Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@mishuu ja som si minule opálila bruško so žehličkou 😅 😕 pred mesiacom, ked boli tie príšerné horúčavy, som žehlila oblečená iba v plavkách (a pri žehličke bola ešte väčšia horúčava) a tak som bola zamyslená, až som zrazu pocítila na brušku pálavu, ale hned som žehličku samozrejme odtiahla (reflex) a ostala mi pri pupku dobrá 2 cm popálenina, ale už to vybledlo... 😅 odvtedy si dávam radšej už tričko na seba...ako píšeš "mama je mantavá" 😖
dnes som hrozne lenivá. keby lenivosť kvitla...taká som krásna...ako kvetinka 😀 😀 😀 😀 😀 ešte žehlenie ma dnes čaká...možno 😀
@vcielkamaja aj ja ! 😕
@ela2710 A to nam knizka nezostava na pamiatku?! 😕
@vcielkamaja ja inak doma pobehujem len v mužových trenkách (odporúčam tento vzdušný a voľný odev 😉 😀 ) a mám len také krátke tielko, resp. športovú podprsenku také pohodlné tiež, čiže pupek holý, ale keď varím stalo sa mi, že mi frkla masť horúca, juj či som nadávala 😀 tak radšej nosím tričko odvtedy tiež 😉
aj ja idem teraz žehliť, ale len pár vecí mužovi. Cez víkend ideme totiž do Tatier na výlet k rodinke,majú tam chatu, tak dúfam, že sa nevrátime odtiaľ už traja 😀 😀 😀
@smolinka024 netuším čo robia s knižkami...? Ale celkom by to aj mňa zaujímalo, ale nechať ju asi nenechávajú...
@vietnamka dakujem ja som im pekne vysvetlila že nemám čas tráviť tam celý den :(
Ja som nepísala ,že sa mi krčok skracuje 😕 ...ja tiež patrím ktím čo sa neotvárajú vobec ani pri prvom malom ani teraz :/ asi mám krčok zo železa :/ ale ani sa nemusím tento raz ...na čo zbytočne byt v bolestich ked idem na sekciu 🙂
@mishuu ja sim vytváram pri chodení pred sebou koridor 😅 😅 😅 😅 😅 😅
čo zavadzia zrútim ..... 😀
a potom mi písali mamičky o tom dávaní ruk hore že je to aj pravda tak neviem ... 😒 😒
@mishuu ja mám doma tehu knižku po Dadkovi 🙂 mala som ju odovzdať no nestalo sa 🙂
este nikde nic a uz je teplo jak na pusti... 😎 este ze vcera som navarila a dneska nemusim stat pri sporaku...len ma caka vysavanie a umyvanie podlahy...ale nejak to zmaknem a bude veget 😎 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka 😀 😀 😀 zlatá, že čo zavadzia to zrútim 😀 😀 to je milé, ja som na tom podobne 😉
ale mne sa ti to nechce nejak veriť s tou pupočnou,ako moje ruky môžu ovplyvniť polohu šnúry? Inak je už teraz pred pôrodom stále premýšľam, či jej je tam ešte dobre, inak na 4D mala šnúru cez plece, tak sa trochu aj bojím, ale tak hýbe sa tak ako obvykle, už viem kedy čo robká v brušku, kedy sa hýbe viac,kedy menej, tak je hádam OK a keď už je natlačená hlavičkou dole, dúfam, že sa jej tam už tá šnúra nedostane, ale radšej nemyslieť na takéto veci...
Baby a vy ste vsetky chodili na nejake predporodne kurzy? Lebo ja vobec... A teraz idem prave na net kuknut (dufam, ze nieco najdem), ze ako je to s tym dychanim pri porode, resp. kontrakciach 😉 Inak ako prvorodicka, kukla som si len jedno video porodu - celkom "pekne" - a stacilo myslim. Viacej asi netreba ani vidiet, nebudem sa stresovat 😉))
jaaaj a zabudla som...vcera som povedala mojmu drahemu nech mi donese od mami vysavac ze povysavam...a kedze sme v novom byte ta este nemame koberce a len podlahu som chcela povysavat 🙂 🙂 🙂 a on prisiel z prace a v ruke drzal mali koberec ze aby som mala co vysavat 😀 😀 😀 😀 zlatyyyy
@monculka vysavať by som mala aj ja, podomnou je už riadne veľa omrviniek 😀 😀 😀 ale asi si to nechám až na zajtra. zatial sa neviem prinútoť ani k žehleniu. navarené už chválabohu mám
@smolinka024 ja som nebola na ziadnom kurze...a nestresuj sa...kazdy porod je iny 😉 ja sa snazim na porod nemysliet a zatial mi to ide celkom dobre... 🙂
@smolinka024 nechodila som na žiadny predporodný kurz ani na žiadne cvičenie...
@vcielkamaja tak ja som vcera urobila taky prievan v byte a z pod postele v spalni mi vyfuklo chumace prachu 😅 😅 😅 a to tu nebyvame len mesiac...taze idem vseeeeeeeeetko povysavat 🙂
ani ja nechodim na ziadne prípravy a kurzy,tiež som chcela iba niečo prečítať ohľadom dýchania tak uvidím či niečo nájdem,proste sa mi nechcelo v tých horúčavách tam chodiť...radsej sme chodili plávať lebo mňa strašne bolieval chrbát a hlavne kríže.......ozaj včera som bola na poradni u nejakej zastupujucej doktorky a tá ma pozrela a že to tak skoro nebude až okolo 5.septembra tak ma objednala až na 20.8. do poradne 😠 , že to úplne stačí, to je dobre divné,nemalo by sa chodit každý týžden už ???????????? to mám ak za trest že teraz su same 😒 dovolenky..
@luci137 ahoj, ja tiež nechodím na predpôrodnú prípravu... tu je fajn článok o dýchaní pri pôrode, dúfam, že pomôže 😉
práve som si urobila sama predpôrodný kurz vdaka tomuto článku 🙂 najviac sa mi páči veta "nestonám, ale dýcham" 🙂
@smolinka024 nie, tu si zial nechavaju v nemocnici, ja som si z nej nastastie pri prvom tehu stihla vybrat vsetky snimky maleho
aka avivaz je najlepsia na detske veci?
@ela2710 :(
Baby a viete ze...? http://www.predporodnapriprava.sk/index.php?loc...
Tiez celkom dobre citanie 😉
@monculka lovela, alebo lecnejšia naša SK batole, prášok na pranie detto
@lucia3006 Tak takyto clanok som hladala a potrebovala 😉)
@monculka ked som rpala detske veci, tak bez aviváže a plánujem to tak aj nadalej...
nový pôrodný príbeh z Antolskej
@monculka ja periem len v prasku batole, avivaz by sa vraj zo zaciatku nemala pouzivat
Dnes sme mali 1. poradnu, maly super pribera cca 150 gr uz od prepustenia z porodnice 🙂
@gabkostanka gratulujem 🙂 a máš pripravené aj nejaké fľaše cumle?Ja som prvým 2 deťom cumlík vôbec nedávala. Malú som kojila 2 roky a ani raz nepoužila fľašu a u prvého syna som to nezvládla a po týždni dala fľašu a po 3 mesiacoch def.prestala kojiť ☹

@miskachrumka veď ja viem, že je to len povera, len tak som to napísala, všetky takéto drísty sú len chujoviny 😉 😀 ako to čo ti niekto povedal, že keď si dáš ruky nad hlavu tak sa bábätku omotá pupočná šnúra okolo krku 😀 😀 😀 ja inak teraz všade narážam bruškom, ale našťastie len slabo, potom si ho vždy hladkám a malej hovorím aby sa nehnevala, že mama je mantavá 😀
@vietnamka
@vcielkamaja aj ja som uvažovala, že si knižku prefotím, ale neviem tiež asi kašlem na to...