Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
táááák ženy, o desiatej odchadzam pre Amelku, držte nám palce a @vcielkamaja, @smolinka, možno sa stretneme 🙂
@miskachrumka my ideme preesne rovnako, som zvedavá ako to budeme znášat.... dufam, že sa vidíme v stredu 🙂 zahojené, štastne maminky 😝
@miskachrumka , @kalifa28 ...silno držím palce a budem na vás ešte silnejšie myslieť 😵 😉 držte sa žienky. tešíme sa na Dominika a Amelku 😵 😵 😵
baby, v noci som si myslela, že už ideme do porodnice. zobudila som sa na dosť velkú bolesť brucha a krížov, ale postupne to prechádzalo...planý poplach...teraz idem do poradne, tak som straaaaaaaaašne zvedavá, čo dokino povie...
tie,čo ešte neporodili, ešte spinkajú? 😉 😀 tak baby, práve som sa vrátila z poradne...tak od minulého týždňa žiadna zmena, tomu nášmu dieťaťu sa proste nechce...ak neporodím do utorka, tak v stredu už idem do nemocnice do poradne
@vcielkamaja ja idem zajtra do poradne, to uz bude stvrta v porodnici. Dufam, ze sa to trochu pohlo, posledny tyzden uz citim tlak v slabinach, ked chodim. Ale inak ziadni poslickovia ani nic ☹. Vyvolavaniu by som sa rada vyhla.
@mishuu Aj ja som mala polku jula PNku este a 2. polku (od 12teho) by som mala mat matersku, pricom som si platila DNP, takze aj ja cakam, ze mi pride viac....Ale mne este nic nenabehlo na ucet, aj ked papiere uz mam doma...
@fate_girl Dakujem, hned idem kukuc
@vcielkamaja Si mi slubila na porodnici, ze sa tam stretneme, tak v stredu ziadna poradna 😉))
@smolinka024 určite si ma tam nenechajú...neboj, ja ťa počkám...aj tvoj termín 😉
@smolinka024 fotografka Dita Fiebigova 😉 skus jej stránku ...ja chcem dať potom našu krpaňu jej odfotiť...ona nas fotila aj pred svadbou, aj svadobné foto nám robila...
Ahojte mamičky a budúce mamičky 🙂 Mňa už dali do poradne chodiť, každý týždeň, takže bud.stredu znova. Som v 38.tt, všetko je v poriadku, na pôrod to nevyzerá, doma už máme 4.roč. dcérku Nicol a druhé bude tiež dievčatko Vivien, mužovi sa splnil sen, lebo pri oboch deťoch si želal mať baby 😉 Ja mám termín 31.08. tak uvidím kedy to príde, lebo pri prvej dcérke som prenášala 9 dní, našťastie som mala rýchly pôrod potom. Ako sa cítite ? Ja mám zatiaľ enegie dosť, len k večeru ma bolia kríže. Iné problémy ma obchádzajú počas celého tehotenstva. Pri prvom som pribrala 9 kg a teraz pri druhom len 3 kg, čo som veľmi rada. Ako ste na tom vy ?
@sandrika1986 ahoj, sen mojho manžela bolo mať chlapca, ale už sa velmi teší na dievčatko 🙂 pribrala som 18 kil, a citim sa...no ako kedy...raz mam energie na rozdavanie, inokedy sa ani nepohnem...
dobre ranko 🙂 tak ako sa mate?ja celkom ok len ten chrbat ma dost hneva...ziadne bolesti nemam zatial...a to kazdy vecer sa uz kupem v dost teplej vode a nic...len sexu sa uz nejako bojim...no zajtra mam poradnu tak som zvedava ze co namna vymyslia... 🙂
@monculka ahoj, vieš ako som čakala dnes na správu od dokiho "tak pani, otvárate sa..." namiesto toho mi povedal to isté, čo pred týždňom. nekúpila si si žiadny gél na chrbát? mňa dosť hnevá krčná chrbtica...ale to mám asi z toho, čo tu vysedávam 😅
vcielkamaja : Najdôležitejšie je, aby boli naše malé poklady zdravé, ani sa nenazdáme a budeme ich už mať pri sebe. Utieklo to veľmi rýchlo všetko..... monculka : dobré ránko aj tebe, mám sa celkom ok, len keby tie kríže neboleli, bolo by to lepšie 🙂
@sandrika1986 len mne sa to už všetko zdá ako večnosť 😅
@vcielkamaja : Kedy máš termín ?
@sandrika1986 21.8. - buduci týždeň v utorok
@vcielkamaja este nie...dneska pojdem...len musim pockat na muzicka bo peso sa do mesta trepat nejdem 🙂 potrebujem odvoz 🙂
@sandrika1986 no z tymi krizami mam aj ja problem...
inac mam pocit akoby ma seklo ta bolest ide z krizov az do stehennej kosti...
@monculka , @vcielkamaja : A to aby sme sa pripravili znova na teplá, ktoré majú byť od soboty alebo nedele .... to je utrpenie pre nás tehotné.... kludne stačí aby tu bolo 25 stupńov, to je ideálna teplota
@sandrika1986 vies co...mne je uz jedno aj to pocasie...uz mi je vsetko jedno...ja uz len chcem porodit...lebo toto cakanie na porod...no proste je to ZLE 😝
@ monculka : Ako pozerám na tvoj profil , ty by si mala mať zajtra už termín, možno sa dočkáš... 😉
@nati04 Mala som rovnaky problem, tiez tak nejak pred tyzdnom som zrazu zistila, ze maly stale place, davala som si ho na prsnik, tahal, ale asi mu tieklo malo. Vyskusala som odsavacku, nic netieklo, hned som isla na stranku mamila.sk a nakontaktovala sa na poradkynu, ktora sa mi ozvala a na druhy den dobehla. Ale moj problem spocival v tom, ze som maleho kojila cez klobucik, cize maly sice sal, ale tieklo malo, az vobec. Pani mi doniesla vitaminy, odporucila homeopatika co si mam kupit, zakazala kojit maleho cez klobucik a kojila som ho alternativne cez cievku s tym, ze skusame prikladat na prsnik. Po dvoch dnoch sa mlieko rozbehlo, ale maly sa zas nechce prisat, takze stale bojujeme cez cievku, ale pozitivum je, ze to mlieko stale je, napriek tomu, ze vlastne iba odsavam. Takze urcite ti ostatne mamicky radia dobre, nakontaktuj sa na laktacnu a ona uz bude vediet co robit, je to obrovska podpora 😉 Drzim palce aby si to zvladla, lebo sama viem ake to je a hlavne, nezabudaj pozitivne mysliet 🙂
@sandrika1986 och...ano zajtra mam uz druhy termin...ale necitim sa nejak na to ze by to malo prist zajtra 🙂 ved uvidim co mi povedia na poradni zajtra 🙂
monculka : Tak držím palce, nech ti to dobre dopadne 🙂
Dobre ranko holky tak co ... kolke ste už v noci porodili?..... :-P zatial to na mna neprislo... co som zufala s toho ...
@vcielkamaja D. 😉)) pozriem
čavte baby 🙂
@vcielkamaja
@smolinka024
@monika1091 ani ja stále nič, včera večer ma pichalo akoby v krčku a rezalo ma to tam vnútri, potom som mala aj bolesti, ale len slabé a nepravidelné a potom prešli, tak stále nič...
jááj baby a loralo dnes ráno porodila synčeka Šimonka s mierami 3500g a 52cm 🙂 🙂 🙂
@smolinka024 no mne nabehlo menej ako som čakala, tak som zvedavá na ten papier, ten ešte nemám!
Ahoj mamicky, prajem Vam nech aj vase porody prebehnu bez komplikacii a nech uz mate anjelikov pri sebe. Nam trval samotny porod 15 min ale zasivali ma asi 30min, zacala som im tam krvacat lebo az vela nastrihli..... ale uz je chvalabohu vsetko v poriadku. Teraz nas pre zmenu trapi kolika ale dufam, ze nam masirovanie, rektalna rurka a Espumisan pomozu.
@mishuu ja uz rozmyslam ako to spustit.......vsetko mozne mi prechadza hlavou.......

@nati04 dakujem akurát som sa zbalila 🙂