Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Kočky chcem sa opýtat na prsteníku mi zarastá na jednej strane nechet ...čo stím možem robiť?
velmi to bolí už to mám aj opuchnuté čo sa dalo som odstrihla ....viac už nemožem lebo to hrozne bolí :/
@miskachrumka rano aj u nas fukalo a velmi...ale teraz je neskutocne teplo...
@monculka tak ja som dnes trocha upratovala, ale potom som si lahla, zacalo ma podbrusko boliet aj krize, taka mimo som bola...
a obrala som si maliny..to zasa bude kyselina 😖 😖 ale neodolala som...
@vcielkamaja joj nezávidím tu kyselinu :/
baby, neverim vlastnym ociam...a to ich mam operovane 😀 😀 😀 mame tu uzivatela, a podotykam, ze je to on, a vola sa "petermodrovsky" 😀 😀 pripravuje sa tu nejaka kampan o tancovani. asi si pojdem po radu, ako dotancovat az na porodny stol 😀 😀 😀
ci beka posledne dve tyzdne a mne sa zacinaju robit strie v podbrusku...... na osalenie s toho som.......
@vcielkamaja nech to odtancuje stebou 😀
@vcielkamaja aj ja som povysavala a pozmyvala trocha...polievku som dala varit a za chvilku idem mäso robkat...akurat sa urobi kym dojde drahy z roboty 🙂
holky pocula som ze ak sa stolica zmeni na ciernu tak to znamena ze coskoro porodim?...... ale je to zas povera iba?....
@monika1091 😀 😀 😀 😀 som sa zasmiala 😅 😅 ja mám dosť čo tu čítam :D :D
tak ked berem železo a mám tmavšiu stolicu od 20tt tak už mám ísť porodiť 😀 😀 😕 sranda že ešte som neporodila 😀
ja mám dosť ..to si kde počula ...okrem otvárania krčka a odtečenia plodovej vody ...nič nemusí znamenať porod !!!
a určite nie tmavšia stolica !
@miskachrumka praveze neberiem nic... ani zelezo ani magnezium nic..... znamej tak zacal porod ze sa jej sfarbila stolica
@monika1091 tak sa mi zas potvrdilo že asi všetko je možné 😀
Ja kukám a kukám každý večer mená a stále neviem 😔
8.8. ,,, aky pekny datum na porod, co poviete? 😀 len keby si to aj nasa malinka myslela, ale ta zvysoka na nas kasle. 😝
@miskachrumka aj ja sa rozhodujem medzi 2 menami...Lenka / Lujza. ale asi sa rozhodnem az priamo na porodnej sale 😀 keby mi moj muz nenasadil chrobaka do hlavy, vsetko by bolo jednoduchsie. chlapi...vsetko je to jeho vina 😝 😀
Ahojte kočky, ja mám termín zajtra, ale tiež už presviedčam maličkého, že dnes je pekný dátum 🙂 Podľa ultrazvuku som však mala 1 termín aj 03.08. To čakanie je na porazenie. Bude to naše prvé bábätko, takže sa stále pozorujem a teším vždy keď ma niečo začne pobolievať...že možno už je to tu, ale stále nič. Všetkým vám držím palce a prajem krásne a zdravé bábätká 🙂
@adidaska84 ahoj, uprimne zavidim zajtrajsi termin. ja mam 21.8. a pripada mi to tak vzdialene ako tohtorocne vianoce. tych 13 dni do terminu je pre mna ako nekonecno, takze davam za pravdu, ze cakanie je na porazenie. drzim palce ja tebe, nech to uz cim skor pride a mate pri sebe vytuzene a zdrave babatko 😉
baby,možno blbá otázka ale ked sa vyvárajú dudlíky mám tam dať aj celu plastovú flašu? vyvárali ste všetko spolu?teda všetky diely...dakujem,
dnes máme termín, zatial sa ale nič nedeje....slečinke sa moc nechce 🙂 tak ideme dať prať a ešte si povybavujeme nejaké veci a možno si to rozmyslí 🙂
@luci137
luci, ak sa chystaš dojčit, odporučam ti absolutne nepouživat flašku
@vcielkamaja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj j si to myslím 😝
a ja som mala vybraté Admko a Dominik včera pribudol Boris a Lukáš .....no Lukáš že nie a Boris že vyznie tvrdo ...tak zas som bola pri dvoch a ešte že máme nášho krpca ktorý rozhodol že chce velmi bračeka Dominika tak bude Dávidko a Dominik 🙂 a už to viac riešiť nebudem !
@luci137 ano vyváram aj flašku aj cumlíky všetko na komplet !ešte doteraz raz za tyžden ich povyváram malému 🙂
@miskachrumka u nas nakoniec ostava meno Lenka, kazdy ju uz vola Lenka, tak to aj ostane.
@vcielkamaja a už nešpekulujme 😉 😉 😉
ja už nemožem kukať do kaledáru 😀
aké máťe počasie ?unás je fajn okolo 27C
@miskachrumka tu je cca 28 stupnov, ale ja mam pocit, ze je asi 35. mna zohrieva asi ten tuk, co mam na sebe. musela som zvliect postelne pradlo, lebo vankuse do rana som mala totalne mokre...
uz nebudem spekulovat, ostava Lenka a hotovo. kalendar mam sice pred sebou, ale jedine, co mi tam svieti, je "poradna 9.00 9.8." 😀 ziadne hladacky mien sa nekonaju... 😉
Teraz ma dostal moj syn ....pýtam sa ho čo chceš papať jogurt tak ho spapal a ešte chlebík nie on chce babán a vybral piškoty a ja som si dala tú námahu a som mu ho napučila do toho nastrúhala piškoty a on mi zabije že toto blato mám jesť 😕 no čo dodať asi mu urobím dvojdnovú dietu a zje všetko 😀 😀 😀 😀
@vcielkamaja ja mám poradnu pondelok 12teho ale pojdem asi utorok ....lebo pondelok mám toho vela ...ešte nemám to predoperačné ...ma zas zvozia 🙄 🙄
ale však aj tak by nemalo byť predoperačné staršie ako tyžden nie ?
@miskachrumka je to chlap, vymysla od malicka 😀 keby bol moc hladny, zje vsetko, co nezje jeho 😀

@smolinka024 ja som taka plná nálady vstala 🙂
super ,,už som toho aj dost postíhala dnes ,...prala som poslednú várku vecičiek do 3mes .....som si všetkx poprala aby som nemala potom toho vela 🙂
ale priehlavky mám stále opuchnuté ...to už len lahnut a vyložiť nohy 🙂