne všetko zbalené, nachystané.. je toho strašne veľa a okrem veľkej tašky mám aj igelitku plnú plienok, vložiek, tamponov a všetkých tých big balení, ktoré sa do tašky nemohli v žiadnom prípade zmestiť..prídem do pôrodnice ovešaná jak vianočný stromček..

kacenka78
14. júl 2012

@tamara2307 magnezium kupis v lekárni, nie je na predpis, ja si kupujem Magne B6 a je volne dostupne... cena 6-7 €.... lekar to len povie, že ho maš brať, ale nepredpisuje.... aspon ja mám takú skúsenosť....

tamara2307
14. júl 2012

@kacenka78 aha, tak sa asi zle vyjadril, lebo doslova povedal, bude treba predpísať magnezium. ja len, či to treba brať, lebo mne to tvrdnutie nerobí nejak zle. a som skôr za proti tabletkám.

kvietok173
14. júl 2012

@tamara2307 magnézium pokiaľ viem sa nepredpisuje, v lekárni si určite kúp Magne B6 Prémiu.

kvietok173
14. júl 2012

@tamara2307 Magnézium je horčík, v takom množstve v tab. že nemáš šancu ho inou formou dostať do tela, je na ukľudnenie svalov

miskachrumka
14. júl 2012

@tamara2307 tu sa normálne píše aj hovorí choj 🙂 🙂 🙂 ak jej to vadí nech nečíta ... 😉 😉

miskachrumka
14. júl 2012

@tamara2307 ako predpísať ved to je bez prepisu .... ...či aký uživas ?
ale obidva by mali byť bez predpisu sú volne predajné -.---

miskachrumka
14. júl 2012

@tamara2307 bože ja ta obdivujem ja sa dotoho nejak nemožem pusiti asi preto že to je už drujý krát a viem čo ma čaká ..tak si to stále odkladám ...ale do konca buduceho tyždna bude kočik ...a buduci tyzden aj prať vecičky plienky mám kupene aj latkové aj jednorázove tak ešte kade čo .....minule som kukala vložky do podprdy aj tam ceny išli hore 😕

kvietok173
14. júl 2012

@miskachrumka Ja som kúpila v takej ružovej krabičke Tesco a vyzerajú super ešte sú osobitne pobalené vo fólii po 2ks a stály len mierne cez Euro. Predtým som kupovala Fixies a viem že boli oveľa drahšie.

kvietok173
14. júl 2012

@miskachrumka ešte k tej dane čo si sa pýtala. Nechápem celkom čo to má spoločné s pôrodmi. Veď danu si predsa dávajú aj také žienky, ktoré ešte nerodili, t.j., ako Ty keď, ked budeš mať 2xcisársky. Ale ak máš pravidelnú menšturáciu, tak nevidím vôbec problém v oplodnení.Žena predsa môže otehotnieť iba v deň ovulácie a cca 2 dni pred, ináč nie. Apropo všetky čo čakajú chlapčekov, tak sme ich s našimi polovičkami robili v deň ovulácie, alebo tesne, tesne pred 🙂 🙂 🙂 . Cca 2 dni pred ovuláciou ak je styk tak je dievčinka( ja hovorím, že dievčatká majú nedočkavci 🙂 ), lebo dievčenské spermijky si počkajú na vajíčko a chlapčenské rýchlejšie do tuším 24 hod kapú, tak potom pomalšie dievčenské vôjdu do vajíčka ako prvé 🙂 🙂 🙂 .

majuska0407
14. júl 2012

Ahojte baby pridavam sa k Vám augustovkam 🙂)

miskachrumka
14. júl 2012

@kvietok173 tie Fixies som mala pri malom 🙂

miskachrumka
14. júl 2012

@kvietok173 no menštruáciu dostávam každých 42dní preto mi nikdy nevedel dr presne určiť termin porodu ....a ja som počula zas ževraj dievčata su z odstátych spermiíí t.j ked je chlap dlhšie bez sexu a potom má pohlavný stik a zas naopak chlapci su z čerstvých spermiíí t.j ked niesu odstáte dlhšie cca ako dva dni ...napr. aj kamošky čo im manželia chodia na tyždnovky maju dievčatká a tie čo maju mužov doma maju chlapcov tak možno je na tom niečo pravdy neviem ............ 😒 len som to počula

miskachrumka
14. júl 2012

Ešte som chcela že ked som bola s mojím mm prve dva roky mali sme sex každý den aj dva krát ...a bol chlapček ...po druhý krát sme si plánovali dievčatko v DK a po tyždni cca 9 dnoch sme mali sex a asi sa nám nepodarilo splodit malé hned ale až na ten další krát ....t.j zas dva dni na to ...a potom 3tyždne som zistila, že som tehu ..a je to zas chlapček .....

katka1981nb
14. júl 2012

Ahojte baby idete rodiť niektorá do Žiaru nad Hronom?

kvietok173
14. júl 2012

🙂 @miskachrumka nie, nie 🙂 🙂 🙂 , môžu ich máť odstáte aj rok 🙂 , ale spermie ktoré sú nositeľom ženského pohlavia, sú pomalšie ale dlhšie žijú a chlapčenské rýchlejšie, ale skôr umrú 🙂Ženské vydržia myslím 2-3dni po styku ešte živé, t.j., ak je styk cca 2 dni pred ovuláciou, tak sú tam ako prvé.A ti staré, odstáte 🙂 🙂 🙂 spermie, myslím, že oni sa po čase nejako same menia, respektíve oni samy od mužom odchádzajú v samovoľnej erekcii 🙂 🙂 🙂 , celá veda 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , 3 dieťatko mám takto, sú toho celé výskumy, aj jedna dr. ktorú poznám si takto plánovala každé zo svojích 7 detí 🙂 🙂 🙂 🙂 A čo sa týka bezepčného sexu, je suer sa pozorovať a sama zistíš kedy máš plodné a kedy neplodné dni Bilingsonova metóda.