icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
7. aug 2012

@smolinka024 ja som taka plná nálady vstala 🙂
super ,,už som toho aj dost postíhala dnes ,...prala som poslednú várku vecičiek do 3mes .....som si všetkx poprala aby som nemala potom toho vela 🙂
ale priehlavky mám stále opuchnuté ...to už len lahnut a vyložiť nohy 🙂

miskachrumka
7. aug 2012

Kočky chcem sa opýtat na prsteníku mi zarastá na jednej strane nechet ...čo stím možem robiť?
velmi to bolí už to mám aj opuchnuté čo sa dalo som odstrihla ....viac už nemožem lebo to hrozne bolí :/

monculka
7. aug 2012

@miskachrumka rano aj u nas fukalo a velmi...ale teraz je neskutocne teplo...

vcielkamaja
7. aug 2012

@monculka tak ja som dnes trocha upratovala, ale potom som si lahla, zacalo ma podbrusko boliet aj krize, taka mimo som bola...

vcielkamaja
7. aug 2012

a obrala som si maliny..to zasa bude kyselina 😖 😖 ale neodolala som...

miskachrumka
7. aug 2012

@vcielkamaja joj nezávidím tu kyselinu :/

vcielkamaja
7. aug 2012

baby, neverim vlastnym ociam...a to ich mam operovane 😀 😀 😀 mame tu uzivatela, a podotykam, ze je to on, a vola sa "petermodrovsky" 😀 😀 pripravuje sa tu nejaka kampan o tancovani. asi si pojdem po radu, ako dotancovat az na porodny stol 😀 😀 😀

monika1091
7. aug 2012

ci beka posledne dve tyzdne a mne sa zacinaju robit strie v podbrusku...... na osalenie s toho som.......

miskachrumka
7. aug 2012

@vcielkamaja nech to odtancuje stebou 😀

monculka
7. aug 2012

@vcielkamaja aj ja som povysavala a pozmyvala trocha...polievku som dala varit a za chvilku idem mäso robkat...akurat sa urobi kym dojde drahy z roboty 🙂

monika1091
7. aug 2012

holky pocula som ze ak sa stolica zmeni na ciernu tak to znamena ze coskoro porodim?...... ale je to zas povera iba?....

miskachrumka
7. aug 2012

@monika1091 😀 😀 😀 😀 som sa zasmiala 😅 😅 ja mám dosť čo tu čítam :D :D
tak ked berem železo a mám tmavšiu stolicu od 20tt tak už mám ísť porodiť 😀 😀 😕 sranda že ešte som neporodila 😀
ja mám dosť ..to si kde počula ...okrem otvárania krčka a odtečenia plodovej vody ...nič nemusí znamenať porod !!!
a určite nie tmavšia stolica !

monika1091
7. aug 2012

@miskachrumka praveze neberiem nic... ani zelezo ani magnezium nic..... znamej tak zacal porod ze sa jej sfarbila stolica

miskachrumka
7. aug 2012

@monika1091 tak sa mi zas potvrdilo že asi všetko je možné 😀

miskachrumka
7. aug 2012

Ja kukám a kukám každý večer mená a stále neviem 😔

vcielkamaja
8. aug 2012

8.8. ,,, aky pekny datum na porod, co poviete? 😀 len keby si to aj nasa malinka myslela, ale ta zvysoka na nas kasle. 😝

@miskachrumka aj ja sa rozhodujem medzi 2 menami...Lenka / Lujza. ale asi sa rozhodnem az priamo na porodnej sale 😀 keby mi moj muz nenasadil chrobaka do hlavy, vsetko by bolo jednoduchsie. chlapi...vsetko je to jeho vina 😝 😀

adidaska84
8. aug 2012

Ahojte kočky, ja mám termín zajtra, ale tiež už presviedčam maličkého, že dnes je pekný dátum 🙂 Podľa ultrazvuku som však mala 1 termín aj 03.08. To čakanie je na porazenie. Bude to naše prvé bábätko, takže sa stále pozorujem a teším vždy keď ma niečo začne pobolievať...že možno už je to tu, ale stále nič. Všetkým vám držím palce a prajem krásne a zdravé bábätká 🙂

vcielkamaja
8. aug 2012

@adidaska84 ahoj, uprimne zavidim zajtrajsi termin. ja mam 21.8. a pripada mi to tak vzdialene ako tohtorocne vianoce. tych 13 dni do terminu je pre mna ako nekonecno, takze davam za pravdu, ze cakanie je na porazenie. drzim palce ja tebe, nech to uz cim skor pride a mate pri sebe vytuzene a zdrave babatko 😉

luci137
8. aug 2012

baby,možno blbá otázka ale ked sa vyvárajú dudlíky mám tam dať aj celu plastovú flašu? vyvárali ste všetko spolu?teda všetky diely...dakujem,

misovicovap
8. aug 2012

dnes máme termín, zatial sa ale nič nedeje....slečinke sa moc nechce 🙂 tak ideme dať prať a ešte si povybavujeme nejaké veci a možno si to rozmyslí 🙂

dulkagabulka
8. aug 2012

@luci137
luci, ak sa chystaš dojčit, odporučam ti absolutne nepouživat flašku

miskachrumka
8. aug 2012

@vcielkamaja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj j si to myslím 😝
a ja som mala vybraté Admko a Dominik včera pribudol Boris a Lukáš .....no Lukáš že nie a Boris že vyznie tvrdo ...tak zas som bola pri dvoch a ešte že máme nášho krpca ktorý rozhodol že chce velmi bračeka Dominika tak bude Dávidko a Dominik 🙂 a už to viac riešiť nebudem !

miskachrumka
8. aug 2012

@luci137 ano vyváram aj flašku aj cumlíky všetko na komplet !ešte doteraz raz za tyžden ich povyváram malému 🙂

vcielkamaja
8. aug 2012

@miskachrumka u nas nakoniec ostava meno Lenka, kazdy ju uz vola Lenka, tak to aj ostane.

miskachrumka
8. aug 2012

@vcielkamaja a už nešpekulujme 😉 😉 😉
ja už nemožem kukať do kaledáru 😀
aké máťe počasie ?unás je fajn okolo 27C

vcielkamaja
8. aug 2012

@miskachrumka tu je cca 28 stupnov, ale ja mam pocit, ze je asi 35. mna zohrieva asi ten tuk, co mam na sebe. musela som zvliect postelne pradlo, lebo vankuse do rana som mala totalne mokre...
uz nebudem spekulovat, ostava Lenka a hotovo. kalendar mam sice pred sebou, ale jedine, co mi tam svieti, je "poradna 9.00 9.8." 😀 ziadne hladacky mien sa nekonaju... 😉

miskachrumka
8. aug 2012

Teraz ma dostal moj syn ....pýtam sa ho čo chceš papať jogurt tak ho spapal a ešte chlebík nie on chce babán a vybral piškoty a ja som si dala tú námahu a som mu ho napučila do toho nastrúhala piškoty a on mi zabije že toto blato mám jesť 😕 no čo dodať asi mu urobím dvojdnovú dietu a zje všetko 😀 😀 😀 😀

miskachrumka
8. aug 2012

@vcielkamaja ja mám poradnu pondelok 12teho ale pojdem asi utorok ....lebo pondelok mám toho vela ...ešte nemám to predoperačné ...ma zas zvozia 🙄 🙄
ale však aj tak by nemalo byť predoperačné staršie ako tyžden nie ?

vcielkamaja
8. aug 2012

@miskachrumka je to chlap, vymysla od malicka 😀 keby bol moc hladny, zje vsetko, co nezje jeho 😀