Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 ja som na tom presne tak isto, ziadne kontrakcie len wecko
@monculka je nadherna gratulujem.... 🙂 ...... kto ta odrodil?
@diamand uz skusam vsetko ale nic nepomaha :D
@vcielkamaja
@monculka gratulujem kocky 🙂
@potvorka88 diky 🙂
@monika1091 myslim ze cim viac budete skusat tym sa to bude oddalovat, asi nam nic ine nezostava len to nechat na prirodu, mne za zatial vsetci traja krpci narodili v utorok pred terminom, tak som zvedava co mi prinesie tento utorok
@vcielkamaja
@monculka baby gratuluju ke krásným slečnám 🙂
@diamand :D no ja v utorok idem na kontrolu tak som zvedava co sa zenilo ale ako klasika... nic vsetko po starom ..... ale budem si pytat tabletku na vyvolanie bo ma porazi naozaj........ :-P
Ahojte, ked mi tvrdne brucho aj viac krat za hodinu, moze to znamenat bliziaci sa porod?
@monculka
@vcielkamaja baby gratulujem a prajem vela zdravicka 🙂
Jaaaaj kocky,gratulujem Vám 🙂 Mate nadherne deticky....A mne zostava zasa len prezit nejako tieto horucavy 2v1 😖
V utorok mam poradnu,ma byt 37C tak to na Kramaroch snad uz len od toho tepla porodim 😀 😀 😀
@monika1091 dr juhasz
@dulkagabulka a aký máš názor na spanie v postieľke, alebo spoločne s rodičmi?
Ahojte 🙂 tak už aj ja to mám za sebou. V stredu ráno 6.20 sa nám narodil Kristiánko 3280g a 48cm. Všetko je oki, dnes sme prišli domov, akurát si stále nemôžem sadnúť 🙂 🙂 🙂 .
@vcielkamaja gratulujem k malej princezničke, nech ste obe zdravé 😉
@kvietok173 gratulujem a drobčekovi aj Tebe prajem veľa zdravíčka 😉
ahojte kočky, zdravím čerstvé mamičky a tehuľky čakateľky, ku ktorým sa hlásim aj ja... ešte 6dní do pôrodu, ja mám pocit, že už to nevydržím... bála som sa predčasného pôrodu a nakoniec budem ešte aj prenášať, tomu našemu lenivcovi sa nechce a nechce... budúcu nedeľu bude mať aj meniny, tak dúfam, že to stihne a oslávime ich už s ním v náručí... zase majú prísť tie horúčavy, tak snáď to ho už vypudí von, však skúšam všetko, od dlhých prechádzok, každodenného 40minútového cvičenia, teplé kúpele, upratovanie, tutu mutu a stále nič ☹
Ja som dnes mala podobnu depku aj som si poplakala. Mam pocit ze som tehotna dva roky ako slon a kazdy rodi okolo mna len ja nie... Ked mam cez den prechadzku vecer stukam od bolesti, tlakov od bruska az tam dole a potom stale nic... A este tie horucavy teraz joj ☹
@kvietok173 Aj ja sa pripajam ku gratulaciam 😉)))
Tusim nas 2 v 1 zostava uz len malo 😉
@kvietok173
dietatko by malo spat s maminou ,samozrejme pri dodržani zasad bezepčného spania..teda poradie vposteli by malo byt babatko-matka- otec, matka by nemala uživat alkohol, fajčit, uživat lieky na spanie, nema to byt na gauči a na mieste, kde moze dietatko z postele spadnut..
idealne riešenie je dat dolu jednu stranu detskej postielky, prirazit a pripevnit ju k manželskej posteli a madrac dat na uroven madraca rodičov..tak je babatko zaroven s matkou a zaroven vo svojej postielke
@smolinka024 myslim ze nas tu je uz len par, ale ved aj na nas raz pride cas
@monika1091 aj ja mam v utorok kontrolu, ale kedze tu nepozeraju z dola nebudem o nic mudrejsia, mne nezostava nic ine len cakat

@vcielkamaja gratulujem